Command & Conquer:Tiberian Wars

سلام
امروز میخاستم محبوب ترین بازی تو سبک استراتژیک رو که قرار نسخه جدیدش بیاد معرفی کنم
به جرئت میتونم بگم که یک شاهکار بزرگ خواهد بود مثل نسخه های قبلش:cheesygri
بله Command & Conquer:Tiberian Wars
Published by: Electronic Arts
Developed by: EA Los Angeles
Genre: Real-Time Strategy
Release Date:
US: 2007
ناشر بازی شرکت Electronic Arts خودمون است
گرافیک بازی واقعا رفته بالا خیلی عالی شده بی نظیر است
هنوز تاریخ دقیق نگفتن برای انتشار بازی ولی به احتمال زیاد اویل سال 2007 خواهد آمد
من که بی صبرانه منتظر این بازی هستم
اینم از ترایلر بازی
Downloadحجم 14.6 MB

اینم یه چند تا شات زیبا از بازی برید ببینید هر کی ببینه میره تو کف بازی
کیفیت عکسها خیلی بالاست حیفم اومد کمش کنم یه کم دیر میان ولی ارزشش رو داره

فکر کنم 3 دی وی دی باشه;)

با تشکر از شما دوست عزیز..........البته من خودم مایل به فروش کارتم هستم اما اولا جایی رو نمدونم که ازم خوب بخرم ثانیا فکر کنم با فروشش باید یه 300 تومنی برای خرید 8800 البته جی تی ایکسش بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:( :( :( اما یه سوال شما این بازی رو و بازی استالکر رو تو عید از کجا احتمالا تهیه میکنی؟؟؟؟؟؟؟:) :) ;)

شما کارتت رو نفروش تا کارتهای دیگه ی سری 8 وارد بازار بشن!;)

سلام :love: :love: :love: :flowers: :flowers: :flowers:

چطوري Dragon ؟ :love:

اگه تمايل به فروش كارتت داري بايد بگم منم مثل تو همين مشكلو داشتم و كسي پيدا نميشد كه كارتمو با قيمت خوب بخره البته مشكل از بازاره نه فروشگاها وقتي كسي نفهمه فرق يه كارت 5200 با RAM 256 با يه كارت 6800 با RAM 256 چيه و به خاطر قيمت و بي هيچ دليل ديگه اي بره سراغ اولي همين ميشه !!! مشكل اينكه مردم ما از يه كارت گرافيك تنها به حافظه ي اون توجه ميكنن و يه كارت 5200(256MB) رو نسبت به يه 6800 (128MB) بهتر ميدونن !!!:( :( :cursing: :ranting: :crying:

اما شايد بتوني كارتتو به يك نفر با قيمت خوب بفروشي اما بايد تا مطلب بعدي كمي منتظر بموني تا شماره تلفونشو برات پيدا كنم البته بايد بدوني كه با قيمتي كه كارتتو خريدي نميتوني بفروشي و بايد يكمي ضرر كني اما اين رو هم بايد بدوني كه تنها جايي كه ميتونه كارتتو با قيمت خوب بخره همون جاس .:thumbup: :kiss: ;)
اگر هم خواستي يه كارت از سري جديد كارتهاي گرافيك nVIDIA رو بخري لازم نيست يه GTX بخري چون تنها فرق مدل GTX با GT مقدار RAM و فركانس هستشه كه در كارايي عملي و طي تستهاي انجام شده تنها 8% تفاوت رو در بازي ها ايجاد ميكنه و ميشه ناديده گرفتش اما هر دوي اين كارتها از تكنولوژي هاي همساني سود ميبرند تازه با توجه به اينكه اين كارتها از RAM هاي GDDR3 استفاده ميكنن كه به علت فركانس كاري بسيار بالاشون به هيچ وجه مقدار حافظه قابل معيار سنجش كارايي نيست و ميشه گفت كارت GTX بيشتر جنبه ي تجملي داره و تنها كاربردش پز دادنه .:eek: :blink: :neutral: :wink1:
با توجه به اينكه هر چي ديرتر بجنبي بيشتر ضرر ميكني و قيمت كارت كنونيت پايين مياد عقلاني به نظر ميرسه كه هر طور شده كارتتو بفروشي و اون را با يه كارت 8800GT تعويض كني تا بتوني از تكنولوژي هاي جديدش استفاده كني و بازي هاي آيندرو راحتتر بازي كني و حالشو ببري .;)
به هيچ وجه هم به خريد يه 8800GTX فكر نكن چون اصلاً لازم نيست در اصل اين كارت قدرتنمايي
nVIDIA نسبت به ATI هست و اصلاً استفاده ي خانگي تا حداكثر يك سال ديگه نداره .:cheesygri
حالا بعضي ديوونه ها هستن كه ميان دوتا GTX رو SLI ميكنن تا چي ! بازي با 2 فريم بالا تر اجرا شه !:yawn: :crying: :no:

