Colin McRae: DiRT 3 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعضی از ریسینگاش خیلی به من حال میده چون توش 207 داره و منم ماشین خودم 207 هست . خیلی جواب میده

البته این کجا و آن کجا !:d

آخرین ویرایش:
یه سوال مهم یادم رفت بپرسم:
این فرمونش مثله FORZA مثله سنگ نیست که نیم دورم نچرخه .اون فرمونه FORZ خیلی رو اعصاب بود
یا مثله DIRT2 زیادی شل نیست که؟:d
یه توضیحی بدین ممنون میشم.>:d<

یه سوال مهم یادم رفت بپرسم:
این فرمونش مثله FORZA مثله سنگ نیست که نیم دورم نچرخه .اون فرمونه FORZ خیلی رو اعصاب بود
یا مثله DIRT2 زیادی شل نیست که؟:d
یه توضیحی بدین ممنون میشم.>:d<

خوبه تو ریس ولی تو دریفت یریزه تیزه که اونم دستت میاد راحت :>:>

بعضی از ریسینگاش خیلی به من حال میده چون توش 207 داره و منم ماشین خودم 207 هست . خیلی جواب میده

البته این کجا و آن کجا !:d
می دونم اینجا جاش نیست ولی .....:d
اینی که شما داری 206+ هست که هیچ ربطی به 207 نداره از هیچ لحاظ!
207i همون 206+ هست و فقط چراغها و سپر عقب تغییر پیدا کرده
منم می خواستم 207i بخرم ولی وقتی دیدمش به همون 206 خودم قانع شدم(جسارت نباشه قصد توهین نداشتم نظر شخصیم بود;)

منم می خواستم 207i بخرم ولی وقتی دیدمش به همون 206 خودم قانع شدم(جسارت نباشه قصد توهین نداشتم نظر شخصیم بود;)
دقیقا دوسته عزیز
منم میخواستم بگیرم به هوایه 207 فرانسه اما وقتی شروع به تحقیقات کردم متوجه شدم همون 206 فقط مثله همیشه ایران هنر در کرده فقط چراغاش عوض کرده این یک کلاه برداریه بزرگ اخه شاید کسی نفهمه که این ماشین 207iفرانسه نیست به هیچ وجه.
فقط موندم چرا فرانسه یه این راحتی گذاشته و هیچ شکایتی یا اقدامی نکرده که چرا با اسم 207 ایران خودرو داره 206 با قیمت بالاتر میفروشه

خوب اینم تمام شد بازی خوبی بود ولی این اواخرش دیگه هیچ ایده جدیدی نداشتن مراحل رو طولانی کردن برا همینم 10 حقش نبود امتیاز من همون 9 خوبه عادلانه هست بعضی جاها هم افت فرم محسوس میشد

بله ولی در اروپا و در آسیا و آمریکای جنوبی به دو اسم 206+ و 207 شناخته میشه (همین مدلی که تو ایران هست ) :)
منم 4سال 206 داشتم و فرقای زیادی بین 206+ و 206 هست ..

ظاهر (داخل و بیرون) , نرمی , موتور , سیستم EBD و چیزای دیگه :)

دقیقا دوسته عزیز
منم میخواستم بگیرم به هوایه 207 فرانسه اما وقتی شروع به تحقیقات کردم متوجه شدم همون 206 فقط مثله همیشه ایران هنر در کرده فقط چراغاش عوض کرده این یک کلاه برداریه بزرگ اخه شاید کسی نفهمه که این ماشین 207iفرانسه نیست به هیچ وجه.
فقط موندم چرا فرانسه یه این راحتی گذاشته و هیچ شکایتی یا اقدامی نکرده که چرا با اسم 207 ایران خودرو داره 206 با قیمت بالاتر میفروشه

اطلاعاتتون واقعا ضعیفه:)) , باید خدمتتنو بگم که ایران هیچ نقشی در طراحی نداشته , حرفتون مثله اینه که بگین 407 رو ایران طراحی کرده !
زیادم خودتونو ناراحت نکنید حالا:d

من بر خلاف نظر دوستان که میگن گرافيک بازی نسبت به dirt 2 بهتر شده ، نظرم کاملاً بر عکس اون عده هست..

جلوه های زيبا تو بازی خوب کار شده مثل غروب خورشيد ولی اين که گرافيک بازی برتر از dirt 2 باشه اصلاً قابل قبول نيست..

به نظر من کاملاً مشخص هست تکسچر ها مقداری ضعيفتر از نسخه قبلی کار شده..البته نور پردازی در شب با چراغ جلو ماشين بسيار زيبا کار شده...ولی در کل تو 90 % جاده ها گرافيک بازی نسبت به شماره قبلی افت داشته که البته در شمايل کلی زياد فرقی ندارن..

تنوع مراحل و محيط تو dirt 3 خيلی خوب کار شده که البته يه سری جاهام ديگه زيادی تکراری میشه...گيم پلی بازی بسيار نرم و رون هست و همچنين بازی بسيار سختر شده نسبت به شماره قبلی رو درجه متوسط.

گرفتمش

سلام منم دیروز بازیو گرفم
باید بگم کنترل ماشین ها روی درجهی دوم ینی نرمال سخته اما بعد از نیم ساعت بازی راحت میشه گیم پلی بازیم خوبه اما توجه به ظرافت و دقت و تاثیر تیونینگ بر روی عملکرد ماشین در بازی منو شگفت زده کرد:-o
گرافیکم بهبود یافته;;)
و در کل بازی خوب تر شد:">
کاش امروز بیستو سوم بود آقا کن بلاک نه!:>

1- بچه ها توی این بازی چجوری میشه دریفت کرد !!!؟
2- در ضمن بازی در قسمت split screen یه مشکل اساسی داره و اونم اینه که موقع شروع مسایقه گیم پد یک و اونی که اول Race رو شروع می کنه با ماشین جلوییش ( که توسط هوش مصنوعی کنترل میشه ) فاصله ی زمانی کمتری داره و زود بهش میرسه و به همین دلیلی مجبور میشه سرعتش رو کم کنه ولی گیم پد دوم و ماشینی که در ابتدای شروع Race بعد از گیم پد اول Race رو شروع می کنه با ماشینی که توسط هوش مصنوعی کنترل میشه برخورد نمیکنه یا خیلی دیر و کمتر برخورد می کنه و مجبور نمیشه سرعتو هی کم کنه !!! به همین خاطر در مود split screen بالانس مناسبی بین دو نفر وجود نداره ! کسی می دونه میشه این مشل رو حل کرد یا نه !؟
3- همینطور در این بازی چه مدلهایی در بخش split screen قابل بازیست .

1- بچه ها توی این بازی چجوری میشه دریفت کرد !!!؟
3- همینطور در این بازی چه مدلهایی در بخش split screen قابل بازیست .
1-صفحه ي 13 پست 185 خودم نوشتم لطف كن و ژست هاي قبلي رو بخون عزيز.
2-چيچي پيچ شدم!!!
3-همه مسابقه هايي كه ميشه تو بخش وورد تور داد رو ميتوني به حالت اسپليت اسكرين بري....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or