Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
Aquaman ساسان یه جو خیلی بدی پشتس هست که میگن Gay و این چرت و پرتا که رسما توی جو و اینترنت شده بدترین شخصیت.
از نظر قدرتی، آکوامن تلپاتی داره. چیزی که سوپرمن هم در مقابلش ضعیفه. دریا رو کنترل مکینه.
این شخصیت کلا خیلی از نظر قدرت خفن و Overpowerـه منتها خیلی الکی منفورش کردن.
جدی این جوه منفی برای این کارکتر فقط بخاطره اینکه GAY ?????:-o واقعا برای مردم متاسفم!!!!!:|

جدی این جوه منفی برای این کارکتر فقط بخاطره اینکه GAY ?????:-o واقعا برای مردم متاسفم!!!!!:|

نه منظورم این بود که ملت اینو بهش میگن نه اینکه واقعا هست.
الکی نیست :biggrin1: خب شخصیت خیلی بیخودیه . چی چیه این بابا آخه :biggrin1: شخصیت دیگه اگه زیادی کول باشه داغون میشه :biggrin1:
شخصیت خوبی نیست ولی یه طوریه که یکی از قوی ترین هاست.
توی این جاستیس لیگ هم بیشتر طوری بود که جزو تیم اصلی نبود و مثل Green Arrow جزو اعضای جاستیس لیگه.

از چه نظر؟ بتمن از نظر قدرت جلوی سوپرمن یا Aquaman تقریبا هیچی نیست.

به نكته بس بسيار جالبي اشاره كردي . در يك كميك كه خوندم ( Red Son ) بتمن زياد شخصيت خوبي نيست ولي خب يه خصوصيت خيلي جالب در مورد بتمن بيان ميشه و اونم اينه كه اون به هيچكس اعتماد نداره ( اين خصوصيت در همين GL Rebirth هم بيان ميشه ) و تقريبا براي نابودي و جنگ با همه شخصيت هاي Justice League امادست و از نقطه ضعف تكتكشون با خبر هست و راحت ميتونه اونها رو نابود كنه . سوپر من كه كلا نقاط ضعفش فت و فراوون هست و تو همين Red Son اگه Wonder Woman كمكش نمي كرد سوپرمن تقريبا مرده بود و بتمن به هلاكت ميرسوندش ! . Aquaman هم با اينكه زيا باهاش اشنا نيستم و نخوندم كميك هاش رو ولي تقريبا بهش اشنايي دارم و مطمئنم بتمن باز مثل بقيه انواع راه ها براي نابوديش رو داره .

در رابطه با قسمتي هم كه گفتم راحت ميتونه GL ها رو بتركونه كه خب معلومه ميتونه با استفاده از قدرت زرد بزنه دهن تك تكشون رو فنا ببره :d ديگه نهايتش GL ها كه قوي تر از سوپر من نيست و قدرتشون هست و يه انگشتر !! كه بار هاي مختلف تو انيميشن ها و كميك هاي GL ديدم كه دشمناشون راحت از دستشون در ميارن انگشت رو اون وقت با بقالي سركوچه ما فرقي ندارند :d

بدون هيچ شكي قويترين شخصيت كميك ها بعد از Wolverine شخصيت بتمن هست و بس :d

spidey beats anyone , even the hulk :d

Spidey كه براي تينيجر ها فقط خوبه :d وگرنه اگه بخوايم حساب منطقي و برحسب رياضيات بكنيم هالك بايد چند باري كتلتش ميكرده !! . البته Spidey شخصيت خوبي هست ولي قدرتش در مقابل ديگران زياد مال نيست :d

Spidey كه براي تينيجر ها فقط خوبه :d وگرنه اگه بخوايم حساب منطقي و برحسب رياضيات بكنيم هالك بايد چند باري كتلتش ميكرده !! . البته Spidey شخصيت خوبي هست ولي قدرتش در مقابل ديگران زياد مال نيست :d

ارجاعت میدم به ویلین های اسپایدی که خیلی سگن و سگ تر از همه ویلین های کمیک های دیگن :دی
اسپایدی به طرز شدید شاخه . از همه لحاظ . Spider Sense داره ، Wall Crawling Power داره Web Slinger هم که هست به اضافه این که خیلی قویه و در عین حال خیلی چابک و نرم . به علاوه زیرک هم هست . کافیه مبارزات ونوم و اسپایدی رو مرور کنی تا بفهمی سگ تر از این و The Hunter + Green Goblin و کارنیج وجود نداره . هالک احمقه :دی یعنی خود بروس خوبه ها ولی هالک احمقه :|
ولورین هم خیلی حیوانیه خلق و خوش که برا همین مورد علاقمه . کلن اسپایدی خیلی قویه لاشک فیه .