در مورد خريد بازي هم من بيشتر بازي هامو از فروشگاه ونسان كه نپش خيابون قزوينه به صورت DVD ميخرم كه هم DVD هاش با كيفيته و هم نسبت به ساير فروشگاها به روز تره !:dots:
فكر كنم Command & Conquer 3 به صورت 12 CD و 3 DVD به فروش برسه البته ممكنه بعضي از شركتهاي منتشر كننده ي بازي Install هاي مخطلفي براي بازي تهيه كنن :ranting: و يا حجمشو كاهش بدن :ranting: كه در 2 DVD هم بگنجه در اين مورد اطلاع زيادي ندارم بايد ببينيم شركتهاي انتشار بازي چه ميكنند .:huh: :unsure:

در مورد ابزاز هاي مورد استفاده در بازي و با توجه به اينكه بازي تخيليه فكر نكنم مثل جنرالز شاهد اسكات استورم و... باشيم و بيشتر از ابزارهاي تخيلي استفاده ميكنيم البته شايد صلاحي با قدرت تخريب بمب هسته اي در بازي پيدا بشه .:question: :confused:

در حال حاضر در حال ترجمه ي مطلب كاملي در مورد Command & Conquer 3 هستم كه بعد از اتمام اون جزئياتشو خدمتتون عرض ميكنم . :book:

فعلاً :peace: :bye:

آخرین ویرایش:
سلام ! :love: :love: :love: :flowers: :flowers: :flowers:

مثل اينكه هنوز كسي بعد از مطلب من جوابي نداده عيبي نداره .

دوست عزيز Dragon جان شماره تلفن جايي كه بتوني كارت گرافيكتو بفروشي يا با كارت ديگر عوض كني برات با پيام خصوصي فرستادم اميدوارم به نتيجه برسي .

پيشنهاد ميكنم مطلب پايين رو به صورت Offline مطالعه بفرماييد .

قرار بود مطلبي در مورد Command & Conquer 3 با جزئيات تقريباً كامل خدمتتون تقديم كنم تا شايد به بعضي از سوالاتتون در مورد اين بازي برسيد :

