Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
From_hell_tpb.jpg

اين كميك خيلي خوبيه:d

TheLastTemptation_Hardcover_1185846416.jpg

اين به دردت ميخوره؟ 100 و خورده اي صفحه هست:d
یه کوچولو توضیح میدی در مورد چیه؟ قشنگه؟ :دی تعداد صفحه در اولویت دوم هست، اول میخوام جالب باشه. دلیل اینکه اصرار دارم رو تعداد صفحه کم و Comic سیاه و سفید اینه که من فقط از رو کاغذ میتونم بخونم، واسه همین میخوام خودم پرینت بگیرم بعد صحافی کنم و راحت بخونم :دی

كميك خوبيه در مورد يه پسره هست كه ترسو هستش و وارد يك تاتر ميشه و اونجا با مرد مرموزي آشنا ميشه كه.. (ارزش خوندن داره به نظرم) . اگه ميخواي چاپ كني خب همون رنگي ها رو هم ميتوني سياه سفيد چاپ كني كه؟

كميكي مثل kingdom come رو بگير كه با اين كه رنگيه ولي سياه سفيدش هم ارزش خوندن داره

Kingdom_Come_TP.jpg

كميك خوبيه در مورد يه پسره هست كه ترسو هستش و وارد يك تاتر ميشه و اونجا با مرد مرموزي آشنا ميشه كه.. (ارزش خوندن داره به نظرم) . اگه ميخواي چاپ كني خب همون رنگي ها رو هم ميتوني سياه سفيد چاپ كني كه؟

كميكي مثل kingdom come رو بگير كه با اين كه رنگيه ولي سياه سفيدش هم ارزش خوندن داره

Kingdom_Come_TP.jpg
رنگی ها به دلیل اینکه رنگی هستن (:دی) وقتی پرینت سیاه و سفید میشن کلا ارزش هنریشون به فنا میره. چند صفحه از Watchmen پرینت گرفتم، چون رنگ قرمز زیاد توش به کار رفته بوده خیلی بد شده بود، ولی Walking Dead خیلی عالی شد :دی حالا همون The Last Temptation رو می گیرم ببینم چطوره.

يه كميك سياه سفيد ديگه هم همين پرسپوليس مرجانه خانم خودمونه به دردت ميخوره يا نه؟:d
نه این یکیو بی خیال :دی چیزی نیست که قسمتی باشه بعد نهایتا بشه 300 یا 400 صفحه؟ این Walking Dead حدود 4000 صفحه هست، همین جور به مرور باید بخونم، میخوانم کنارش Comic های دیگه رو هم بخونم.

دوستان از خون واجب تر خوندن Super Red Son هست كه بسيار بسيار فوق العاده هست در كنارش Killing Joke بشدت توصيه ميشه و همچنين Dark Knight Returns !!

دوستان از خون واجب تر خوندن Super Red Son هست كه بسيار بسيار فوق العاده هست در كنارش Killing Joke بشدت توصيه ميشه و همچنين Dark Knight Returns !!

پس از red son خوشت اومد:d ولي من اصلا با dark knight returns حال نميكنم.به نظرم ارزش كميك هايي مثل death in family,long halloween واينا خيلي بيشتر از اين هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or