مطعنی من برای اولین بار پرسیدمقبل از شروع مسابقه:
قبلا مثل این سوال رو جواب داده بودم به خودت زحمت میدادی و میخوندیش......برو تو بخش درایوینگ آسیست و برو تو گزینه ی پایینی و بعدش هم میتونی ABS و درایوینگ لاینو....رو تغییر بدی....
مطعنی من برای اولین بار پرسیدمقبل از شروع مسابقه:
قبلا مثل این سوال رو جواب داده بودم به خودت زحمت میدادی و میخوندیش......برو تو بخش درایوینگ آسیست و برو تو گزینه ی پایینی و بعدش هم میتونی ABS و درایوینگ لاینو....رو تغییر بدی....
این ماشین های که VIP هست رو باید چیکار کنیم؟ ؟؟ چطوری ازاد میشه ؟
حالا ما که اورجینال نداریم چه کار کنیم ؟؟باید کدی که تو قسمت پایین کارت داخل جعبه بازی هست رو بزنی البته اگه اوریجینال داری من واسه پی اس دارم اما چون psn خرابه نمی تونم وارد کنم.
چه ربطی به فورتزا 4 داره آخه؟؟؟؟؟wow!!!!
با اين بازي انتظاراتم خيلي از فورزا 4 رفت بالا!
اول کاربری به نام خان داداش پرسید تو دو صفحه قبل و من هم جوابشون رو تو پست دوم صفحه ی پیش دادم......#مطعنی من برای اولین بار پرسیدم
یعنی مثله DIRT 2 مسابقه تو مالزی و اندونزی نداره؟؟ولي كاش يه لوكيشن از آسيا هم ميذاشتن!
اینی که گفتی یعنی چی؟درجه سختي و كنترل ماشين (در حالت casual) نسبت به dirt 2 آسونتره... بايد خيلي هنرمند باشي كه نتوني برنده شي!
چته؟؟؟؟چرا دور ور میداری؟؟؟؟؟فقط گفتم Dirt 3 چه ربطی به Forza داره؟؟؟حتی سبکاشون هم یکی نیست......(پس حرفت اشتباهه)منظور من در بين بازيهاي سبك ريسينگ بود.حالا ناراحتتون كرد اين انتظار من؟!
سعي ميكنم دفعه انتظاراتم شما رو ناراحت نكنه!
(میدونم از یکی دیگه میپرسیدی ولی گفتم شاید بتونم کمکی بکنم!)یعنی مثله DIRT 2 مسابقه تو مالزی و اندونزی نداره؟؟
اینی که گفتی یعنی چی؟
یعنی بازی رو به ارکید رفته ؟؟؟؟......یا.....رو درجه سختی کژوال بازی اسونه؟؟؟؟؟؟
یه سوال :گرافیک بازی در حد چه بازیه؟؟؟؟
یه مقایسه ای با FM3 و DIRT 2 می کنید؟؟؟؟؟
خوشحالم که خوشت اومده....بلاخره بازی دست ما شهرستانی ها هم رسید
در یک کلام
عـــــــــــــــــــــــا لــــــــــــــــــــی بـــــــــــــــــــــو د>:d<
پسر خیلی با حال شده
فقط یه سوال از اساتید
تو درجه های سختی بازی چیزی احساس نکردم غیر همون فلش بکهاش که کم تر میشه
از همون اول بازی همه مسابقاتو تا الان اول شدم
سخت تر نمیشه؟؟؟:d
راستی من تصادف مرگبار نکردم:baby: ولی به نظرم دمیجش یکم کمتر بود چون تو DIRT2 وقتی لبه ماشینت میگرفت به جای یه تصادف مردونه:boxing::d میکردی و حسابی مترکیدیb-(:hurted1::hurted:b-( ولی اینجا چیزی ندیدم به اون صورت شاید بخاطر تصادف محکم نکردن من بود
حالا ما که اورجینال نداریم چه کار کنیم ؟؟
dirt 3 redeem code generator for xbox and ps3:
بعد از دانلود با آنتي ويروس يك بار فايل رو چك كنيد! (البته خودم چك كردم و مشكلي نداشته)
براي وارد كردن كد بايد به لايو وصل باشيد.
اگه خطاي كد اشتباه داد... چند بار ديگه كليك كنيد تا كد جديدي بگيريد كه كسي قبلا نگرفته!
اطلاعات بيشتر در:
بازی خوبیه و avatar award اش فوق العادس خیلی لباسش قشنگه وماشینه کن بلاک هم که دیگه.....
فقط لول 24 رسیدن سخته.
یعنی ماشین کن بلاک رو آوارد میده؟؟؟