Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
پس از red son خوشت اومد:d ولي من اصلا با dark knight returns حال نميكنم.به نظرم ارزش كميك هايي مثل death in family,long halloween واينا خيلي بيشتر از اين هست

:|

نه من واقعا دوست دارم بدونم چه كسي تاب مقاومت دربرابر DKR رو داره ؟؟ :d جز جالب ترين و هنري ترين كاميك هايي بوده كه خوندم ولي نميدونم تا حالا هرچي خودنم حتي به گرد پاي Watchmen و V for Vendeta نميرسند !

اين كميك ها هم پيشنهاد ميشه (البته براي كساني كه كاملا با فضاي مارول آشنا هستن چون بار اكشنش خيلي كم هست و بيشتر رو فضا سازي تاكيد شده:d)

9781904159148.JPG

250px-Marvels-01-nm-marvel.jpg

---------- نوشته در 11:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:41 PM ارسال شده بود ----------

:|

نه من واقعا دوست دارم بدونم چه كسي تاب مقاومت دربرابر DKR رو داره ؟؟ :d جز جالب ترين و هنري ترين كاميك هايي بوده كه خوندم ولي نميدونم تا حالا هرچي خودنم حتي به گرد پاي Watchmen و V for Vendeta نميرسند !

من>:) با اين كه خوندمش ولي اصلا ازش خوشم نيومد.(اولش خوشم اومد ولي هفته پيش دوباره خوندمش و به اين نتيجه رسيدم) ولي با اين وجود به همه پيشنهاد ميكنمش(شايد به خاطر نوع طراحيش بوده )

هيمن ؟؟ فقط اسمش Marvels هست ؟؟

بله. اين هم كاور هاش كه راحت تر بتونيد پيداش كنيد

---------- نوشته در 11:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 PM ارسال شده بود ----------

البته من همين جا از بتمن فن ها معذرت خواهي ميكنم تاپيك رو به خاك و خون نكشيد:d در كل من با طراحي هاي alex ross خيلي حال ميكنم مثل تابلو نقاشي ميمونه:)(البته بعضي كارهاش داستان قوي نداره)

دوستان از خون واجب تر خوندن Super Red Son هست كه بسيار بسيار فوق العاده هست در كنارش Killing Joke بشدت توصيه ميشه و همچنين Dark Knight Returns !!

vampire trilogy بت من هم خیلی قشنگه از نظر من.
the man who laughs هم بد نیست.

اما از نظر اتمسفر و جر سنگین هیچی arkham asylum a serious house on serious earth نمیشه :دی

خب اگه اينجوري باشه بايد Batman: Hush وBatman R.I.P. بايد اضافه كرد(البته من با طراحي هاشون حال نميكنم بيشتر دنبال طراحي هاي تيره هستم نه مانند كميك هاي اخير dc كه بعضي هاش از رنگ هاي روشن و شاد استفاده ميكنه و حالت فانتزي دارن:d)

خب اگه اينجوري باشه بايد Batman: Hush وBatman R.I.P. بايد اضافه كرد(البته من با طراحي هاشون حال نميكنم بيشتر دنبال طراحي هاي تيره هستم نه مانند كميك هاي اخير dc كه بعضي هاش از رنگ هاي روشن و شاد استفاده ميكنه و حالت فانتزي دارن:d)

دقيقا !!!! من اصلا از رنگ هاي شاد و خوشحال خوشم نمياد ! اونم بخصوص بتمن !!!! يعني اين جو ها براي بتمن مثل فحش ميمونه !

دوستان يكمي در مورد From Hell توضيح ميديد ؟؟ خط داستاني و جو و غيره ؟

بابا ازتون خواهش كردم بهترين و معروف ترين كاميك Green Lantern رو بهم معرفي كنيد !!!:|:d

اين افرادي كه گوشيو اين ها وارد ميكنن هم ميتونن كميك وارد كنن؟ چرا خود بازي سنتر اين كارو نميكنه؟:d تا چند ماه اول فروش خيلي بالايي خواهد داشت

---------- نوشته در 12:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:48 PM ارسال شده بود ----------

دقيقا !!!! من اصلا از رنگ هاي شاد و خوشحال خوشم نمياد ! اونم بخصوص بتمن !!!! يعني اين جو ها براي بتمن مثل فحش ميمونه !

دوستان يكمي در مورد From Hell توضيح ميديد ؟؟ خط داستاني و جو و غيره ؟

بابا ازتون خواهش كردم بهترين و معروف ترين كاميك Green Lantern رو بهم معرفي كنيد !!!:|:d

from hell جو عالي(از آلن مور انتظار ديگه اي داري؟) داستانش هم اگه ميخواي كمي آشنا شي فيلمش هست ميتوني ببيني با همين نام.(در مورد جك قاتل خودمونه ديگه)

اونم خيلي كميك زياد داره ولي من
Green Lantern: Rebirth رو پيشنهاد ميدم

اين افرادي كه گوشيو اين ها وارد ميكنن هم ميتونن كميك وارد كنن؟ چرا خود بازي سنتر اين كارو نميكنه؟:d تا چند ماه اول فروش خيلي بالايي خواهد داشت

---------- نوشته در 12:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:48 PM ارسال شده بود ----------

from hell جو عالي(از آلن مور انتظار ديگه اي داري؟) داستانش هم اگه ميخواي كمي آشنا شي فيلمش هست ميتوني ببيني با همين نام.(در مورد جك قاتل خودمونه ديگه)

اونم خيلي كميك زياد داره ولي من
Green Lantern: Rebirth رو پيشنهاد ميدم

خيلي هم خوب پس حتما ميرم تو كار دانلودش كلا هرچي از الن مور هست ميخوام دانلود كنم !!!!

خيلي هم خوب اخه از بچگي به طرز بسيار عجيبي Green lantern یو خيلي دوست داشتم !!:d

راستي يه كميك ديگه بنام Spider Man & Batman رو معرفي ميكنم كه اينم خيلي داستان جذاب و جالبي داره و نقاشي ها و كلا از نظر هنري حرف نداره !! از اسمش هم كه معلوم هست كيا هستند و با دوتا از ويلين هاي خفن اين دوتا يعني جوكر و كارنيج روبرو ميشند !!! ارزش خوندن داره !

کسی تو ایران کامیک وارد نمی کنه به دو دلیل :
1 - بازار نداره
2 - کتابخونی به وسیله کتاب های فیزیکی تا حداکثر 5 سال دیگه تو کل دنیا منسوخ می شه

خب به سلامتي الان دقيقا وسط كميك Green Lantern Rebirth هستم و تا اينجا بايد بگم فوق العاده بود !! . داستان واقعا پيچيده و زيبا روايت ميشه البته بكم نياز به اطلاعات قبلي درمورد Green Lanterns ها داريد كه يكمي داستان رو براي كساني كه اينها رو نميشناسند سخت و نامفهموم ميكنه . كار هاي گرافيكي و نقاشي در سطح بالايي قرار دارند و خيلي زيبا و صد البته تاريك و خشن كار شدند و بخاطر همين به دل من نشست . داستان ارتباط زيادي هم با Justice League داره كه جذاب تر ميكنه جو كميك رو . در كل به همه توصيه ميشه اين كميك رو دانلود كنيد ولي قبلش بهتره يكم اطلاعاتتون رو درباره GL ها بالا ببريد :d

بهترين و تاريك ترين هارد بوك Spiderman رو ميشه معرفي كنيد ؟؟ يجورايي طولاني و خفن و جالب باشه . با تشكر .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or