ساخت سري بازي هاي Command & Conquer از سال 1995 توسط شركت Westwood تحت عنوان Command & Conquer آغاز شد . همان طور كه اطلاع داريد در آن زمان بازي ها در حال رشد بودند و هنوز جاي كار بسيار داشتند و اين بازي يكي از بازي هاي بود كه در تعيين استاندارها ي سبك استراتژي تاثير زيادي داشت بعدها با ساخت و انتشار نسخه هاي ديگر از اين بازي و فروش بسيار بالاي آنها شركت EA به فكر خريد شركت Wastwood افتاد و با خريد اين شركت به ساخت ادامه ي اين بازي ها ادامه داد . اين همكاري تا ساخت و انتشار نسخه ي Red Alert 2 و Red Alert Yuris Revenge ادامه داشت تا اينكه شركت EA به دليل نا معلوم باعث بسته شدن شركت Westwood و توقف كار آن شد . بازي هاي Westwood هميشه غني از ايده ها و جذابيت هاي بيشماري بودند و فروش بسيار زيادي داشتند اما ديگر كار آنها به پايان رسيده بود ! بعد از اين ماجرا شركت EA دست به يك تغيير سبك زد و بازي Command & Conquer را تبديل به يك اكشن سوم شخص تخيلي تحت عنوان Renegade :angry: :cursing: :ranting: زد كه در سال 2002 منتشر شد و توسط شركت ايراني نوين پندار هم به فارسي دوبله شده است همان طور كه قابل پيش بيني بود اين بازي توسط دوسداران سبك استراتژيك آن پس زده شد و هنوز خود من هم علت اين كار EA را درك نميكنم خلاصه بعد از كلي سر صدا پروژه ي Command & Conquer به سبك قبلي خود كه استراتژيك بود برگشت و بازي Generals و بعد از آن
Generals : Zero Hour متولد شد و حالا هم كه خودتون بهتر ميدونين همگي منتظر نسخه ي جديد اون يعني Command & Conquer 3 : Tiberium Wars هستيم .
اين نسخه در ادامه ي يكي از نسخه هاي قديمي اين سري از بازي ها تحت عنوان :
Command & Conquer : Tiberian Sun و ادامه ي آن :
Command & Conquer : Tiberian Sun Firestorm
ساخته ميشود و دقيقاً داستان آن ها را ادامه ميدهد البته اين دو نسخه در سالهاي 1999 و2000 ساخته شده اند و بعد از آنها بازي محبوب Red Alert 2 ساخته شد و بعد هم كه Generals ها ساخته شدند اما متاسفانه EA عوامل موفقيت نسخه هايي كه توسط Westwood ساخته ميشدند را نمي دانست و به شمردن پول حاصل از فروش آنها اكتفا ميكرد كه حاصل اين ناداني بازي Generals بود البته اين بازي هم بازي خوش ساخت و خوبي بود و بارها مورد تقليد قرار گرفت اما سازندگان آن عوامل جذابيت نسخه هاي قبلي را فراموش كرده بودند يا اصلاً اطلاعي از آنها نداشتند خلاصه با كلي نامه نگاري و نظر سنجي كه طرفداران نسخه هاي قبلي بازي كردند و كلي سر صدا شركت EA تصميم گرفت تا با استفاده از تكنولوژي هاي جديد بازي سازي و پيروي از تمام ويژگي هاي نسخه هاي قبلي كه توسط Westwood ساخته شده بود بازي جديدي رو در ادامه ي داستان نسخه ي Tiberium ساخته و منتشر كنند .

و اما داستان بازي : :book:

فاجعه زماني شروع شد كه در جايي از ايتاليا نزديك Tiber رودخانه اي كه خيلي از مردم دنيا تا آن روز حتي نامش را هم نشنيده بودند يك مهمان ناخوانده از فضا فرود آمد اين مهمان ناخوانده يك موجو فضايي بامزه نبود حتي يك شهاب سنگ هم نبود تا نسل بشر را يك بار و براي هميشه منقرض كند ما هرگز او را به درستي نشناختيم شايد يك سنگ بود يا حتي يك موجود زنده او براي دوستي نيامده بود ! دشمن ما هم نبود و براي نابودي ما هم نيامده بود او آمده بود تا مارا تغيير دهد و به آنچه اكنون هستيم تبديل كند حال سالها بعد از فرود اين مهمان كوچك كه انسانهاي زيادي را نابود كرده و نسل بشر را تغيير داده و بزرگترين جنگها را به وجود آورده و زمين را همچون سرطان در بر گرفته بود بالاخره توسط انسانها كنترل شد . حال مهمان ناخوانده ي ما كه به افتخار محل ورودش Tiberium ناميده ميشود مشكل جديدي را به وجود آورده است .

اين مقدمه ي داستان بازي بود و حالا به جو داستان حاكم بر بازي كه به وسيله ي فيلمهاي واقعي در حين بازي نمايش داده ميشود خواهيم پرداخت : :blink1: :dozing: :drooling:

