Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
dark horse هم بر اساس دارك سايدرز دو كميكاشو چاپ كرده. كسي خبر داره كميكاش در چه سطحي هستش؟:d

Darksiders2_HC.jpg

در یک کلام بگم فوق العاده
کسی اینجا کمیک ultimate comics spider-man رو خونده اگه اره اون ادمی که تو قسمت اول اومده بود شرکت ازبورن دزدی کی بود؟

در یک کلام بگم فوق العاده
کسی اینجا کمیک ultimate comics spider-man رو خونده اگه اره اون ادمی که تو قسمت اول اومده بود شرکت ازبورن دزدی کی بود؟

اون کارکتر اسمش mysterio هستش!!!! قیافه ی اصلیش فرق داره!!! معمولا یه گوی بنفش سرشه!!!

http://marvel.wikia.com/Mysterio_(Earth-1610)

سلام،
آقا میدونم شماها کلن یه سمت متفاوتی رو دارید بحث میکنید.. :دی ولی دیگه جایی نیست که روو ننداخته باشم
3 جلد اول بلیک و مورتیمر هیچ جور انگلیسیش گیر نمیاد. تورنت ها داغونند. فرانسه ـش البته ریخته ولی دانش فرانسه من محدوده به Je deteste la soupe که فکر نمیکنم خیلی بدرد بخوره
ترجمه فارسیش هم سالهاست که پیدا نمیشه. که خیلی حیفه، ترجمه تمیزی بود.

خلاصه.. اگه جایی رو میشناسید که میشه تهیه کرد اینا رو یه ندا بدید.

سلام،
آقا میدونم شماها کلن یه سمت متفاوتی رو دارید بحث میکنید.. :دی ولی دیگه جایی نیست که روو ننداخته باشم
3 جلد اول بلیک و مورتیمر هیچ جور انگلیسیش گیر نمیاد. تورنت ها داغونند. فرانسه ـش البته ریخته ولی دانش فرانسه من محدوده به Je deteste la soupe که فکر نمیکنم خیلی بدرد بخوره
ترجمه فارسیش هم سالهاست که پیدا نمیشه. که خیلی حیفه، ترجمه تمیزی بود.
;)
خلاصه.. اگه جایی رو میشناسید که میشه تهیه کرد اینا رو یه ندا بدید.

منم خريده بودم:d لينك انگليسي شم دارم اگه خواستي

من نزدیک یه 17 جلد از کتاباشونو اون موقع که انتشارات لک لک چاپ میکرد خریدم
همه ـش رو دارید پس. به زودی به اندازه تن تن های ورژن یونیورسال با ارزش میشه و خودتون رو موظف میدونید بشینید در راه خیر همشو اسکن کنید.. :دی

من سه تاشو دارم فقط. فکر میکنم همون لک لک با همون مترجم آستریکس و ابلیکس ها رو هم منتشر کرده بود. اونو کامل دارم :دی نمیدونم چی باعث شد اول سری اونو کامل بخرم. و بعدش هم دیگه بلیک مورتیمر نایاب شده بود.
اما انصافن ترجمه هردو سری واقعن خوب بود. این مدت که نت رو زیر و رو میکردم دیدم به زبان های خیلی محدودی این کمیک ها ترجمه شدند.. فکرکنم لک لک لوک خوش شانس رو هم منتشر کرده بود. خیلی حرکت بوده به وقت خودش.. حیف که نگرفت کارشون.

منم خريده بودم
:d
لينك انگليسي شم دارم اگه خواستي
یه سری رو انگلیسی گیر آوردم جز 3 جلد اول (The secret of the Swordfish ها)، معمای آتلانتیس - اینو فارسی داشتم گم کردم - و سه فرمول پروفسور ساتو.. اینا رو اگه دارید واقعن دمتون گرم :دی و خیلی لطف میکنید بفرستید.

همه ـش رو دارید پس. به زودی به اندازه تن تن های ورژن یونیورسال با ارزش میشه و خودتون رو موظف میدونید بشینید در راه خیر همشو اسکن کنید.. :دی

همون موقع هم کمیاب بود :دی
فقط کاشکی جلد سخت بود کتاباش؛الان آتلانتیس من جلدش به اِف رفته تو انباری :دی

کلا یه دوره 4 5 سال از سال 78 هم شروع شد،چاپ کتابای کمیک دوباره شروع شد؛انتظارات زرین و رایحه اندیشه تن تن چاپ کردن که نشر زرین یکم کیفیت چاپش ضعیف تر بود.

لک لک شروع کرد به چاپ آستریکس و بلیک و مورتیمر و لاکی لوک.

فقط آستریکس ـو به تعداد 8 جلد بیشتر چاپ نکرد؛من خودم تقریبا کتابای آستریکس ـو تا جایی که انتشاران یونیورسال چاپ کرد یا از انقلاب خریدم یا از دایی ـم گرفتم و یه انتشارات دیگه هم قبل لک لک باز چاپ کرد اینا رو که اونام خیلی خوب بود ولی یکم کیفیت چاپش پایین بود و بعدشم که لک لک اومد ولی متاسفانه نزدیک 7 8 نسخه از کتابا رو به فارسی نتونستم گیر بیارم و مجبور شدم انگلیسیاشو بگیرم که خوب شکل آرشیو ـو بهم میزنه.

Last edited by a moderator:
اينطور كه من يه تحقيقي كردم اون شماره هايي كه ميخوايد چند ماه ديگه يا سال 2013 به انگليسي ترجمه ميشه.:d:d فقط چند شمارش انگليسي موجود هست. به نظر شما كدوم قسمتش احتمال بيشتري داشت كه تو ترجمه فارسي سانسور شده باشهo:-):)

اينطور كه من يه تحقيقي كردم اون شماره هايي كه ميخوايد چند ماه ديگه يا سال 2013 به انگليسي ترجمه ميشه.:d:d فقط چند شمارش انگليسي موجود هست. به نظر شما كدوم قسمتش احتمال بيشتري داشت كه تو ترجمه فارسي سانسور شده باشهo:-):)

آره Cinebook به ترتیب عجیبی ترجمه کرده.

The Sarcophagi of the Sixth Continent؟ ازونایی که خوندم این کمی جای سانسور داره فوقش :-؟ بعدیش، The Gondwana Shrine رو نخوندم - نه پیدا کردم نه علاقه ای دارم کلن به کارای Sente و Juillard- ولی مثکه اون هم همون خط رو دنبال میکنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or