mehran_hot
کاربر سایت
بعضی از ریسینگاش خیلی به من حال میده چون توش 207 داره و منم ماشین خودم 207 هست . خیلی جواب میده
البته این کجا و آن کجا !:d
آخرین ویرایش:
یه سوال مهم یادم رفت بپرسم:
این فرمونش مثله FORZA مثله سنگ نیست که نیم دورم نچرخه .اون فرمونه FORZ خیلی رو اعصاب بود
یا مثله DIRT2 زیادی شل نیست که؟:d
یه توضیحی بدین ممنون میشم.>:d<
می دونم اینجا جاش نیست ولی .....:dبعضی از ریسینگاش خیلی به من حال میده چون توش 207 داره و منم ماشین خودم 207 هست . خیلی جواب میده
البته این کجا و آن کجا !:d
چند صفحه پیش یکی گفت برو پست ها رو بخون....یکی به من میگه چه جوری میشه لیوری عوض کنم؟ یا Team selection داره؟ اصلا میشه لیوری رو عوض کرد؟
می دونم اینجا جاش نیست ولی .....:d
اینی که شما داری 206+ هست که هیچ ربطی به 207 نداره از هیچ لحاظ!
207i همون 206+ هست و فقط چراغها و سپر عقب تغییر پیدا کرده
منم می خواستم 207i بخرم ولی وقتی دیدمش به همون 206 خودم قانع شدم(جسارت نباشه قصد توهین نداشتم نظر شخصیم بود
می دونم اینجا جاش نیست ولی .....:d
اینی که شما داری 206+ هست که هیچ ربطی به 207 نداره از هیچ لحاظ!
207i همون 206+ هست و فقط چراغها و سپر عقب تغییر پیدا کرده
منم می خواستم 207i بخرم ولی وقتی دیدمش به همون 206 خودم قانع شدم(جسارت نباشه قصد توهین نداشتم نظر شخصیم بود
دقیقا دوسته عزیز
منم میخواستم بگیرم به هوایه 207 فرانسه اما وقتی شروع به تحقیقات کردم متوجه شدم همون 206 فقط مثله همیشه ایران هنر در کرده فقط چراغاش عوض کرده این یک کلاه برداریه بزرگ اخه شاید کسی نفهمه که این ماشین 207iفرانسه نیست به هیچ وجه.
فقط موندم چرا فرانسه یه این راحتی گذاشته و هیچ شکایتی یا اقدامی نکرده که چرا با اسم 207 ایران خودرو داره 206 با قیمت بالاتر میفروشه
1-صفحه ي 13 پست 185 خودم نوشتم لطف كن و ژست هاي قبلي رو بخون عزيز.1- بچه ها توی این بازی چجوری میشه دریفت کرد !!!؟
3- همینطور در این بازی چه مدلهایی در بخش split screen قابل بازیست .