Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
یکی بهترین کمیک های بتمن رو لیست کنه:دی
Killing Joke داره دانلود میشه:دی
22 مگه دیگه؟

Killing Joke رو اگه نخوني همون بهتر كه از دنياي كميك بكشي بيرون :d

اينا هم بنظر بنده بهترين هستند و تازه اولي يكمي ارجهيت داره به KJ :

The Dark Knight Returns

Knight Fall
من چقدر منتظرم این فیلم جدیده سوپر من بیاد تا همین ملتی که سوسول سوسول میکنن یه جوری فن بازیش رو بکنن که انگار از بچگی اولین کتابی که خوندن کمیک های سوپر من هستش

من نه از سوپرمن خوشم مياد و نه بدم مياد . كلا هيچ حسي بهش ندارم !! البته لازم به ذكر هست كه برخلاف تفكر بعضي ها يكي از شكننده ترين و پر ضعف ترين سوپر هيرو ها هست و يكنفر كه راحت بشناستش ، شكست دادنش براش كاري نداره !! منتظر فيلم ميمونيم ولي بازم ميدونم هيچ حسي در من ايجاد نميشه !

Green Lantern که خیلی خنده دار و جکه

فرهود فقط يكبار ديگه به GL ها توهين بكن تا بهت بگم :|:d

ارجاعت میدم به ویلین های اسپایدی که خیلی سگن و سگ تر از همه ویلین های کمیک های دیگن
biggrin1.gif

اسپایدی به طرز شدید شاخه . از همه لحاظ . Spider Sense داره ، Wall Crawling Power داره Web Slinger هم که هست به اضافه این که خیلی قویه و در عین حال خیلی چابک و نرم . به علاوه زیرک هم هست . کافیه مبارزات ونوم و اسپایدی رو مرور کنی تا بفهمی سگ تر از این و The Hunter + Green Goblin و کارنیج وجود نداره . هالک احمقه
biggrin1.gif
یعنی خود بروس خوبه ها ولی هالک احمقه
yahoo_22.gif

ولورین هم خیلی حیوانیه خلق و خوش که برا همین مورد علاقمه . کلن اسپایدی خیلی قویه لاشک فیه .

بر عكس ويلين هاش يكي از يكي له تر و معلول تر هستند !!:d يعني تو ميخواي اينا رو با : جوكر و لكس لوتر و بين و پارالاكس و دومز دي و مترسك و ........ مقايسه كني !! كارنيج و ونوم و كلا اين دسته ها منم تو خيابون ببينمش ميتونم بزنم بتركونمش !! :d

تمام اينا در شخصيت هاي Carwoman و Super Girl و اينا هست تازه نصف اين كارها رو هم بتمن ميتونه با گجت هاش بكنه !!>:) كلا اسپايدرمن رو هيچجوره قبول ندارم !! شخصيتش بيشتر بدرد انيمه ميخوره :d

آخرین ویرایش:
به نكته بس بسيار جالبي اشاره كردي . در يك كميك كه خوندم ( Red Son ) بتمن زياد شخصيت خوبي نيست ولي خب يه خصوصيت خيلي جالب در مورد بتمن بيان ميشه و اونم اينه كه اون به هيچكس اعتماد نداره ( اين خصوصيت در همين GL Rebirth هم بيان ميشه ) و تقريبا براي نابودي و جنگ با همه شخصيت هاي Justice League امادست و از نقطه ضعف تكتكشون با خبر هست و راحت ميتونه اونها رو نابود كنه . سوپر من كه كلا نقاط ضعفش فت و فراوون هست و تو همين Red Son اگه Wonder Woman كمكش نمي كرد سوپرمن تقريبا مرده بود و بتمن به هلاكت ميرسوندش ! . Aquaman هم با اينكه زيا باهاش اشنا نيستم و نخوندم كميك هاش رو ولي تقريبا بهش اشنايي دارم و مطمئنم بتمن باز مثل بقيه انواع راه ها براي نابوديش رو داره .

