Colin McRae: DiRT 3 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من وقتی از تو خود ماشین بازی می کنم وقتی تصادف میکنم بازی افت فریم پیدا میکنه
شما ها هم همینطوری میشه؟

آقا بقیه هم افت فریم دارند؟
نه داش ....من افت فریمی نمیبینم و خیلی روان و راحت بازی تو اون مواقع اجرا میشه....نصبش بکن شاید بهتر شه....اگه بهتر نشد مشکل از دیسک یا بد رایت شدنه بازیه...
موفق باشی

فقط در مورد بازی همینو میگم::x

DIRT 3

گرافیک======== 9.5
گیم پلی========== 9.5
صدا و موسیقی==========9.3
جذابیت========= 9.5

کل::::: 9.5

زیباترین و بهترین و جذابترین بازی ریسینگ که تو عمرم بازی کردم

کسی آهنگ های این بازیو نداره؟؟ آهنگاش فوق العاده است.:x
منم با شما موافقم. خیلی خوب امتیاز دادید و به حق بود.
به نظر منم بهترین ریسینگی بود که تا حالا بازی کردم.

• Like
Reactions: Siavash_MH
من وقتی سرعت دارم موقع پیچیدن کلا میرم تو افساید و سپس 60 دور ، دور خودم میچرخم :d باز وقتی موقع پیچیدن سرعتو کم میکنم هم میرم تو آفساید ... چطوریه این قلق خاصی داره یا باید عادت کنی به گیم پلی ـش ؟ راهنمایی PLZ ... :d

دوستان بازی واقعا اسون هست یا به نظر من اینطور میاد؟!

درسته من بازی رو,رو درجه سختی نرمال بازی میکنم, اما من درجه ی سختی نرماله dirt 2 رو هم تجربه کردم و به نظرم حد نرمال dirt 2 سخت تر از این شماره بود ...

دوستان بازی واقعا اسون هست یا به نظر من اینطور میاد؟!

درسته من بازی رو,رو درجه سختی نرمال بازی میکنم, اما من درجه ی سختی نرماله dirt 2 رو هم تجربه کردم و به نظرم حد نرمال dirt 2 سخت تر از این شماره بود ...
داش سختی DIRT 2 در مقابل این کشکنم نیست ....اون بازی 5 تا یا 6 تا درجه سختی داشت و لی این با احتساب شماره هاش 18 درجه سختی داره.....شما رو ADVANCE بازی کن ببین بازی تازه چی میشه....تازه رقیبا گاز میدن...:d
من وقتی سرعت دارم موقع پیچیدن کلا میرم تو افساید و سپس 60 دور ، دور خودم میچرخم باز وقتی موقع پیچیدن سرعتو کم میکنم هم میرم تو آفساید ... چطوریه این قلق خاصی داره یا باید عادت کنی به گیم پلی ـش ؟ راهنمایی PLZ ...
داش با سرعت بالا که نمیشه بپیچی که....بهترین راه حل این دو تاست:
1-قبل از پیچ ها یک نیش ترمز بزن یه ترمز کوچولو بزنی نمی خواد خیلی ترمز بزنی راحت میپیچی
2-یکم قبل تر از سره پیچ دستتو از سره گاز بردار و و اگه سرعتت دیگه خیلی بالاست یه نیش بزنی حله...
سخت نیست ..تمرین کنی دستت میاد...قلقه خاصی هم نداره;)b-)

من وقتی سرعت دارم موقع پیچیدن کلا میرم تو افساید و سپس 60 دور ، دور خودم میچرخم :d باز وقتی موقع پیچیدن سرعتو کم میکنم هم میرم تو آفساید ... چطوریه این قلق خاصی داره یا باید عادت کنی به گیم پلی ـش ؟ راهنمایی PLZ ... :d

قلق که نمیشه گفت چون کاری که بفیه تو پیچ میکنن برای طی کردنش منطق رالی هست و نمیشه بهش قلق گفت !

در مورد طی کردن پیچ مطابق گفته ی دوستمون یه نیش ترمز جواب میده اما در مواقعی که دیدید پیچ خیلی تند هست و تنها ترمز جوابگو نیست,اگه یه کوچولو دستی رو هم چاشنی کار کنی
(دکمه ی B) میتونی راحت پیچ رو طی کنی ...

سلام دوستان این مثلث Zone اگه تموم کنیم چی میشه؟ چیز خاصی باز میکنه؟ در ضمن خبری از dlc جدید هست؟ چون تو خود dirt3 community صحبت از اضافه شدن جاده ی مونت کارلو بود:d

یعنی موسیقی بازی دریک کلام عالیه!
این EA بره از Codmasters یاد بگیره و اینقدر Soundtrack های اعصاب خورد کن برای فیفا انتخاب نکنه:d

دوست عزیز اتفاقا اگر شما توجه کرده باشی یک یا چند تا از Soundtrack های Dirt 3 مال fifa 11 هم بودن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or