Colin McRae: DiRT 3 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا چقذر این مراحلی که باید حرکات نمایشی انجام بدیم اعصاب خوردکنه.خیلی سخته مدال پلاتینیوم گرفتن تو این مراحل

اولش سخته ولی با یکم تمرین شدنیه !

در ضمن یه نکته رو هم بگم,اونم اینکه وقتی میخواید تو بخش حرکات نمایشی برای اولین بار استارت بزنید با یه برخورد کوچولو زود ریستارت نکنید بازی رو,چون قرار نیست همون اول مدال طلا بگیرید پس بهتره اول راه رو بشناسید (یعنی بعد از برخورد ادامه بدید مسیر رو) تا تو دور های بعدی رکورد بهتری ثبت کنید.

بازی از تنوع زیادی برخورداره و واقعاً لذتبخشه
من زیاد اهل ریسینگ نبودم و فکر نمی کردم از یه بازی ریسینگ اینقدر خوشم بیاد !
روی بازی واقعا ً خوب کار شده و انصافا ً باید از زحمات سازنده تشکر کرد .
تنها چیزی که خیلی دوست دارم به بازیهای ریسینگ اضافه بشه تا لذت بازی رو بیشتر کنه داستان هست که متاسفانه در این سبک بهش پرداخته نمی شه .
بچه ها کسی می تونه این بازی رو با بازی split second مقایسه کنه و شباهتها و تفاوتهاشون رو بهم بگه ؟ چون دنبال یه بازی ریسینگ با سرعت و هیجان خیلی بالا هستم. ( شبیه ساز برام زیاد اهمیت نداره )

بچه ها کسی می تونه این بازی رو با بازی split second مقایسه کنه و شباهتها و تفاوتهاشون رو بهم بگه ؟ چون دنبال یه بازی ریسینگ با سرعت و هیجان خیلی بالا هستم. ( شبیه ساز برام زیاد اهمیت نداره )

split second که کاملآ ارکید بود و کلآ از نظر هیجان هم به نظرم از dirt سر تر هست چون بازیی که سبکش ارکید باشه طبیعتآ دست بازیساز هم باز تره. البته مقایسه این دو بازی زیاد جالب نیست!

میتونید بازی midnight club:LA رو هم امتحان کنید

حرف دوستمونو قبول دارم،این دو تا بازی خیلی قابل مقایسه نیستن.اما در کل من از split second خوشم نیومد زیاد...در عوض به نظرم Dirt واقعا بازی قشنگیه.من Dirt رو کاملا ترجیح میدم.

من وقتی سرعت دارم موقع پیچیدن کلا میرم تو افساید و سپس 60 دور ، دور خودم میچرخم :d باز وقتی موقع پیچیدن سرعتو کم میکنم هم میرم تو آفساید ... چطوریه این قلق خاصی داره یا باید عادت کنی به گیم پلی ـش ؟ راهنمایی PLZ ... :d
خب یکی از تکنیک ها و مهارت هایی که واسه بازی Racing باید داشته باشی همینه دیگه...اگه اینجوری نبود که بازی آسون میشد و هیجان نداشت!:)
یه مدت که بازی کنی قلقش میاد دستت و کم کم ماهر میشی.;)

بچه ها کسی می تونه این بازی رو با بازی split second مقایسه کنه و شباهتها و تفاوتهاشون رو بهم بگه ؟
دوست عزیز مقایسه این دو بازی کاره اشتباهیه.......SS یه بازی کاملا آرکید و بسیار جذاب بود که پارسال من بشدت ازش خوشم اومد.بازی جدید و کاملا مهیج و آرکید ترین بازی ریسینگی بود که با این گرافیک قوی دیده بودم...... ولی D3 یه بازی که سبکش بین شیه ساز و آرکیده و بیشتر به شبیه ساز نزدیک تره. D3 فقط میتونه با D1 وD2 مقایسه شه که از همه لحاظ دو سری قبلی خودشو سرتره.

سلام دوستان.
یه سئوال داشتم:
میشه بگید چه طور spin ، چرخش دور یه مانع و دریفت رو به طور صحیح انجام بدم؟
ممنون.

ممنون دوست عزیز
راس میگه بابا یکی بگه چه جوری انجام بدیم این 2 تا رو

صفحات قبلو یکم بگردید دوستان توضیحات خوبی دادن. ;)

سلام دوستان.
یه سئوال داشتم:
میشه بگید چه طور spin ، چرخش دور یه مانع و دریفت رو به طور صحیح انجام بدم؟
ممنون.

روشی که من استفاده می کنم و خوب هم جواب داده تا حالا اینه که وقتی نزدیک مانع میشم با چندتا نیش گاز شروع به دور زدن می کنم و عقب ماشین رو با ترمز دستی هی می چرخونم یعنی دکمه ی B رو یک ثانیه یکبار می زنم !
همین روش رو تمرین کنید استاد میشید !;)

• Like
Reactions: tommy vercetti
حالا سوال خودم :
دوستان من به مرحله ای رسیدم که کلی موانع مختلف از پرشی گرفته تا میله و سکو و غیره وجود داره ولی نه تایمی برای پایان داره نه چیزی تنها چیزی که فهمیدم اینه که با چرخش دور موانع مختلف مثلا ً میگه 14 از 80 !!!!!! ولی 80 تا آیتم وجود نداره چجوری باید این مرحله رو رد کنم !؟ در ضمن 9 تا علامت DiRT هم پخش بود که همه رو پیدا کردم ولی باز هم مرحله رد نشده اینجا قضیه چیه !؟

حالا سوال خودم :
دوستان من به مرحله ای رسیدم که کلی موانع مختلف از پرشی گرفته تا میله و سکو و غیره وجود داره ولی نه تایمی برای پایان داره نه چیزی تنها چیزی که فهمیدم اینه که با چرخش دور موانع مختلف مثلا ً میگه 14 از 80 !!!!!! ولی 80 تا آیتم وجود نداره چجوری باید این مرحله رو رد کنم !؟ در ضمن 9 تا علامت DiRT هم پخش بود که همه رو پیدا کردم ولی باز هم مرحله رد نشده اینجا قضیه چیه !؟
اون جا فکر کنم یه جورایی چلنج ماننده !! جزو قسمت اصلی بازی نیست !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or