در رابطه با قسمتي هم كه گفتم راحت ميتونه GL ها رو بتركونه كه خب معلومه ميتونه با استفاده از قدرت زرد بزنه دهن تك تكشون رو فنا ببره :d ديگه نهايتش GL ها كه قوي تر از سوپر من نيست و قدرتشون هست و يه انگشتر !! كه بار هاي مختلف تو انيميشن ها و كميك هاي GL ديدم كه دشمناشون راحت از دستشون در ميارن انگشت رو اون وقت با بقالي سركوچه ما فرقي ندارند :d
هر هیرویی به هر حال نقطه ضعف داره. فن بازی در نیارین. بتمن هیچ قدرت تخیلی مثل باقی نداره و هوش و قدرت بدنی و گجت ها و ایناشه. سوپرمن عین اینکه قویه، یه کریپتون دهنش رو سرویس میکنه. درسته همشون نقطه ضعف دارن.
یکی از قدرتهای آکوامن Mind Control که سوپرمن ضعیفه در مقابلش! خودِ بتمن هم توی کمیک ها آکوامن رو قبول داره برعکس گرین لنترنت. این لیست یه سری از قدرت هاش که پیدا کردم:

•Amphibious aquatic adaptation
•Telepathy
•Psionic domination of marine life
•healing factor
•Enhanced senses (including darkvision, infravision, and electro-magnetic)
•Superhuman strength, agility, dexterity, speed, and durability (even under the crushing depths of the oceans) — his agility and endurance in particular are “off the scale”
•Superhuman resistance to extreme cold
•Superior tools, weapons, crafts, and technology bestowed by the advanced races of Atlantis
•Submariner camouflage
•Create and hurl bolts of “hard water”
•Left hand (as bestowed by the Lady of the Lake) is made of water and possesses mystical properties

شخصیت overpowerـیه اصولا. برای همینه که منفوره.
بر عكس ويلين هاش يكي از يكي له تر و معلول تر هستند !!:d يعني تو ميخواي اينا رو با : جوكر و لكس لوتر و بين و پارالاكس و دومز دي و مترسك و ........ مقايسه كني !! كارنيج و ونوم و كلا اين دسته ها منم تو خيابون ببينمش ميتونم بزنم بتركونمش !! :d
بیخیال :دی کارنیج تقریبا Brutal ترین ویلین کل دنیای سوپرهیرو هاست. خشن تر و وحشی تر از این بابا وجود نداره.
البته من فقط ونوم و کارنیج رو دوست دارم ولی طوری نیستن که ست ویلین های بدی داشته باشن. همون مترسک بتمن رو خیلی ها به عنوان lame ترین دشمن بتمن میشناسن در حالی که من خیلی حال میکنه باهاش :دی

بیخیال :دی کارنیج تقریبا Brutal ترین ویلین کل دنیای سوپرهیرو هاست. خشن تر و وحشی تر از این بابا وجود نداره.
البته من فقط ونوم و کارنیج رو دوست دارم ولی طوری نیستن که ست ویلین های بدی داشته باشن. همون مترسک بتمن رو خیلی ها به عنوان lame ترین دشمن بتمن میشناسن در حالی که من خیلی حال میکنه باهاش :دی

:(:-s

شما بهتره يه نگاه به اين ها بندازي:d

Willy Pete from Empowered

Bishop

Batman in everything written by Frank Miller

Midnighter

به اسپويلر هم توجه كنيد
;)

08569827160684746304.png

24297186893853395263.jpg

53711923688827707415.jpg

---------- نوشته در 01:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:43 PM ارسال شده بود ----------

Killing Joke رو اگه نخوني همون بهتر كه از دنياي كميك بكشي بيرون :d

اينا هم بنظر بنده بهترين هستند و تازه اولي يكمي ارجهيت داره به KJ :

The Dark Knight Returns

Knight Fall

چقدر گير دادين به اين چند تا كميك بكشيد بيرون بابا:d اين ها هم خيلي خوبن

[h=1]A Death in the Family[/h]

[h=1]Batman R.I.P.[/h]

Batman the Long Halloween

Hush

---------- نوشته در 01:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:57 PM ارسال شده بود ----------

به نكته بس بسيار جالبي اشاره كردي . در يك كميك كه خوندم ( Red Son ) بتمن زياد شخصيت خوبي نيست ولي خب يه خصوصيت خيلي جالب در مورد بتمن بيان ميشه و اونم اينه كه اون به هيچكس اعتماد نداره ( اين خصوصيت در همين GL Rebirth هم بيان ميشه ) و تقريبا براي نابودي و جنگ با همه شخصيت هاي Justice League امادست و از نقطه ضعف تكتكشون با خبر هست و راحت ميتونه اونها رو نابود كنه . سوپر من كه كلا نقاط ضعفش فت و فراوون هست و تو همين Red Son اگه Wonder Woman كمكش نمي كرد سوپرمن تقريبا مرده بود و بتمن به هلاكت ميرسوندش ! . Aquaman هم با اينكه زيا باهاش اشنا نيستم و نخوندم كميك هاش رو ولي تقريبا بهش اشنايي دارم و مطمئنم بتمن باز مثل بقيه انواع راه ها براي نابوديش رو داره .

