Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
001.jpg

نميدونم چي بگم. طراحيش منو ياد كميك هاي valiant ميندازه

dialogue_box_narrator.jpg

من همیشه فکر می کردم غیر ممکنه DC و Marvel با هم کامیک بدن بیرون . نگو میدن مثکه :| چطوره داستانش ؟

من همیشه فکر می کردم غیر ممکنه DC و Marvel با هم کامیک بدن بیرون . نگو میدن مثکه :| چطوره داستانش ؟

فرهود داستانش پيچيده نيست و سر راست و يك كله هست ولي خب در عين حال خيلي جذاب و زيبا روايت ميشه و اكشن هاش هم خوبه !! جنگ و دعوا هاي جوكر و كارنيج هم قشنگه :d

اگه چيزي ميخواد به من بگيد من از همين سايت پولي براتون لينك هاش رو ميزارم . ولي خب ارشيوش زياد كامل كامل نيست چون ديتا بيسش رو با كميك هاي روزانه پر ميكنه و يكي از بهترين سايت ها براي كميك هاي روزانه هست و هارد بوك سخت توش پيدا ميشه مگه اينكه پرطرفدار و مشهور باشه مثل كار هاي الن مور و غيره !!

براي من Watchmen و VFV بوده و بس !
watchman رو میدونم چیه باهاشم حال کردم!
راستی اون آبیه اسمش چیه؟
ولی VLF رو نمیدونم چیه یه توضیح میدی یک دنیا ممنون.
اگه چيزي ميخواد به من بگيد من از همين سايت پولي براتون لينك هاش رو ميزارم . ولي خب ارشيوش زياد كامل كامل نيست چون ديتا بيسش رو با كميك هاي روزانه پر ميكنه و يكي از بهترين سايت ها براي كميك هاي روزانه هست و هارد بوك سخت توش پيدا ميشه مگه اينكه پرطرفدار و مشهور باشه مثل كار هاي الن مور و غيره !!
اگه میتونی بذار دادا!:dWATCHMAN رو میتونی بذاری؟!:x
walking dead هم اگه بود بذار
البته فکر نکنم اینا توش باشه چون خودت گفتی با کمیک های روزانه پر میشه
یه کمیک روزانه ی خوب پیشنهاد میکنی؟

---------- نوشته در 02:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:57 AM ارسال شده بود ----------

سایت خاصی نیست :دی
یه سایت یکی از بچه ها داد که فقط عضویت پولی میتونست کمیک بگیره.

من خودم بهترین کامیکی که خوندم Killing joke بوده.
killing joke مربوط میشه به بتمن و جوکر؟

بهترین جا برای دانلود کمیک تورنته .

دقيقا . البته سايت هاي تورنت هم با يديگه متفاوت هستند ! بعضياشون همه هارد بوك ميزارن و گهگاهي روزانه ! بعضياشون هم فقط روزانه و گهگاهي هارد بوك !! من الان به اشتباه گير دومي افتادم !!!:d چون زياد از كاميك هاي روزانه خوشم نمياد :d

داستانش با فیلم بتمن 1989 و بتمن 2008 که تو هر دوتاش جوکر بودند عین هموناست؟!

اين كميك بيشترين تاثير رو در فيلم TDK داشته . براي منم جز بهترين كميك هايي بوده كه خوندم بخصوص از نظر جو سنگين و تاريكي و كلا همه چيز !!
watchman رو میدونم چیه باهاشم حال کردم!
راستی اون آبیه اسمش چیه؟
ولی VLF رو نمیدونم چیه یه توضیح میدی یک دنیا ممنون.

V for Vendetta جز خفن ترين و زيبا ترين كميكي بوده كه خوندم و طبق قانون نا نوشته اي كه هرچي الن مور بنويسه بنده با كله ميرم طرفش اين كار هم بازم مال استاد هست و بي نظير . داستان هم حول محور يه شخصيت بنام V ميچرخه كه در يك دنياي ديكتاتوري و بسته سعي در تغييرات داره !! كلا برو بخون كه حيفه بهت داستان رو لو بدم . داستان كميك عملا يه wtf اخر داره كه نابود ميكنه ادم رو .

يك عكس از جلد كتاب :

180px-V_for_vendettax.jpg

اينم يه صفحه از خود كتاب :‌

rotator.php

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or