Colin McRae: DiRT 3 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دمت گرم
ولی یه مشکلی هست!!!!!
به لایو چطوری وصل بشم ؟؟؟ وقتی میخوام وصل بشم میگه دستگاه رو آپدیت کن که اگه آپدیت کنم همونطور که میدونید دیگه ........................... (اینجا جاش نیست)
میشه طوری وصل شد که نخواد آپدیت کنه ؟؟:(

این ماشین رو کی آزاد میکنه ؟؟ دقیقا تا کجا باید بیریم ؟ لول 24 ؟

نه ماشین ازاد نمی کنه تعریف از ماشینش بود.

سلام کسی می تونه راهنمایی کنه چه طور تو اون مرحله های دریفتش -چطور دریفت بزنیم

من ریسینگ ول(فرمان اصل 360) با ان بازی می کنم اگر با دسته هم بگید مشکلی نیست

فقط راهش رو یا قلقش رو بگید تا من بتونم پلاتینیوم رو بگیرم
اخرش سیلور می گیرم

دیریفت در Dirt 3

سلام کسی می تونه راهنمایی کنه چه طور تو اون مرحله های دریفتش -چطور دریفت بزنیم

من ریسینگ ول(فرمان اصل 360) با ان بازی می کنم اگر با دسته هم بگید مشکلی نیست

فقط راهش رو یا قلقش رو بگید تا من بتونم پلاتینیوم رو بگیرم
اخرش سیلور می گیرم
ببین عزیز:
قاعده ی اولش تنظیمات رانندگی هست که باید بر اساس توانایی هات اونارو تنظیم کنی طوری که به نظرت ماشین با یه سری تنظیمات خاص راحت تر تو دریفت تو دستهته و بهش کنترل داری(اگر تنظیمات رو نتونستی خوب اجرا کنی بهم بگو برات تنظیمات دریفت رو بزارم.)
1-سعی کن حتی تو مسیر صاف هم ماشین رو چپ و راست کنی ولی سریع کنترلشون کنی که حتی از مسیر صاف هم استفاده کرده باشی
2-سرپیچ که رسیدی تا ته گاز رو بگیر و فرمون رو به سمت داخل پیچ بگیر وقتی احساس کردی ماشین داره عقبش از کنترل در میره داری دریفت میکنی بعد باید خیلی سریع (بستگی به میزان سرخوردگی ماشین) فرمون رو به سمت مخالف پیچ بچرخونی و نذاری که دور موتور بیاد پایین تا دنده کم نشه (دنده ی دستی بری بهتره) تا ماشین سالم و سلامت از پیچ دربیاد همین!!!این تو فورتزا هم بدجوری جواب میده!چون من فقط برای دریفت فورزا بازی میکنم و تعریف از خود نباشه ولی تو دریفتش خیلی خیلی عالیم!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: B!G BOSS
ببین عزیز:
قاعده ی اولش تنظیمات رانندگی هست که باید بر اساس توانایی هات اونارو تنظیم کنی طوری که به نظرت ماشین با یه سری تنظیمات خاص راحت تر تو دریفت تو دستهته و بهش کنترل داری(اگر تنظیمات رو نتونستی خوب اجرا کنی بهم بگو برات تنظیمات دریفت رو بزارم.)
1-سعی کن حتی تو مسیر صاف هم ماشین رو چپ و راست کنی ولی سریع کنترلشون کنی که حتی از مسیر صاف هم استفاده کرده باشی
2-سرپیچ که رسیدی تا ته گاز رو بگیر و فرمون رو به سمت داخل پیچ بگیر وقتی احساس کردی ماشین داره عقبش از کنترل در میره داری دریفت میکنی بعد باید خیلی سریع (بستگی به میزان سرخوردگی ماشین) فرمون رو به سمت مخالف پیچ بچرخونی تا ماشین سالم و سلامت از پیچ دربیاد همین!!!این تو فورتزا هم بدجوری جواب میده!چون من فقط برای دریفت فورزا بازی
میکنم و تعریف از خود نباشه ولی تو دریفتش خیلی خیلی عالیم!