در رابطه با قسمتي هم كه گفتم راحت ميتونه GL ها رو بتركونه كه خب معلومه ميتونه با استفاده از قدرت زرد بزنه دهن تك تكشون رو فنا ببره :d ديگه نهايتش GL ها كه قوي تر از سوپر من نيست و قدرتشون هست و يه انگشتر !! كه بار هاي مختلف تو انيميشن ها و كميك هاي GL ديدم كه دشمناشون راحت از دستشون در ميارن انگشت رو اون وقت با بقالي سركوچه ما فرقي ندارند :d

بدون هيچ شكي قويترين شخصيت كميك ها بعد از Wolverine شخصيت بتمن هست و بس :d

JLA_Tower.jpg

؟! من گفتم یکی از خشن ترین و وحشی ترین ویلین هاست و واقعا هم هست. الان اینا چیه :دی؟

البته این یکی رو جا انداختم. Deathstrooke هم خیلی دهن سرویس کنه!

کلن کسایی که اسپایدی رو درک نمی کنن اصا برام مهم نیستن >:d< :d ;;)

من هزار و یک دلیل می تونم بیارم که اسپایدی جز 5 تا سوپر هیروئه برتر تاریخ که هیچ . جز 3 تای برتره . من فن بوی اسپایدی و ولورینم و همینطور بتمن و در کل بتمن و اسپایدی رو در کنار سوپر من ( با این که زیاد ازش خوشم نمیاد :دی ) بهترین سوپرهیروهای تاریخ می دونم . ست ویلین های اسپایدی از لحاظ Power از بتمن و سوپرمن تقریبا بهتره . ولی خب از لحاظ شخصیت پردازی بتمن از هر دوشون ست ویلین های قوی تری داره و سوپر من هم کلا یه سوپر هیروئه کلاسیک به حساب میاد و ست ویلین هاش هم کلاسیکه . همین اسپایدی که میگین ماله بچه هاس و اینا اولین سوپرهیرویی بوده که تو نجات دادن girl ـش ( gwen ) شکست میخوره و گرین گابلین میکشتش . قبل اون همیشه موفق بودن سوپر هیروها ، اصا شخصیتش رو استن لی نوشته مگه شوخیه :دی مثه اینه که بیاین در مورد X-men حرف بزنین اینطوری :|

در مورد ست ویلین هاش ، کارنیج که خیلی خیلی خیلی خیلی سگه . به قدری که ونوم با تمام تنفر از اسپایدی باهاش متحد میشه تا کارنیج رو نابود کنن . :دی تازه کارنیج یه شخصیت پردازی خیلی خاص هم داره که یه چیزی بین ونوم و جوکره . همعتقده همه میخوان بکشن ولی اونه که فقط جرئتشو داره پس باید همه رو بکشه :دی
در مورد گرین گابلین ، از نظر خودم یکی از بهترین ویلین های تاریخه . بعضی از کارهاش رو از جوکر کپ زدن ولی خیلی از چیزهاش یونیک و مخصوص خودش . گرین گابلین هم هوش وحشتناکی داره ( خود نورمن آزبورن نابغن :دی دیگه وقتی اون ماده رو تنفس می کنه وحشتناک هوشش میره بالا ) به طوری که همیشه چندین قدم از اسپایدی جلوتره و بعضی وقت ها گوله همین هوش بالاش رو میخوره ؛ هم تکنولوژیش در حد بتمنه :دی یه عالمه گجت داره به اضافه یه گلایدر که وحشتناک سریع و کاربردیه و پر سلاحه . هم آمادگی جسمانی خیلی بالایی داره بخاطر همین ماده گرین پراجکت ( اگه اشتباه نکنم اسمشو :دی ) .

در عین حال داک آک رو داریم که 4 تا اهرم داره که وحشتناک قوین ، تنها نقطه ضعفش که باطری ـی هست که متصله به چنگک هاش . به علاوه این که یه دانشمند نابغست که خیلی وقت ها به عنوان Masterplanner مطرح میشه تو داستان های اسپایدی .