در بازي دو گروه وجود دارند به نامهاي NOD و GDI . پس از جنگهاي بسياري كه بين اين دو گروه براي استفاده و تصاحب Tiberium صورت ميگيرد GDI موفق ميشود NOD را شكست دهد و با نابود كردن ابر رايانه ي NOD كه تمامي نيروهاي NOD از آن فرمان ميگرفتند موفق ميشود زمين را به آرامش نسبي برساند . اين قسمت داستاني بود كه با كش و قوصهايي در دو نسخه ي تايبريمي قبلي روايت شد و حا لا ادامه ي ماجرا : بعد از نابودي ابر رايانه ي NOD واحدهاي نظامي كه از آن فرمان ميبردند پخش و پلا شدند و هر يك به مكاني پناه بردند اما حال يكي از رهبران قبلي آنها كه در نسخه ي قبلي كشته شده بود اكنون برگشته تا رهبري نيروهاي NOD را بر عهده گرفته و جنگ بزرگ ديگري را با GDI به راه بياندازد اما :yawn: موجودات ديگري دوباره از فضا نازل ميشوند اين بار آنها توانايي جنگ با نيروهاي زميني را دارا هستند ساختمان بدن و فيزيك آنها تلفيقي از سوسك و نوعي فلز است و با قدرت هرچه تمام تر آماده ي تازيدن بر انسانهايند دليل آمدن آنها به زمين هم احتياج به Tiberium براي ادامه ي زندگي است . در اين ميان NOD با نوعي ترس از آينده موضوع را از دور مورد تحقيق قرار ميدهد اما GDI با نا اميدي به جنگ با اين بلاي تازه وارد مي پردازد تا نسل بشر را از انقراض نجات دهد . همان طور كه ميدانيد آرمان NOD استفاده از Tiberium جهت خلق موجودات و انسانهايي جهش يافته است و GDI مخالف اينگونه دست اندازي ها به جامعه ي بشري است خلاصه اين سه گروه با هم وارد جنگ ميشوند و ما شاهد مبارزات بزرگ و نفس گيري در بازي خواهيم بود . در مورد داستان بازي طبيعتاً سه نظر متفاوت وجود خواهد داشت :
:sick: يا :o يا :clap: و شايد افرادي باشند كه طور ديگري در مورد آن فكر ميكنند ! :confused:

جزئيات و چگونگي روند بازي : :gunner: :wow: :drooling: :blink1:

اگر از طرفداران نسخه ي Red Alert يا Tiberium Sun و يا نسخه هاي همسان بوده باشيد با سايدبار بازي يا همان EVA آشنا هستيد . كاربر به وسيله ي اين واسط كاربري و تنها با استفاده از يك تك كليك به بازي مي پرداخت . به اين صورت كه با كليك چپ Unit هاي مورد نياز را انتخاب و حركت ميداد و از كليك راست هم جهت خارج كردن نيروها از حالت انتخاب شده استفاده ميشد.
وجود اين حالت در بازي كنترل بازي بر روي كنسول ها كه از موس بي بهره اند را راحتتر خواهد كرد.

تنها منابع در بازي Power و Tiberium هستند و دقيقاً مثل Red Alert و Generals بلافاصله بعد از ورود به بازي بايد نيروگاه هاي برق و مكاني براي جمع آوري Tiberiuom بسازيد و بعد به فكر تعيين استراتژي باشيد . مبارزه ها در Tiberium Wars خيلي سريعتر از Generals هستند و بايد براي جنگ با نيروي مقابل دل را به دريا بزنيد . سرعت حركت واحد هاي نظامي در بازي بسيار بالاست و شما را قادر ميسازد تا در زمان كمي به مناطق مخطلف MAP نقل مكان كنيد .

ويژگي ديگري كه در بازي وجود دارد وجود مهندسان است كه جهت كپچر ساختمانها و يا تعمير واحدهاي نظامي از آنها استفاده ميشود البته شما ميتوانيد واحد هاي نظامي اي كه مال دشمن بوده را به وسيله ي واحد هاي نظامي خود تا حدودي تخريب كنيد و بعد با استفاده از مهندسان آنها را تعمير كرده و بر عليه دشمن به كار ببريد ! :scare: :o

در مورد كنترل بازي يك سوال مطرح است . با توجه به اينكه EA قصد دارد بازي را براي XBOX360 هم وارد بازار كند بايد ديد كه آيا EA روند بازي يا همان GamePlay بازي را براي PC ساخته يا با توجه به كنترل محدود XBOX360 آن را طراحي كرده است ؟

