xbox360 elite
کاربر سایت
در یک کلام بگم فوق العاده
کسی اینجا کمیک ultimate comics spider-man رو خونده اگه اره اون ادمی که تو قسمت اول اومده بود شرکت ازبورن دزدی کی بود؟
سلام،
آقا میدونم شماها کلن یه سمت متفاوتی رو دارید بحث میکنید..ولی دیگه جایی نیست که روو ننداخته باشم
3 جلد اول بلیک و مورتیمر هیچ جور انگلیسیش گیر نمیاد. تورنت ها داغونند. فرانسه ـش البته ریخته ولی دانش فرانسه من محدوده به Je deteste la soupe که فکر نمیکنم خیلی بدرد بخوره
ترجمه فارسیش هم سالهاست که پیدا نمیشه. که خیلی حیفه، ترجمه تمیزی بود.
خلاصه.. اگه جایی رو میشناسید که میشه تهیه کرد اینا رو یه ندا بدید.
خب مرد مومن لینک بزار ما هم فیض ببریممنم خريده بودم:d لينك انگليسي شم دارم اگه خواستي
درست فکر کردیمن تا الان فك ميكردم گذاشتن لينك ممنوع هستش:d
همه ـش رو دارید پس. به زودی به اندازه تن تن های ورژن یونیورسال با ارزش میشه و خودتون رو موظف میدونید بشینید در راه خیر همشو اسکن کنید..من نزدیک یه 17 جلد از کتاباشونو اون موقع که انتشارات لک لک چاپ میکرد خریدم
یه سری رو انگلیسی گیر آوردم جز 3 جلد اول (The secret of the Swordfish ها)، معمای آتلانتیس - اینو فارسی داشتم گم کردم - و سه فرمول پروفسور ساتو.. اینا رو اگه دارید واقعن دمتون گرممنم خريده بودم:dلينك انگليسي شم دارم اگه خواستي
همه ـش رو دارید پس. به زودی به اندازه تن تن های ورژن یونیورسال با ارزش میشه و خودتون رو موظف میدونید بشینید در راه خیر همشو اسکن کنید..![]()
اينطور كه من يه تحقيقي كردم اون شماره هايي كه ميخوايد چند ماه ديگه يا سال 2013 به انگليسي ترجمه ميشه.:d:d فقط چند شمارش انگليسي موجود هست. به نظر شما كدوم قسمتش احتمال بيشتري داشت كه تو ترجمه فارسي سانسور شده باشهo:-)![]()