ونوم هم که تعریفش نکنم که حوصلش رو ندارم :دی هم پیچیدگی خفنی داره شخصیت اددی براک قبل و بعد ونوم ؛ بعد هم کپی برداری که از بدن اسپایدی میکنه سیمبیوت و چن برابر قوی تر میکنه اددی براک رو . به طوری که اسپایدی براش مثه یه پشه میمونه :دی قدرت هاش هم خیلی شبیه به اسپایدی هست ولی خیلی Over Powered تره :دی فقط فک کنم اسپایدرسنس ِ اسپایدی رو نداره .

خلاصه این که با استن لی کبیر در نیوفتین :دی شما رو به کیش خودتون و ما هم به کیش خودمون :دی

آخرین ویرایش:
بیخیال :biggrin1: کارنیج تقریبا Brutal ترین ویلین کل دنیای سوپرهیرو هاست. خشن تر و وحشی تر از این بابا وجود نداره.
البته من فقط ونوم و کارنیج رو دوست دارم ولی طوری نیستن که ست ویلین های بدی داشته باشن. همون مترسک بتمن رو خیلی ها به عنوان lame ترین دشمن بتمن میشناسن در حالی که من خیلی حال میکنه باهاش
منم ونوم و کارنیج رو خیلی دوست دارم( در واقع بین ویلین های مارول فک کنم فقط همینارو دوست داشته باشم). شخصیت پردازی خیلی جالبی دارن و روی فضا و جو توی کمیک/فیلم خیلی تاثیر میذارن.
ولی به نظرم کارنیج هرچقدر هم که جذاب باشه کبا زیاد روش کار نشده. داستان هاش اصلا قوی نیست به نظرم. توی سری Amazing Spiderman خیلی بهتر از این چیزی که مثلا الان تو Carnage USA ـه بود.الان تا شماره ی 4 که خوندم اصلا چیز جذابی واسم نداشته.
ونوم هم که تعریفش نکنم که حوصلش رو ندارم
biggrin1.gif
هم پیچیدگی خفنی داره شخصیت اددی براک قبل و بعد ونوم ؛ بعد هم کپی برداری که از بدن اسپایدی میکنه سیمبیوت و چن برابر قوی تر میکنه اددی براک رو . به طوری که اسپایدی براش مثه یه پشه میمونه
biggrin1.gif
قدرت هاش هم خیلی شبیه به اسپایدی هست ولی خیلی Over Powered تره
biggrin1.gif
فقط فک کنم اسپایدرسنس ِ اسپایدی رو نداره .
فک نمیکنی دیگه خیلی داری مبالغه میکنی قدرت های ونوم رو؟
اسپایدرسنس اسپایدی رو نداره ولی اسپایدرسنس هم نمیتونه ونوم رو ردیابی کنه.
بعد من کلا این که شما میتونین دلیل منطقی بیارین واسه "جزو 3 تا بهترین سوپر هیروی تاریخ بودن" رو با معیار اصلی قرار دادن قدرت های ویلین ست ها درک نمیکنم

آخرین ویرایش:
بعد من کلا این که شما میتونین دلیل منطقی بیارین واسه "جزو 3 تا بهترین سوپر هیروی تاریخ بودن" رو با معیار اصلی قرار دادن قدرت های ویلین ست ها درک نمیکنم

اتفاقا من این کار رو نکردم :دی داشتن میزدن تو سر ویلین ست های اسپایدی ما اومدیم الدفاع :دی
و گرنه اسپایدی هم از لحاظ فروش هم از لحاظ Influence و تأثیرش و هم از لحاظ شخصیت پردازی و ... به راحتی جز 3 تا سوپر هیروئه برتره .
فک نمیکنی دیگه خیلی داری مبالغه میکنی قدرت های ونوم رو؟

اصولا ونوم خود اسپایدی به توان n هستش . سخت ترین بتل ها رو همیشه اسپایدی با ونوم داره مبالغه نمی کنم ، خیلی سگه :دی

در اين كه اسپايدي خيلي شخصيت خوبي هست شكي نيست:d من خودم خيلي از مبارزه اسپايدي با كينگ پين خوشم اومد.

marvel-phase-one-625x405.jpg

خيلي خوب ميشد اگه اين گير ميومد:d

---------- نوشته در 10:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 AM ارسال شده بود ----------

Frankenstein-Alive-Alive-1-00a.jpg

واقعا كميك جالبي به نظرم اومد. طراحي خيلي جالب و داستان خوبي داره

frankensteinalive1-625x283.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or