Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
دوستان كسي در مورد اين كميك اطلاعات تكميلي داره بده؟:d
21335.jpg

---------- نوشته در 10:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:46 PM ارسال شده بود ----------

اوني كه من دارم يجورايي روايتگر همين نسخه فيلمش هست و كامل و كامل هست .

فيلم رو من تماشا نكردم چون نميخواستم قبل خوندن كميكش سراغش برم. مگه چند تا واچمن داريم؟

watchmen_absolute1.jpg

تنها فرقي كه معمولي و absolute دارند اين هست كه جنس كاغذ اون بهتر و البته قيمتش گران تر هست:d

شما فقط لینکه مستقیم بدین حله!!!!!! :دی و دو تا چیز، یکی اینکه من بلد نیستم تو همون صفحات کمیک تایپ کنم و هم حالشو ندارم :دی اگه اشکال نداره بصورت فایل word آپلود می کنم!!!! دوما اینکه به کدام صورت تایپ کنم؟؟؟
1 - salam bache haye bazi centeri!!!!!! (این روش خیلی خیلی سریعه )
2- سلام بچه های بازی سنتری !!!!!! (این روش خیلی خیلی کندتره و چند روز بیشتر طول می کشه :دی )

آخرین ویرایش:
صدرا جان قربون دستت برام اگه بتوني تاريك ترين و قشنگ ترين كاميك هاي سوپر من رو كه كامل هم باشه بزاري ، عالي هست . براي اسپايدرمن هم همين طور :d Green Lantern هم اگه باشه كه عاليه ! خيلي دوست دارم كاميك هاي اين هيرو رو بخونم ولي خيلي كم گير مياد !!

فقط قربون دستت صدرا جان اگه چيزي ميزاريد كامل باشه .

سوپر من اندازه موهای کله پویول کمیک داره :دی
اسم بده :دی

سوپر من اندازه موهای کله پویول کمیک داره :دی
اسم بده :دی

الان يكي از بچه هاي اينجا يه كاميك بهم داد به نام Red Son كه از سوپر من هست و دارم دانلود ميكنم . از اسمش بايد چيز قشنگي باشه :d

صدرا جان از سوپر من چيز هاي تاريك و خشنش رو ميخوام :d جو هاي شاد و اينا بدرد من نميخوره :d به انتخاب خودتون قشنگ ترين هاش رو بدين .

---------- نوشته در 10:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:39 PM ارسال شده بود ----------

چه عظمتی داره کاپیتان !.

حرف خيلي قشنگي هم بهش زده . يجورايي فكر كنم از قسمت Avengers باشه !:d البته بچه ها گقتند از سري اسپايدرمن هست ولي جوش به اون سري هم ميخوره :d

دوستان من فقط يه درخواست عاجزانه دارم و اونم اينه كه از اين هيرو هايي كه من نام ميبرم قشنگ ترين كميك اش رو ذكر كنيد . براي هر كدوم يكي !! چون يه سايت پيدا كردم ارشيو فوق العاده اي دارم اونم با لينك مديا فاير !!

Wolverine :

Avengers :

Green lantern :

Punisher :

ديگه معروف ترين يا بهترين و با كيفيت ترين اينا رو نام ببريد تا ما دانلود كنيم ممنون ميشم .

دوستان من فقط يه درخواست عاجزانه دارم و اونم اينه كه از اين هيرو هايي كه من نام ميبرم قشنگ ترين كميك اش رو ذكر كنيد . براي هر كدوم يكي !! چون يه سايت پيدا كردم ارشيو فوق العاده اي دارم اونم با لينك مديا فاير !!

Wolverine :

Avengers :

Green lantern :

Punisher :

ديگه معروف ترين يا بهترين و با كيفيت ترين اينا رو نام ببريد تا ما دانلود كنيم ممنون ميشم .

سایتتو بده ما هم بریم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or