در كل بايد تا عرضه ي بازي تحمل كنيد و بازي را خودتان تجربه كنيد تا با سليقه ي خودتان در مورد آن تصميم بگيريد اگر هم خيلي عجله داريد ميتوانيد نسخه هاي تايبريمي قديمي بازي را كه شامل:
Command & Conquer : Tiberian Sun و Tiberian Sun FireStorm ميشوند را تهيه و بازي كنيد.
البته چند وقت پيش مجموعه بازي هاي Command & Conquer در قالب 2 DVD و تحت عنوان Command & Conquer : The First Decade وارد بازار شده كه اگر خيلي عاشق اين مجموعه بازي هستيد ميتوانيد تهيه كنيد و به كلكسيون خود بيفزاييد . :happy: :yes: :thumbup:

در صورتي كه هر گونه سوال ديگه اي در مورد اين بازي براتون پيش اومد ميتونيد رو من حساب كنيد . اگر هم اين مطلب هر گونه مشكلي داشت به بزرگي خودتون ببخشيد سعي من اين بود كه مطلبي تقريباً كامل را تقديم شما عزيزان كنم !:love: :love: :love:

فعلاً !!! :bye: :yawn: :sleeping:

آخرین ویرایش:
اما متاسفانه EA عوامل موفقيت نسخه هايي كه توسط Westwood ساخته ميشدند را نمي دانست و به شمردن پول حاصل از فروش آنها اكتفا ميكرد كه حاصل اين ناداني بازي Generals بود البته اين بازي هم بازي خوش ساخت و خوبي بود و بارها مورد تقليد قرار گرفت اما سازندگان آن عوامل جذابيت نسخه هاي قبلي را فراموش كرده بودند يا اصلاً اطلاعي از آنها نداشتند خلاصه با كلي نامه نگاري و نظر سنجي كه طرفداران نسخه هاي قبلي بازي كردند و كلي سر صدا شركت EA تصميم گرفت تا با استفاده از تكنولوژي هاي جديد بازي سازي و پيروي از تمام ويژگي هاي نسخه هاي قبلي كه توسط Westwood ساخته شده بود بازي جديدي رو در ادامه ي داستان نسخه ي Tiberium ساخته و منتشر كنند .

دقیقا ؛ generals کجا red alert و Tiberium wars کجا (منظورم single اه)

یادش بخیر خیلی حال میداد . تو یه ماموریت مثلا بهت 2 تا کماندو میداد باید زمان بندی دقیق میکردی و جلو میرفتی ولی عجب کمانودویی بود اسمش یادم نیست ، لذتی که با این کماندو بازی کردن داشت اصلا تو این ورژن های جدید نیستش

یا یه tower defense ای بود نیمدونم تو کدوم نسخه ولی برقی بود دشمن که نزدیک میشد برق میگرفتش . مثلا میتونستی انیشتین بسازی بری دشمنو بیچاره کنی :love:

یه لولش بود همون اول یه حمله سختی بهت میشد به زور این حمله رو مقاومت میکردم بعد base او میساختم و دورش سی چهل تا از اون tower ها میساختم ( کلی نیروگاه باید میساختی تا جواب بده) بعد یه ارتش قوی و حمله ، البته جور دیگه ای نمیشد کار کرد چون base دشمن از همون اول قوی بود و باید یه یک ساعتی میرفتی تو لاک defense .

یا تو یه ماموریت چند نفر رو باید سالم میرسوندی اونوره نقشه که این تیپ ماموریتاش سخت بودن .

من C&C نسخه اولشو یادم میاد تو dos بازی کردم ولی اونموقع بچه بودم سه سوت میباختم:biggrin1:

این مهندس ها هم که capture میکنن که از خیلی قدیم بوده.

فکر کنم 3 دی وی دی باشه;)
چه خبره امین!!!!
184.gif

دیگه آخرش فکر کنم همون 2 تا dvd باشه

سلام بچه ها امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشید.
من چند سوال دارم اگه جواب بدین ممنون می شم.
1. این بازی به چه سیستمی نیاز داره؟
2. الان قیمت 8800 gt چنده؟ و کجا ارزون تر می ده چون من تازه 360 گرفتم و پول مول زیاد ندارم این بازی برای 360 هم میاد ولی با pc یک چیز دیگست اخه من استر بازم و نمی تونم بازی استراتژی رو رو کنسول بازی کنم.
3. crysis به چه سیستمی نیاز داره؟ چون خیلی بازی باحالیه من حتما باید بگیرمش.
ممنون.