روش کار می کنم خداییش تو فروزا دریفت زدن تخصص می خواد

شما با دسته باز ی می کنید یافرمان

یک اعتبار هم حلالت:d

روش کار می کنم خداییش تو فروزا دریفت زدن تخصص می خواد

شما با دسته باز ی می کنید یافرمان

یک اعتبار هم حلالت:d
به جان شما دریفت تو فورتزا خیلی آسونه!من سعی کردم که به چند نفر یاد بدم ولی از 3 نفر هیچکدوم یاد نگرفتن!(یه نکته هم درباره ی فورتزا بهت بگم که نمیتونی با ماشین 2 دیفرانسیل یا با دیفرانسیل جلو دریف کنی فقط با دیفرانسیل عقب یا دو دیفرانسیلی که قدرتش زیاد باشه مثل (Audi R8 Fsi quatro engine) تازه اونم باید باد لاستیک عقب رو یکم زیاد کنی....(تنظیماتشون خواستی بهم بگو از طریق p.m)
فورتزا رو با فرمون ولی دیرت رو فعلا با دسته تا برم شیراز و فرمون جدیدم رو بگیرم بعد تازه میخوام کلی مطلب درباره ی بازی با فرمون تو این تاپیک بزارم اگه خدا بخواد.
متشکر!راستی یه نکته هم یادم رفت تو مطلب دریفت تو پست قبلی بزارم که الان ویرایشش کردم برو بخون.
یه سوال برای اینکه پستم هم اسپم نشه:
شما الان سیزن چندی؟؟؟

آخرین ویرایش:
بابا این جریان VIP چیه؟ این چه مسخره بازی ایه دیگه؟
بعد این که من خودمو کشتم نفهمیدم لیوری از کجا باید عوض کنم!!!
درجه سختی بازی نسبت به 2 خیلی بیشتر شده. ولی این Assist هاش یکم رو مخه!!! اگه Off کنیم یه جوره اگه On باشه یه دردسر دیگه!!! این دیگه چه جورشه!!!

به جان شما دریفت تو فورتزا خیلی آسونه!من سعی کردم که به چند نفر یاد بدم ولی از 3 نفر هیچکدوم یاد نگرفتن!(یه نکته هم درباره ی فورتزا بهت بگم که نمیتونی با ماشین 2 دیفرانسیل یا با دیفرانسیل جلو دریف کنی فقط با دیفرانسیل عقب یا دو دیفرانسیلی که قدرتش زیاد باشه مثل (Audi R8 Fsi quatro engine) تازه اونم باید باد لاستیک عقب رو یکم زیاد کنی....(تنظیماتشون خواستی بهم بگو از طریق p.m)
فورتزا رو با فرمون ولی دیرت رو فعلا با دسته تا برم شیراز و فرمون جدیدم رو بگیرم بعد تازه میخوام کلی مطلب درباره ی بازی با فرمون تو این تاپیک بزارم اگه خدا بخواد.
متشکر!راستی یه نکته هم یادم رفت تو مطلب دریفت تو پست قبلی بزارم که الان ویرایشش کردم برو بخون.
یه سوال برای اینکه پستم هم اسپم نشه:
شما الان سیزن چندی؟؟؟

از اواتارتون که معلوم است اهل ریسینگ هستی

پس خدا به دادت برسه از دست من

دیگه همچین فردی رو از کجا گیر بیارم

سوالات رو از طریق پیام خصوصی می پرسم

من تاز هسیسون 1رو تموم کردم راستش دیگه نمیتونم بازی کن از امروز دیگه 28 امتحانات شروع می شود ودرس می خوانم انشا الله 12 به بعد بازم استارت رو بزنم البته با کمک های شما

و تما منتظر اموزش های شما با فرمان 360 هستم

>:d<>:d<>:d<>:d<:x:x

از اواتارتون که معلوم است اهل ریسینگ هستی

پس خدا به دادت برسه از دست من

دیگه همچین فردی رو از کجا گیر بیارم

سوالات رو از طریق پیام خصوصی می پرسم

من تاز هسیسون 1رو تموم کردم راستش دیگه نمیتونم بازی کن از امروز دیگه 28 امتحانات شروع می شود ودرس می خوانم انشا الله 12 به بعد بازم استارت رو بزنم البته با کمک های شما

و تما منتظر اموزش های شما با فرمان 360 هستم

>:d<>:d<>:d<>:d<:x:x
نه بابا!
خوشحال هم میشم بتونم به بقیه یه کمکی کرده باشم.
چه شما چه بقیه ی دوستان اصلا مساله ای نیست هر سوالی بود بتونم کمک کنم دریغ نمیکنم.با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان در امتحاناتشون.
شاید یکم طول بکشه ولی آموزش با فرمون هم بزودی میزارم.

درود
دوستان بازی ریجن فری هست یا...؟
اخه چند روز پیش رفتم بخرم میگفت ریجن پال داریم فقط!

بله بازی 100 ریجن فیری است

همین الان تست ای بی جی ایکس می گیرم عکسش رو واست میزارم تا اطمینان پیدا کنی

این تست دیسک خودم است

recti5afpte79779q.png

• Like
Reactions: genaveh
واقعا صدای بعضی از ماشینها با وُلومه زیاد چقدر حال میده !

امروز با mitsu EVO شروع کردم چقدر صداش وحشیه...

وقتی صداش رو میشنوی مثل اینکه قلبت رو نوازش میده نامرد dirt3خیلی محشر شده فکر نمی کردم اینقدر عالی باشه مخصوص با ریسینگ ول خیلی می چسبه مثل اب خنک تو تابستون:))

:x:x:x:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or