Colin McRae: DiRT 3 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حتما حتما بازی رو با هدست انجام بدید.بی نظیره.کنترل بازی خدا شده.گرافیک ترکونده.بهترین دریفت دنیا رو داره.خوشگل ترین و گرافیکی ترین منو رو داره.دمت گرم Top Gear Stig نمیدونم چرا:d
سلام.دوست عزیز منظورتون از این که میگید بازی رو با هدست انجام بدیدیعنی موقع رالی navigator تون صداش از تو هدست میاد؟اخه من هنوز بازی بدستم نرسیده.

بچها بازی رو امروز گرفتم واقعا پیشرفت قابل ملاحضهی کرده .. ارزش داشت که اورجینالشو بخرم>:d< ..وفقط در یک کلام بی نظیر . رو دستش ریسینگ نمیاد..:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

مگه کسی فوت کرده؟؟؟میشه بگید جریانش چیه؟؟؟
هیچی اگه به اسم Dirt دقت کنی اولش یه Colinmcrae هست.این یه راننده بوده که چند وقت پیش فوت میکنه.
بعد فکر کنم اون دوستون این Colin رو با Ken Block اشتباه گرفته که گفت پشت مرده حرف نزنید.:دی

بچها بازی رو امروز گرفتم واقعا پیشرفت قابل ملاحضهی کرده .. ارزش داشت که اورجینالشو بخرم>:d< ..وفقط در یک کلام بی نظیر . رو دستش ریسینگ نمیاد..:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
نه دیگه اینقدر ها هم محشر نیست که هیچ ریسینگی رو دستش نیاد به نظرم!!!(فورتزا 4 رو یادت رفته مثل اینکه؟!)
هیچی اگه به اسم Dirt دقت کنی اولش یه Colinmcrae هست.این یه راننده بوده که چند وقت پیش فوت میکنه.
بعد فکر کنم اون دوستون این Colin رو با Ken Block اشتباه گرفته که گفت پشت مرده حرف نزنید.:دی
آخی آخی آخی......

آقا یه سوال! بازی برگشته به اصالت اصلی یعنی شبیه ساز حرفه ای یا مثل نسخه دوم یکم آسون تره؟ خیلی حیاطیه این نکته واسم :دی!

به نظر من که dirt2 واقعا جذابیت dirt1 رو نداشت و من که به شخصا اصلا پاش نشستم ولی این dirt3 میتونم بگم فوق العادس و مثل شماره 1 شبیه ساز دقیق و واقعی نیست ولی از اون حالت آرکید شماره 2ام در اومده واقعا باعث شد کنسولم از خاک خوردن در بیاد.
من الان تمامassist رو خاموش کردم و با difficulty 6 میرم که میگم واقعا به پای dirt1 نمیرسه و اون یه چیز دیگه بود ولی بیشترین چیزی که ادم و میخکوب میکنه دریفته که واقعا آسون تر شده زیاد از بازی نرفتم منتظرم ببینم GYMKHANA چی میگه ولی دیشب که به ترک برفی رسیدم واقعا حال داد.
از بعد MW1،2 هیچ بازی انقدر بهم نچسبیده بود.کسی راهنمایی برای VEHICLE SETUP خواست در خدمتم.

به نظر من که dirt2 واقعا جذابیت dirt1 رو نداشت و من که به شخصا اصلا پاش نشستم ولی این dirt3 میتونم بگم فوق العادس و مثل شماره 1 شبیه ساز دقیق و واقعی نیست ولی از اون حالت آرکید شماره 2ام در اومده واقعا باعث شد کنسولم از خاک خوردن در بیاد.
من الان تمامassist رو خاموش کردم و با difficulty 6 میرم که میگم واقعا به پای dirt1 نمیرسه و اون یه چیز دیگه بود ولی بیشترین چیزی که ادم و میخکوب میکنه دریفته که واقعا آسون تر شده زیاد از بازی نرفتم منتظرم ببینم GYMKHANA چی میگه ولی دیشب که به ترک برفی رسیدم واقعا حال داد.
از بعد MW1،2 هیچ بازی انقدر بهم نچسبیده بود.کسی راهنمایی برای VEHICLE SETUP خواست در خدمتم.
آقا بالاخره حرفه ای یا نه :دی؟ آخه متنت خیلی شل کن سفت کن داشت یه جا گفتی دریفت آسونه و اینا من کلا نا امید شدم :دی! Drift King لقب من تو DiRT 2 بود :دی! دریفت این بازی خوب نباشه کلا من سمتش نمیرم :دی!

