Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
بهترین جا برای دانلود کمیک تورنته .
نه من اصلاً از تورنت دل خوشی ندارم چند ماه پیش کمیک والکینگ دد رو دانلود کردم 400 مگ بود بعدش بازش کردم اصلاً توش واکینگ دد نبود یه مشت آهنگ چرت و چرند بود توش.
دقيقا . البته سايت هاي تورنت هم با يديگه متفاوت هستند ! بعضياشون همه هارد بوك ميزارن و گهگاهي روزانه ! بعضياشون هم فقط روزانه و گهگاهي هارد بوك !! من الان به اشتباه گير دومي افتادم !!!:d چون زياد از كاميك هاي روزانه خوشم نمياد :d

اين كميك بيشترين تاثير رو در فيلم TDK داشته . براي منم جز بهترين كميك هايي بوده كه خوندم بخصوص از نظر جو سنگين و تاريكي و كلا همه چيز !!

V for Vendetta جز خفن ترين و زيبا ترين كميكي بوده كه خوندم و طبق قانون نا نوشته اي كه هرچي الن مور بنويسه بنده با كله ميرم طرفش اين كار هم بازم مال استاد هست و بي نظير . داستان هم حول محور يه شخصيت بنام V ميچرخه كه در يك دنياي ديكتاتوري و بسته سعي در تغييرات داره !! كلا برو بخون كه حيفه بهت داستان رو لو بدم . داستان كميك عملا يه wtf اخر داره كه نابود ميكنه ادم رو .

يك عكس از جلد كتاب :

180px-V_for_vendettax.jpg

اينم يه صفحه از خود كتاب :‌

rotator.php
فیلم v for vendeta رو من دیدم خیلی خفن بود کمیکش هم جالبه
تو فیلمش رو دیدی؟

این یه مورد اصلا امکان نداره

اگر هم بر فرض محال اين اتفاق بيفته تازه اونوقت كه ارزش كتاب هاي چاپي دوبرابر ميشه چون تنها نمونه هاي كاغذي حساب ميشن:d

---------- نوشته در 03:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:18 PM ارسال شده بود ----------

خب به سلامتي الان دقيقا وسط كميك Green Lantern Rebirth هستم و تا اينجا بايد بگم فوق العاده بود !! . داستان واقعا پيچيده و زيبا روايت ميشه البته بكم نياز به اطلاعات قبلي درمورد Green Lanterns ها داريد كه يكمي داستان رو براي كساني كه اينها رو نميشناسند سخت و نامفهموم ميكنه . كار هاي گرافيكي و نقاشي در سطح بالايي قرار دارند و خيلي زيبا و صد البته تاريك و خشن كار شدند و بخاطر همين به دل من نشست . داستان ارتباط زيادي هم با Justice League داره كه جذاب تر ميكنه جو كميك رو . در كل به همه توصيه ميشه اين كميك رو دانلود كنيد ولي قبلش بهتره يكم اطلاعاتتون رو درباره GL ها بالا ببريد :d

بهترين و تاريك ترين هارد بوك Spiderman رو ميشه معرفي كنيد ؟؟ يجورايي طولاني و خفن و جالب باشه . با تشكر .

كلا اسپايدي خيلي جو تاريك نداره ولي اين چند تا رو بخون

برای بار چندین هزارم: خیر

بله وجود داره:d

---------- نوشته در 05:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:24 PM ارسال شده بود ----------

من همیشه فکر می کردم غیر ممکنه DC و Marvel با هم کامیک بدن بیرون . نگو میدن مثکه :| چطوره داستانش ؟

اين ها هم دادن بيرون

85529009096539845223.jpg

71367264453623659774.jpg

21397061480919133659.jpg

48216117829540877624.jpg

نه من اصلاً از تورنت دل خوشی ندارم چند ماه پیش کمیک والکینگ دد رو دانلود کردم 400 مگ بود بعدش بازش کردم اصلاً توش واکینگ دد نبود یه مشت آهنگ چرت و چرند بود توش.

شما بلد نیستی تورنت دانلود کنی :دی اگه میخواستی فیلم هم دانلود کنین همین مشکل بود بازم . اول کامنت ها و درصد وریفای و اینا رو بخونین ؛ بعدشم از جای مطمئن بگیرین حله .