ويژگي ديگري كه در بازي وجود دارد وجود مهندسان است كه جهت كپچر ساختمانها و يا تعمير واحدهاي نظامي از آنها استفاده ميشود البته شما ميتوانيد واحد هاي نظامي اي كه مال دشمن بوده را به وسيله ي واحد هاي نظامي خود تا حدودي تخريب كنيد و بعد با استفاده از مهندسان آنها را تعمير كرده و بر عليه دشمن به كار ببريد ! :scare: :o

:

خب این تو جنرالز هم بود دیگه .. تازه با یه سرباز عادی هم میتونستید کله بیس طرف رو کپچر کنید مهندسم نمیخواست :biggrin1: ، یا اون دختره تو China که میرفت از Suplly Center ـه دشمن 1000 تا 1000 تا پول میدزدید ..

البته خب جنرالز درسته از Red Alert خیلی تقلید کرد ولی انصافا هرکی Red Alert قبلا بازی کرده بود و بعدش جنرالز ، سریع تونست باهاش جور شه ، چون اصله کارو میدونست .. یا مثلا یه چیزایی بودند که تو جنرالز اصلاح شدند ، مثلا شما تو ردآلرت اصلا تفنگدار نمیسخاتید و فقط آر پی جی زن میساختید چون پیاده نظام با همون آر پی جی له میشد ولی تو جنرالز برعکس ، باید حتما تفنگدار بسازید تا بتونید راحت پیاده نظام رو بزنید ..

کلا جنرالز Real تر از رد آلرت بود ، و رد آلرت فاکتورهای تخیلیش زیاد بود و حالا ظاهرا این بازی جدید یه Mix ـی از این دوتاست !
در مورد كنترل بازي يك سوال مطرح است . با توجه به اينكه EA قصد دارد بازي را براي XBOX360 هم وارد بازار كند بايد ديد كه آيا EA روند بازي يا همان GamePlay بازي را براي PC ساخته يا با توجه به كنترل محدود XBOX360 آن را طراحي كرده است ؟

دیگه بازی کردنه این بازی رو کنسول خداییش ستمه هااااا :biggrin1: ولی خب همه چیز داره کنسولی میشه دیگه

سلام ! :love: :love: :love: :flowers: :flowers: :flowers:

Borna جان من يكي كه موندم تو كار تو !:wink1: چرا رفتي X360 گرفتي ؟:wallbash: مگه تو به قول خودت استر باز نيستي !؟!؟ البته دركت ميكنم تو منتظر Assassins Creed هستي .:cheesygri اما در مورد Command & Conquer 3 هم نگران نباش شايد تو بيشتر باهاش حال كني چون كنترلش كاملاً‌ هماهنگ با كنترل X360 طراحي شده و زياد سخت نيست حتي تو ميتوني تبديل جديدي كه براي X360 اومده تهيه كني و به وسيله ي اون Mouse و Keyboard رو هم به X360 وصل كني اسمشم XFPS 360 است تازه نگران افت فريم هم نيستي !;)
قيمت 8800GT هم يه چيزي تو مايه هاي 500,000 تومنه البته با مارك Asus .
اما :shocked: :o
طبق گفته هاي مسئولين شركت Crytek و طراحان متور گرافيكي CryEngine2 به علت استفاده از تكنولوژي اپتكاري و جديدي كه اونها ازش استفاده كردند بازي Crysis قابليت اجرا بر روي سيستم هاي 2 تا 3 سال پيش را هم دارد و كاربران اينگونه سيستمها هم قادر به تماشاي ويژگي هاي خفن بصري اين بازي خواهند بود البته كمي تفاوت بين كساني كه از سيستمهاي قديمي و كساني كه از سيستمهاي به روز استفاده ميكند در اجراي بازي خواهد بود . اما استفاده از Windows Vista ديگه لازمه چون حتي اگر كارت گرافيكتون از DirectX10 پشتيباني نكنه Windows Vista اين كارو به صورت نرم افزاري براتون انجام ميده اما پدر CPU هامون در مياد . ;)

اگه موافق باشيد در مطلب بعدي در مورد نژادها در Command & Conquer 3 و همچنين ويژگي هاي كامل اونا بنويسم البته اگه موافق باشيد و ازتون خواهش ميكنم در صورت موافقت اعلام كنيد . :love: :happy: :rolleyes: البته پيشنهاد ميكنم مطلب قبلي رو كاملاً بخونيد !

