Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
خیلی خیلی عالیه !!

میتونی رنگی ها رو هم چاپ کنی ؟؟ :d الان این دوتا رو اگه میفروشی من خریدارم :d
نه بابا هزینه رنگی سر به فلک میکشه :دی اینو هم چون پرینتر داشتم زیاد واسم هزینه ای نداشت. در کل زنده باد Comic سیاه و سفید >:d< :دی :دی

پ.ن: قابل شما رو نداره ولی اینا بعد از خونده شدن میرن تو کتابخونه ـم (اولی رو خوندم، دومی هم وسطهاش هستم) :دی

نه بابا هزینه رنگی سر به فلک میکشه :دی اینو هم چون پرینتر داشتم زیاد واسم هزینه ای نداشت. در کل زنده باد Comic سیاه و سفید >:d< :دی :دی

پ.ن: قابل شما رو نداره ولی اینا بعد از خونده شدن میرن تو کتابخونه ـم :دی

امکان نداره نسخه هایی هم برای ما چاپ کنین استاد؟؟ :d زحمتش هم جبران میکنیم :d

راستی کیفیت چجوری دانلود کردی ؟؟ معمولی دانلود کردی و بعد پرینت گرفتی افت کیفیت نداشت ؟؟

راستی میتونی From Hell ؤو هم چاپ کنی هم سیاه سفید هست و هم اثر استاد الن مور هست دیگه معلومه چه گولاخی هست و صد در صد خوندی :d

امکان نداره نسخه هایی هم برای ما چاپ کنین استاد؟؟ :d زحمتش هم جبران میکنیم :d

راستی کیفیت چجوری دانلود کردی ؟؟ معمولی دانلود کردی و بعد پرینت گرفتی افت کیفیت نداشت ؟؟

راستی میتونی From Hell ؤو هم چاپ کنی هم سیاه سفید هست و هم اثر استاد الن مور هست دیگه معلومه چه گولاخی هست و صد در صد خوندی :d
والا دردسر خیلی داره، خصوصا اینکه پرینترم دورو نمیزنه و باید پشت و رو رو به صورت دستی تنظیم کنم که خیلی وقت می گیره :دی این Walking Dead هم ماشالا هر قسمتش 22 صفحه هست که هر Book ـش میشه 264 صفحه، حالا اینو در 8 ضرب کن ببین چه مصیبتی داره چاپ کردنش :دی حالا یه چیز کم حجم تر اگه خواستی ببینم چی میشه. From Hell رو تو فکرش هستم، اگه دیدم میشه ردیفش کرد دو سری ازش درست میکنم بهت خبر میدم :دی در مورد کیفیت لینک هاش رو از صدرا گرفتم ولی کیفیتش خیلی عالی بود، حتی واسه تست تو A4 هم که پرینت گرفتم بازم کیفیتش خیلی خوب بود.

والا دردسر خیلی داره، خصوصا اینکه پرینترم دورو نمیزنه و باید پشت و رو رو به صورت دستی تنظیم کنم که خیلی وقت می گیره :دی این Walking Dead هم ماشالا هر قسمتش 22 صفحه هست که هر Book ـش میشه 264 صفحه :دی حالا یه چیز کم حجم تر اگه خواستی ببینم چی میشه. From Hell رو تو فکرش هستم، اگه دیدم میشه ردیفش کرد دو سری ازش درست میکنم بهت خبر میدم :دی در مورد کیفیت لینک هاش رو از صدرا گرفتم ولی کیفیتش خیلی عالی بود، حتی واسه تست تو A4 هم که پرینت گرفتم بازم کیفیتش خیلی خوب بود.

یه چیزی که ممکنه تو from hell اذیتت کنه ینه که اولا دست خط کتاب میخی هست و صد البته جالب و دوم اینکه بدجور بعضی موقع ها تصاویر سیاه هست و ممکنه تو پرینت اذیت کنه !! :d

راستی بهم جواب ندادی نسخه معلومی رو که دان کردی بعد پرینت گرفتی افت کیفیتی نداشت ؟ چون اگه ببینم کیفیت کم نمیشه میرم میدم بیرون برام چپ کنند . :d

شما كه ميخوايد سياه سفيد ها رو چاپ كنيد خوب بخونيدش ديگه چه كاريه؟:d

يه سوال داشتم تو تهران ميشه vfv رو فيزيكي گير آورد؟ اخه از هركي ميپرسي ميگه من فيزيكيشو دارم(همه هم فقط اينو دارن)

یه چیزی که ممکنه تو from hell اذیتت کنه ینه که اولا دست خط کتاب میخی هست و صد البته جالب و دوم اینکه بدجور بعضی موقع ها تصاویر سیاه هست و ممکنه تو پرینت اذیت کنه !! :d

راستی بهم جواب ندادی نسخه معلومی رو که دان کردی بعد پرینت گرفتی افت کیفیتی نداشت ؟ چون اگه ببینم کیفیت کم نمیشه میرم میدم بیرون برام چپ کنند . :d
کتابش رو دارم، خطش مشکلی نداره ولی پس زمینه ـش ممکنه مشکل ایجاد کنه. این Walking Dead پس زمینه ـش در بیشتر صفحه ها خوبه و از این بابت مشکلی نداشت. کیفیت رو که گفتم، فایلش CBR بود، تبدیلش کردم به PDF و چاپ کردم و کیفیتش خیلی تغییر نکرد. اگه میخوای ببری بیرون واست چاپ کنن اول چند تا صفحه واسه تست ببر، اینجوری بهتر میتونی تصمیم بگیری :دی
from hell رو ميخوايد چاپ كنيد؟ پس حقوق مولف كجا رفته؟>:) اين كتاب ناقابل 572 صفحه هست. حداقل اول بريد تو كار V for Vendetta :d
Walking Dead ـه دوهزار و خورده ای صفحه رفته تو مرحله چاپ، 572 صفحه که چیزی نیست :دی
100 شماره كميك شده اين قدر صفحه. اين يه كميك تكي انقدر هست
این که مشخصه حجمش زیاده ولی کلی حساب کنیم میشه 1/4 ـه WD :دی

آخرین ویرایش:
کتابش رو دارم، خطش مشکلی نداره ولی پس زمینه ـش ممکنه مشکل ایجاد کنه. این Walking Dead پس زمینه ـش در بیشتر صفحه ها خوبه و از این بابت مشکلی نداشت. کیفیت رو که گفتم، فایلش CBR بود، تبدیلش کردم به PDF و چاپ کردم و کیفیتش خیلی تغییر نکرد. اگه میخوای ببری بیرون واست چاپ کنن اول چند تا صفحه واسه تست ببر، اینجوری بهتر میتونی تصمیم بگیری :دی

Walking Dead ـه دوهزار و خورده ای صفحه رفته تو مرحله چاپ، 572 صفحه که چیزی نیست :دی

100 شماره كميك شده اين قدر صفحه. اين يه كميك تكي انقدر هست:d

دوستان تاپیک خوابیده!!؟؟
من اگه بخوام از اول والکینگ دِد رو بخوام انگلیسی یا فارسی(بهتره)از کجا دانلود کنم لطفا میخوامشووون

الووو الووو قطع و وصل میشهه الووو
اه
(همراه اول)

با ورود به این لینک با iDevice تون به قول دوستمون گیفت کارت بگیرید(ما هم خر ذوق میکنید)
http://m.freemyapps.com/share/url/ade69112

سوت کوره بابا یه کمکی بکنید
عیهن ناس
یا
ایها الناس

.…….……………………………………………………………………………………………………………………….……
با ورود به این لینک با iDevice تون به قول دوستمون گیفت کارت بگیرید(ما هم خر ذوق میکنید)

دوست عزيز قرار دادن لينك دانلود ممنوع هستش شما يه سرچ تو اينترنت بزني راحت ميتوني پيدا كني همه شماره هاش رو:d اگه نتونستي بگو من لينكاشو ميدم بهت

آخرین ویرایش:
خب دوستان پس یه سوال دیگه
من vol دانلود کنم یا issue
فرقش چیه
چون۱۶تا والوم هست و ۱۰۲قسمت والم فصله که چند تا قسمت یا همون issue رو گذاشتن یاچی؟!؟

خب دوستان پس یه سوال دیگه
من vol دانلود کنم یا issue
فرقش چیه
چون۱۶تا والوم هست و ۱۰۲قسمت والم فصله که چند تا قسمت یا همون issue رو گذاشتن یاچی؟!؟

FreeMyApps :: Discover Great Apps. Get Rewarded.

خوب ولوم كه راحت تره چون قسمت ها يا ايشو ها رو با هم داره. issue تك كقسمت ديگه كه فكر كنم اگه قسمت قسمت بگيري حجمش بيشتر ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or