شما بلد نیستی تورنت دانلود کنی :دی اگه میخواستی فیلم هم دانلود کنین همین مشکل بود بازم . اول کامنت ها و درصد وریفای و اینا رو بخونین ؛ بعدشم از جای مطمئن بگیرین حله .
تورنتش روسی بود فکر کنم همین که تونستم خوده کمیک روپیدا کنم باید خدارو شکر کرد اونم با زبون روسی حالا کامنت چجوری باید توی اون وضعیت پیدا میکردم؟

کاشف به عمل اومد که The Walking Dead در حال ترجمه شدنِ , شک دارم بخرم یا نه . آخه 100 تا ِ ! آخرش خیلی گرون می شه ولی هر 2,3 ماه یدونه است دیگه . به نظرتون ارزش داره ؟ :d

واقعا ميخوان كميك رو ترجمه كنن پول بگيرن از مردم؟:-& باز اگه donate بود يه چيزي يعني واقعا نميتونيد اصلشو بخونيد؟

من اين واكينگ دد رو كاملش رو رو مديافاير تو اكانت خودم دارم. هر كي خواست تو پروفايلم بگه بهش لينك بدم:d:)

آخرین ویرایش:
خب Green Lantern رو هم امروز به سلامتي كامل خوندم :d داستان كميك يه يخورده پدر در اور بود و بسيار پيچيده !! ( با اون زبان نابود من !! ) . مبارزه ها هم خيلي جذاب درست شدن ولي اصل با توهيني كه به بتمن شد در اين سري موافق نيستم !!! مطمئن باشيد كه بتمن ميتونه بزنه بتركونه كل جاستيس ليگ رو :d چه برسه به GL ها :d نظرم همون چيز هايي هست كه تو دو صفحه قبل خوندم و كلا بريد دانلودش كنيد كه عالي هست .

فقط الان موندم كدوم يك از كميك هاي Avengers ارزش خوندن داره ؟؟ چون هرچي كه فعلا گشتم همش روزانه بوده !! Flash هم خيلي سخت پيدا ميشه !! Wolverine هم كه اندازه كل Marvel و DC كميك داره و ادم ميمونه كدوم ارزش خوندن و دانلود داره !:d

بتمن اگه بخواد جاستیس لیگ رو حریفه ولی گرین لانترن ها رو دیگه فکر نکنم کاری از دستش بر بیاد... :دی

از چه نظر؟ بتمن از نظر قدرت جلوی سوپرمن یا Aquaman تقریبا هیچی نیست.

شهاب یه انیمشنی این اواخر از بتمن بود اسمش هم همون جاستیس لیگ بود فکر کنم، اون رو ببین :دی Aquaman هم که کلا آدم حساب نمیشه :دی

فقط الان موندم كدوم يك از كميك هاي Avengers ارزش خوندن داره ؟؟

در مورد اونجرز من منتظر end of punisher هستم :دی به نظرم شدیدا خفن بشه. اگه به x-men ها هم علاقه داری x-men vs avengers هم یه چیزه سلیقه ای هستش نسبتا :دی

شهاب یه انیمشنی این اواخر از بتمن بود اسمش هم همون جاستیس لیگ بود فکر کنم، اون رو ببین Aquaman هم که کلا آدم حساب نمیشه

یکی از بهترین انیمیتد سریز ها بود . من تو کارتون نتورک فقید نگاه می کردم . :دی

این شخصیت کلا خیلی از نظر قدرت خفن و Overpowerـه منتها خیلی الکی منفورش کردن.

الکی نیست :دی خب شخصیت خیلی بیخودیه . چی چیه این بابا آخه :دی شخصیت دیگه اگه زیادی کول باشه داغون میشه :دی

شهاب یه انیمشنی این اواخر از بتمن بود اسمش هم همون جاستیس لیگ بود فکر کنم، اون رو ببین :biggrin1: Aquaman هم که کلا آدم حساب نمیشه :biggrin1:
Aquaman ساسان یه جو خیلی بدی پشتس هست که میگن Gay و این چرت و پرتا که رسما توی جو و اینترنت شده بدترین شخصیت.
از نظر قدرتی، آکوامن تلپاتی داره. چیزی که سوپرمن هم در مقابلش ضعیفه. دریا رو کنترل مکینه.
این شخصیت کلا خیلی از نظر قدرت خفن و Overpowerـه منتها خیلی الکی منفورش کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or