بازي Command & Conquer 3 تا هفته ي بعد يا هفته ي اول فروردين به احتمال 100% وارد بازار ايران ميشه و ... :drooling: :drooling: :drooling: :drooling:
به نظر من حتماً بايد دو نسخه ي تايبريمي قبلي بازي رو تموم كنيد كه از اين بازي جديد لذت كاملو ببريد . منظورم Tiberian Sun و Tiberian Sun FireStorm هستند .

Nemeless جان مثل اينكه فقت تو حال منو ميفهمي قربونت برم ! :yes: :x

Zelda جان منظور من از مهندسها كه در نسخه ي جديد وجود دارند واحد هاي كاملاً غير نظامي است كه به طور كاملاً ‌جداگانه بعضي مسئوليتها رو به عهده دارند و با روند بازي حرفه اي تر ميشوند و پيشرفت ميكنند مثلاً به طور مستقل و با هر بار پيشرفت مجهز به ابزار و وسايل پيشرفته تر مهندسي و كپچر ميشوند . :love:

فعلاً :bye:

واسه اجرایه بازی مینیموم سیستمش چی هست؟
یادش بخیر میرفتیم گیم نت جنرالز میزدیم 2به2 یه بار ماها چین نوکلر جنرال بودیم او ناهم فکر کنم جی ال ای دکتر فرکس بودن (البته ضعیف کشی نبود چون حریف تقریبا اینکاره بود)تقریبا اواخر بازی بود که دیدم داره میگه اسکات استورم ...لانچ :eek: این جمله بعد از نوکلر میسل و پارتیکال کانن واقعا مو رو به تن سیخ میکنه گفتم بیسم به باد رفت :(( اما هرچی صبر کردم دیدم چیزی به جایی نخورد بعد دیدم دوست هم هیچ چیش نشده یعنی چی شده بود؟
رقیب از بس عجله کرد که بیس منو با خاک یکسان کنه و اون چیزی هم که از بیس من تو نقشش بود مال اوسط بازی بود و من اون محل رو فوروخته بودم زد تو بیابون ها:cheesygri

. الان قیمت 8800 gt چنده؟
من یک ماه پیش پرسیدم 8800 gts دقیقا 790 تازه برد point view..... فکر نمیکنم 8800 مدل gt داشته باشه فعلا....چون من فقط تو بازار gtx و gts دیدم

من منظورم فکر نکنم بود که نوشتم فکر کنم:cheesygri
باز سوتی دادی امین :cheesygri

با تشکر از اقای m8crx من 360 برای بازی های اکشن و .... خریدم درسته استر بازم ولی ژانر های دیگر هم دوست دارم ولی بازم استر بازم الانم جدیدا دارم wow بازی می کنم ولی بازم استر بازم ولی خدا کنه کنترل بازی برای 360 اسون باشه اخه من lord of the rings battle for middle earth II رو بازی نکردم تا کنترل بازی های استراتژی دستم باشه ولی با این قیمت 8800 چطوری crysis بازی کنیم بدون 8800 که حال نمیده به هر حال ممنون.

ولی با این قیمت 8800 چطوری crysis بازی کنیم بدون 8800 که حال نمیده به هر حال ممنون.
باید صبر کنی تا سری های بعدی 8xxx بیاد یعنی 8600 & 8300 و ... 8800 تا سال دیگه هم قیمتش زیر 400 نمیاد
ولی الانم خرید 8800 اشتباه است، غیر از اینکه به فکر آینده باشی..چون الان هیچ بازی نیست تا از قابلیت dx 10 توی 8800 استفاده کنه....