آقا بالاخره حرفه ای یا نه :دی؟ آخه متنت خیلی شل کن سفت کن داشت یه جا گفتی دریفت آسونه و اینا من کلا نا امید شدم :دی! Drift King لقب من تو DiRT 2 بود :دی! دریفت این بازی خوب نباشه کلا من سمتش نمیرم :دی!
شهاب اگه تو تونستی تو این مدالهای پلات دریفت رو همشو بگیری باید به خودت بگی Ken Block ..نه Drift King بازی تو یسری از مراحل واقعا سخت میشه خصوصا اگر رو درجه سختی رو 3 به بالا گذاشته باشی.....یعنی بهت بگم کافی (خصوصا تو رالی) یه جا یه خرده بخوری به دیوار 3 تا 5 ام میشی. :d

شهاب اگه تو تونستی تو این مدالهای پلات دریفت رو همشو بگیری باید به خودت بگی Ken Block ..نه Drift King بازی تو یسری از مراحل واقعا سخت میشه خصوصا اگر رو درجه سختی رو 3 به بالا گذاشته باشی.....یعنی بهت بگم کافی (خصوصا تو رالی) یه جا یه خرده بخوری به دیوار 3 تا 5 ام میشی. :d
دیسک 2 خراب شده وگرنه فیلم هام رو میذاشتم :دی! خب خوبه این یکم سخت تر شده :دی! یکم اعصابمون داغون شه تا راه بیوفتیم :دی!

آقا یه سوال! بازی برگشته به اصالت اصلی یعنی شبیه ساز حرفه ای یا مثل نسخه دوم یکم آسون تره؟ خیلی حیاطیه این نکته واسم :biggrin1:!
از 2 هم راحت ترو آرکید تره :دی اما خیلی حال میده ، برف داره :دی حتما بازی کن ...

واضح گفتم که سختی بازی با شماره 1 اصلا قابل قیاس نیست چون تو 1 اصلا ان قدر راحت نمیشد دریفت کرد چون کاملا شبیه ساز بود تا وقتیم تو بازی کلاچ نباشه اون دریفتی که توی WRC میبینی هیچ وقت نمیشه کرد.ولی فک میکنم یکم از شماره 2 سخت تر شده.
اگه ان قدر بازی حرفه ای میخوای بشین DIRT1 و رو درجه آخر بدون هیچ ASSIST برو چون واقعا باید تنظیماتش بیاد دستت و اینطوری نیست بتونی بدون تنظیمات رو درجه آخر ببری چون یادمه حتی 10 درجه زیادی به چرخ زاویه داخلی میدادای ان قدر UNDERSTEER ش وحشتناک میشد که ماشین اصلا نمیپیچید یا یه ذره نسبت دنده هات با هم نمیخوند یه دنده اون وسط نمینداخت و مثلا از 2 سریع بدون اینکه بره میرفت 4 و 3 رو تو 2 ثانیه پر میکرد.

آخرین ویرایش:
این هم نظر شخصی من از بازی
من شماره یک این بازی رو بازی کرده بودم عالی بود بی صبرانه منتظر شماره دوش بودم اما خیلی زد تو ذوقم3 یا 4 تا جادشو که رفتم دیگه رقبت نکردم ادامه بدم سه این بازی رو خیلی اتفاقی دستم رسیده بود تست کردم به خیلی خوشم اومد دیگه فرمونش به بدی دوش نیست و برام لذت بخش بود
در کل من این بازی رو پیشنهاد میکنم بازی کنید ارزش داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or