Red V
کاربر سایت
یکی بهترین کمیک های بتمن رو لیست کنه
Killing Joke داره دانلود میشه
22 مگه دیگه؟
Killing Joke رو اگه نخوني همون بهتر كه از دنياي كميك بكشي بيرون :d
اينا هم بنظر بنده بهترين هستند و تازه اولي يكمي ارجهيت داره به KJ :
The Dark Knight Returns
Knight Fall
من چقدر منتظرم این فیلم جدیده سوپر من بیاد تا همین ملتی که سوسول سوسول میکنن یه جوری فن بازیش رو بکنن که انگار از بچگی اولین کتابی که خوندن کمیک های سوپر من هستش
من نه از سوپرمن خوشم مياد و نه بدم مياد . كلا هيچ حسي بهش ندارم !! البته لازم به ذكر هست كه برخلاف تفكر بعضي ها يكي از شكننده ترين و پر ضعف ترين سوپر هيرو ها هست و يكنفر كه راحت بشناستش ، شكست دادنش براش كاري نداره !! منتظر فيلم ميمونيم ولي بازم ميدونم هيچ حسي در من ايجاد نميشه !
Green Lantern که خیلی خنده دار و جکه
فرهود فقط يكبار ديگه به GL ها توهين بكن تا بهت بگم
:dارجاعت میدم به ویلین های اسپایدی که خیلی سگن و سگ تر از همه ویلین های کمیک های دیگن![]()
اسپایدی به طرز شدید شاخه . از همه لحاظ . Spider Sense داره ، Wall Crawling Power داره Web Slinger هم که هست به اضافه این که خیلی قویه و در عین حال خیلی چابک و نرم . به علاوه زیرک هم هست . کافیه مبارزات ونوم و اسپایدی رو مرور کنی تا بفهمی سگ تر از این و The Hunter + Green Goblin و کارنیج وجود نداره . هالک احمقهیعنی خود بروس خوبه ها ولی هالک احمقه![]()
![]()
ولورین هم خیلی حیوانیه خلق و خوش که برا همین مورد علاقمه . کلن اسپایدی خیلی قویه لاشک فیه .
بر عكس ويلين هاش يكي از يكي له تر و معلول تر هستند !!:d يعني تو ميخواي اينا رو با : جوكر و لكس لوتر و بين و پارالاكس و دومز دي و مترسك و ........ مقايسه كني !! كارنيج و ونوم و كلا اين دسته ها منم تو خيابون ببينمش ميتونم بزنم بتركونمش !! :d
تمام اينا در شخصيت هاي Carwoman و Super Girl و اينا هست تازه نصف اين كارها رو هم بتمن ميتونه با گجت هاش بكنه !!
كلا اسپايدرمن رو هيچجوره قبول ندارم !! شخصيتش بيشتر بدرد انيمه ميخوره :d
آخرین ویرایش: