Colin McRae: DiRT 3 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چه بلای سر ماشین Ken ZBlock اوردم :d:))=)) دربو داغون شد>:)
NeverH00D جان اگه میتونی تنظیمات مناسب برای Drift رو بگو برای ماشین
مرسی
تنظیمات رانندگی با توجه به نوع مسابقه و پیست و کاری که میخواید انجام بدید و شرایط آب و هوایی متفاوت هست و به خودتون بستگی داره که تو چه حالتی بهتر میتونید کنترل رو ماشین داشته باشید....;)

سلام دوستان یه سوال، من عاشق بازی ریسینگ ام ولی با سیمولیشن حال نمی کنم!!!!! میخوام ببینم که این بازی به درد من می خوره یا نه؟؟؟؟؟ این شماره arcade تره یا قبلی؟؟؟؟ منظور هم از کنترل arcade مثل NFS hot pursuit هست؟؟؟؟

سلام دوستان یه سوال، من عاشق بازی ریسینگ ام ولی با سیمولیشن حال نمی کنم!!!!! میخوام ببینم که این بازی به درد من می خوره یا نه؟؟؟؟؟ این شماره arcade تره یا قبلی؟؟؟؟ منظور هم از کنترل arcade مثل NFS hot pursuit هست؟؟؟؟
نه عزیز کنترلش حتی از نظر اینکه یکی آرکید در نظر بگیردش به هیچ وجه شبیه hp نیست و کنترل ماشینهاش معقوله و با عقل میخونه نه مثل دیرت 2 که با یه ذره پیچوندن فرمون ماشین از تو باقالی ها سر در بیاره......مسلما سیمولیشن نیست ولی آرکید هم چندان نیست در واقع یه چیزی بین این دو!!!/:)

• Like
Reactions: hitman rocker
نه عزیز کنترلش حتی از نظر اینکه یکی آرکید در نظر بگیردش به هیچ وجه شبیه hp نیست و کنترل ماشینهاش معقوله و با عقل میخونه نه مثل دیرت 2 که با یه ذره پیچوندن فرمون ماشین از تو باقالی ها سر در بیاره......مسلما سیمولیشن نیست ولی آرکید هم چندان نیست در واقع یه چیزی بین این دو!!!/:)
در ادامه حرف دوستمون بگم که نصف نصف ( حالا یخورده سیمولیشن برتری داره ) هستش اما با منطق. مثل Shift نیستش یعنی!

• Like
Reactions: hitman rocker
بچه ها زمانی که وارد منوی این بازی می شم در قسمت trial time بازی کنم و در قسمت single نمی تونم وارد شم و ازم می خواد که وارد لایو شوم و لایو هم که می دونید این روزا وضعیتش چه جوریه ازم ابدیت می خواد شما کجا می رید که می تونید بازی کنید .؟حتما باید لایو شد تا بازی کرد؟یا همون trialرا فقط بازی می کنید

بچه ها زمانی که وارد منوی این بازی می شم در قسمت trial time بازی کنم و در قسمت single نمی تونم وارد شم و ازم می خواد که وارد لایو شوم و لایو هم که می دونید این روزا وضعیتش چه جوریه ازم ابدیت می خواد شما کجا می رید که می تونید بازی کنید .؟حتما باید لایو شد تا بازی کرد؟یا همون trialرا فقط بازی می کنید
نه عزیز!!!
برو به بخش اولی یعنی Dirt Tour (اگه اسپلش اشتباهه ببخشید) و بعدش هم ازت میپرسه که انلاین میخوای میزنی NO و بعدش هم از اون مراحل یکی رو انتخاب میکنی و ادامه ی ماجرا....

ویرایش:دوستان یادم رفت بگم که بازی عین هولو اچیومنت میده و همچنین آواتار آوارد های بی نظیری داره!!!

ویرایش:
دوستان review بازی از سایت GT اومده:
HQ:
http://gameemag.ir/wp-content/plugin...oad.php?id=740
LQ:
http://gameemag.ir/wp-content/plugin...oad.php?id=739

منبع:http://gameemag.ir

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pro gamer89
آقا عجب بازیی شده این dirt
واقعا باهاش حال میکنم.خیلی لذت بخشه
فقط تو اون قسمتی که ماشین BLOCK رو میده دستمون و باید باهاش Drift کنیم و یا دور میله ها بچرخیم یا وسط مربع ماشین رو نگه داریم هر کاری کردم نتونستم مدال پلاتینیوم بگیرم.خیلی سخته.کسی تونسته اینا رو پلاتینیوم بگیره؟چه جوری؟

آقا عجب بازیی شده این dirt
واقعا باهاش حال میکنم.خیلی لذت بخشه
فقط تو اون قسمتی که ماشین BLOCK رو میده دستمون و باید باهاش Drift کنیم و یا دور میله ها بچرخیم یا وسط مربع ماشین رو نگه داریم هر کاری کردم نتونستم مدال پلاتینیوم بگیرم.خیلی سخته.کسی تونسته اینا رو پلاتینیوم بگیره؟چه جوری؟
شما کدوم بخشو میگی؟؟؟همونی که فقط ماشین بلاک رو بهمون میده؟؟؟؟و نمیزاره اول هر بخش ماشین انتخاب کنی؟؟؟؟

شما کدوم بخشو میگی؟؟؟همونی که فقط ماشین بلاک رو بهمون میده؟؟؟؟و نمیزاره اول هر بخش ماشین انتخاب کنی؟؟؟؟
منم همینجا گیر کردم
فقط مرحله رو میشه انتخاب کرد ! بعد خودش یه توضیح میده که باید چی کار کرد و بازی شروع میشه
من خیلی زور بزنم نقزه و طلا میگیرم ولی نمیتونم پلاتینیوم رو بگیرم :(امتیازاش خیلی بالاس
در ضمن یه سوال ؟؟؟ درجه سختی بازی به دادان اچیومنت ها ربطی داره ؟؟؟:pمن رو 4 میرم
و اینکه چنتا آواتار آوارد داره ؟؟؟؟

منم همینجا گیر کردم
فقط مرحله رو میشه انتخاب کرد ! بعد خودش یه توضیح میده که باید چی کار کرد و بازی شروع میشه
من خیلی زور بزنم نقزه و طلا میگیرم ولی نمیتونم پلاتینیوم رو بگیرم :(امتیازاش خیلی بالاس
در ضمن یه سوال ؟؟؟ درجه سختی بازی به دادان اچیومنت ها ربطی داره ؟؟؟:pمن رو 4 میرم

من پلاتینیوم گرفتم
نیازی نیست خیلی تند برید و حتما هم به خطه پایان برسی
1 دقیقه 20 ثانیه وقت داری که 15 هزارتا بگیری

منم همینجا گیر کردم
طلا کافیه چون میتونی مرحله رو رد کنی عزیز من خودم بعضی ها رو پلاتینیوم و بعضی ها رو طلا گرفتم.
نه فکر نکنم سختی ربطی به مقدار اچیو داشته باشه.
آورین!
فکر کنم 6 تا!

در ادامه حرف دوستمون بگم که نصف نصف ( حالا یخورده سیمولیشن برتری داره ) هستش اما با منطق. مثل Shift نیستش یعنی!

مرسی!!!! پس یعنی یه چند دستی بازی کنی دستت میاد... چون مکن shift بازی کردم.... پدرم در اومد یعنی....... یه پیچ درست نتونستم بزنم..... اصلا از خودم نا امید شده بودم!!!!!:)):))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or