spidey is for fa*gs :d

من کلا از اسپایدر من خوشم نمیاد :دی
فقط حضرات بت من و ثور و ولورین و یکمی هم هالک :دی

از سوپر من هم به شدت متنفریم و آکوامن هم کلا استایلش بیریخته :دی

این Walking Dead نسخه انگلیسیش خیلی راحته و اگه کسی بخواد بخونه مشکلی نداره :دی من خودم دارم میخونم و خیلی خوشم اومده. کسی هم بخواد پرینت بگیره، اگه خودش پرینتر داشته باشه هر کدوم از Issue ها سرجمع 200 تومن هم واسش در نمیاد :دی

spidey is for fa*gs

اسپایدی زیر دست استن لی ساخته شده ، یعنی اگه برای fag هاست تمام کامیک خون ها Fag هستن . شوخی نداریم با اسم استن لی ها :دی
انصافا یکی از بهترین شخصیت پردازی ها رو داره . تمام روحیات یه نوجوون رو به تصویر میکشه . اگه به Fag بودنه که بتمن بیشتر fag ـه . چون خیلی شخصیت زیادی کولی داره :دی در کل منو جلو هیروهای مورد علاقم قرار ندین :| :|
من واقعا اسپایدی و بتمن و ولورین رو یه جور دیگه دوست دارم . البته از Emma Frost و Jean Grey نگذریم :دی
کلن من از Wonderwoman بدم میاد و Green Lantern که خیلی خنده دار و جکه :|

اسپایدی زیر دست استن لی ساخته شده ، یعنی اگه برای fag هاست تمام کامیک خون ها Fag هستن . شوخی نداریم با اسم استن لی ها :دی
انصافا یکی از بهترین شخصیت پردازی ها رو داره . تمام روحیات یه نوجوون رو به تصویر میکشه . اگه به Fag بودنه که بتمن بیشتر fag ـه . چون خیلی شخصیت زیادی کولی داره :دی در کل منو جلو هیروهای مورد علاقم قرار ندین :| :|
من واقعا اسپایدی و بتمن و ولورین رو یه جور دیگه دوست دارم . البته از Emma Frost و Jean Grey نگذریم :دی
کلن من از Wonderwoman بدم میاد و Green Lantern که خیلی خنده دار و جکه :|

برو بابا :دی
سوسول ترین کارکتر بعد از سوپر من همین اسپایدی ـه :دی

واقعا ميخوان كميك رو ترجمه كنن پول بگيرن از مردم؟:-& باز اگه donate بود يه چيزي يعني واقعا نميتونيد اصلشو بخونيد؟
من اين واكينگ دد رو كاملش رو رو مديافاير تو اكانت خودم دارم. هر كي خواست تو پروفايلم بگه بهش لينك بدم:d:)
این Walking Dead نسخه انگلیسیش خیلی راحته و اگه کسی بخواد بخونه مشکلی نداره :دی من خودم دارم میخونم و خیلی خوشم اومده. کسی هم بخواد پرینت بگیره، اگه خودش پرینتر داشته باشه هر کدوم از Issue ها سرجمع 200 تومن هم واسش در نمیاد :دی
باو جان ترجمه به زبان فارسی نیست که , بعدش هم کمیک روی دفترچه اونم اورجینال ! دوباره کاشف به عمل اومد که هر 12 تا یه کتاب جلد سخت می دن اونو می گیرم :d

من چقدر منتظرم این فیلم جدیده سوپر من بیاد تا همین ملتی که سوسول سوسول میکنن یه جوری فن بازیش رو بکنن که انگار از بچگی اولین کتابی که خوندن کمیک های سوپر من هستش :دی

باو جان ترجمه به زبان فارسی نیست که , بعدش هم کمیک روی دفترچه اونم اورجینال ! دوباره کاشف به عمل اومد که هر 12 تا یه کتاب جلد سخت می دن اونو می گیرم :d
پس ترجمه به زبان اسپانیولی هست؟ :دی خب یا انگلیسیه یا اینکه ترجمه شده که میشه فارسی :دی خب لینک این کشفیاتت رو بده اگه مقرون به صرفه هست از تولید داخلی کتاب دست بردارم :دی

یکی بهترین کمیک های بتمن رو لیست کنه:دی
Killing Joke داره دانلود میشه:دی
22 مگه دیگه؟
زرشک.لینکش خرابه.دانلود جک کشنده رو پ.خ کنید دمتون گرم:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or