سلام این طور که شما میگید نه ولی خوب وقتی ضربه شدیدی به ماشین وارد میشه دوربین یه تکون میخوره و صفحه یه مقدار رنگش تغییر میکنه که به نظرم ایده جالبی هستش!سلام دوستان
من با بازی یه مشکل کوچک دارم میخوام ببینم برایه شماهم اینجوری میشه؟ بازی تو بعضی صحنه ها حالت شطرنجی سبز صورتی پیدا میکنه مخصوصا هنگام برخورد به مانعه ایا کسی این مسئله براش پیش امده؟
سلام
دوستان منم این بازی رو خریدم و یه دو سه ساعتی بازی کردم .. نسبت به ورژن قبلی برای من کمتر جذاب بود !!!! راستش دیگه حال نکردم بازی کنم !!! یه جوری شده به نظرم...
فقط نظر شخصی بود .
نه داش زود قضاوت نکن یه 5 تا مسابقشو برو و برس به اون بخش کن بلاک و مسابقات دریفت عاشقش میشی
مطمئنم نظرت بر میگرده
ارزشه ابن بازی خیلی بیشتر از اونیه که فکر میکنی
تا دو ماه دیگه که FM4 میاد میتونه راضیت کنه و لذت ببری
فکر میکنم حق با شما باشه ... من زیاد بازی نکردم !!! شاید به قول شما بعد 5 ..6 تا مسابقه داستان عوض بشه ...
به نظر منم dirt 2 خیلی بهتر از dirt 3 بود.سلام
دوستان منم این بازی رو خریدم و یه دو سه ساعتی بازی کردم .. نسبت به ورژن قبلی برای من کمتر جذاب بود !!!! راستش دیگه حال نکردم بازی کنم !!! یه جوری شده به نظرم...
فقط نظر شخصی بود .
من ارتفاع ماشین رو کم میکردم ترمزها رو و دیفرنسیال رو هم یکم دستکاری میکردم تعادل و ترمزگیری ماشین خوب میشد !سلام
میخواستم بدونم واسه اینکه ماشین سر پیچ ها خوب بپیچه،در مسیر های مستقیم پشت ماشین زیاد تکون نخور باید کدوم تنظیمات رو بزارم؟