Colin McRae: DiRT 3 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من رسما بازی رو خوردم 1250Gs
driver.gif

در ضمن بازی DiRT 2 گیمپلی سختی داشت اما طبیعی نبود
تو این نسخه کدمستر تمامه تلاششو کرده و بازی رو طبیعی تر کرده.
نکته: تا حالا به سرخ شدن صفحه دیسک ترمز وقتی با سرعت زیاد ترمز می گیرید دقت کردید.یا RT و LT رو با هم بگیرید.:-o

آخرین ویرایش:
نظر شخصی : اصلا حال نکردم ! این چیه دیگه ؟! چقدر کنترل ماشین مسخره و آسون شده - کاشکی هیچ وقت شماره 3رو بازی نمیکردم و از بازی کردن یا حتی خاطره شماره های قبلی لذت میبردم.

6 یا 7تا مسابقه بیشتر نرفتم - اعصابم خورد شد دیسک رو درآوردم . فقط میتونم بگم متاسفم.

نظر شخصی : اصلا حال نکردم ! این چیه دیگه ؟! چقدر کنترل ماشین مسخره و آسون شده - کاشکی هیچ وقت شماره 3رو بازی نمیکردم و از بازی کردن یا حتی خاطره شماره های قبلی لذت میبردم.

6 یا 7تا مسابقه بیشتر نرفتم - اعصابم خورد شد دیسک رو درآوردم . فقط میتونم بگم متاسفم.

اتو بریک و چند آسیست دیگه رو غیرفعال کنی... میشه عینه شماره‌های قبلی
زود عصبی میشی ها!

بابا خب از اول بازی رو آسونه ه ه ه ه ه ه ه . Assist ها رو غیر فعال کن بعد یه کم بری جلوتر انقد سخت میشه که حالتو میگیره ه ه ه ه
بابا عصبانی ی ی ی ;)

نمی دونم چرا من این قدر با فرمونش مشکل داشتم. اول نسخه 360 رو خریدم به زور دوتا مسابقه اولی رو رو درجه سختی 4 تموم کردم حوصله ام سر رفت. بعد رفتم با PC دانلودش کردم یه تنظیم فرمون داشت حساسیتشو کم کردم با همون دسته XBOX رو درجه سختی آخری (6 بود دیگه اگه اشتباه نکنم) نسبتا راحت تمومش کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or