سلام ! :rose:

بر و بكس مثل اينكه من يه سوال پرسيده بودما !:(( مارو بي محل كردين .؟. :( :((

سوال اين بود : آيا شما دوستان عزيز مايل هستيد كه اينجانب در مورد نژادها در C&C 3 توضيحاتي خدمتتون تقديم كنم . البته به كساني كه مطلب قبلي رو در مورد C&C 3 مطالعه نكردن پيشنهاد ميكنم كه در اپتدا اقدام به مطالعه ي آن بفرمايند ! :love: ;)

در ضمن اگه كمي منتظر بمونيد ATi كارت گرافيك جديدش كه X600 :drooling: نام داره رو روانه ي بازار ميكنه و به اين علت كه در آزمايشات از كارت nVIDIA 8800GTX به ميزان زيادي برتري داشته ممكن كه بر قيمت كارتهاي گرافيك nVIDIA تاثير گذار باشه و تازه اون موقع خريد اين كارتارو به صرفه كنه البته اين امر به نفع كساني كه قصد دارن تا كارت قبلي شونو بفروشن و يه كارت جديد بگيرن نخواهد بود به همين دليله كه ميگم تا كارتهاي سري جديد nVIDIA در بازار معمولتر و گسترده تر نشدن اقدام به تعويض كارت كنين . انشكلي به نظرم به صرفه تر از اينكه وايسيم كارتهاي جديد nVIDIA با مدلهاي گوناگون در بازار پخش بشن و كارتهاي نسل قبلو مفتم نخرن ! :wink1:

راستي Borna جان به نظر من شما كار خوبي كردين كه X360 خريدين چون هم از نظر مادي سود كردين چون اگه ما بخوايم يه سيستم با قدرت X360 خريداري كنيم بايد 2 - 3 ميليوني خرج كنيم اما خرج يه X360 مگه چقدره فوق فوقش اونم تو ايران و نسخه ي هك شدش 500,000 تومنه و تازه با اين روندي كه صنعت بازي داره پيش ميره و سازندگان بازي تمايل بيشتري به ساخت گيم به روي كنسول از خودشون نشون ميدن بعيد نيست تا چند سال ديگه زبونم لال بازي هاي استراتژيك و سوم شخص مختص كنسول ساخته بشن و حتي نسخه ي كامپيوترشونم پيدا نشه !:(( :(( :(( فقط يه سوال داشتم . شنيدم كه X360 خيلي داغ ميكنه آيا اين موضوع يه شايه است يا درسته ؟؟؟ ;) راستي مطلبمو راجع به Crysis و تبديل X360 خوندي ؟؟؟

سوالي داشتين در خدمتيم ! :cheesygri

راستي Borna جان به نظر من شما كار خوبي كردين كه X360 خريدين چون هم از نظر مادي سود كردين چون اگه ما بخوايم يه سيستم با قدرت X360 خريداري كنيم بايد 2 - 3 ميليوني خرج كنيم اما خرج يه X360 مگه چقدره فوق فوقش اونم تو ايران و نسخه ي هك شدش 500,000 تومنه و تازه با اين روندي كه صنعت بازي داره پيش ميره و سازندگان بازي تمايل بيشتري به ساخت گيم به روي كنسول از خودشون نشون ميدن بعيد نيست تا چند سال ديگه زبونم لال بازي هاي استراتژيك و سوم شخص مختص كنسول ساخته بشن و حتي نسخه ي كامپيوترشونم پيدا نشه !:(( :(( :(( فقط يه سوال داشتم . شنيدم كه X360 خيلي داغ ميكنه آيا اين موضوع يه شايه است يا درسته ؟؟؟ ;) راستي مطلبمو راجع به Crysis و تبديل X360 خوندي ؟؟؟

سوالي داشتين در خدمتيم ! :cheesygri[/QUOTE]
این داستان مال زمانه که x360 تازه اومده بود و این مشکلات برای اون موقع هست و الان کاملا رفع شده ولی کمی صدا داره اونم به خاطر قدرت360 هست و اگر هم 360 کسی خیلی داغ کنه و مشکل داشته باشه که خیلی کمه پیش میاد می تونه یک فن بخره.
راستی اون مقاله درباره ی نژاد هاره لطفا بذارید خیلی ممنون.:) :biggrin1: :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or