Colin McRae: DiRT 3 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای جونم DIrt 3
دوستان Ford fiesta ی استاد Ken block موجود هست دیگه؟
اول بازی که چپ و راست نشونش میده و به عنوانی مارک بازی هست!فکر کنم بتونیم برونیمش!ولی مطمعن نیستم!من بیشتر دوست داشتم که پیستش که تو فرودگاه تو تاپ گیر بود هم باشه!!:p

یعنی چی سنگین مثلا کامیون!؟؟!

بازی خیلی خوب هست گرافیکش خیلی از دیرت 2 بهتره و پیشرفت قابل قبولی داشته و من همچین انتظاری نداشتم.b-)

کنترل بازی خیلی بهتر شده نسبت به شماره ی 2 ولی منوش به نظر من مال قبلی بهتر بود.....با اینکه 3 تا مسابقه بیشتر ندادم ولی تنوع ماشین ها به نظرم خیلی خوبه و خیلی ماشین هارو که من حتی تو شماره ی 2 ندیدم تو این بود و همچنین تنوع آب و هوا هم خیلی خوبه.....;)

قسمت co-op رو هم رفتم خیلی جالب بود فقط مثل فورتزا نمیتونید از دید کاکپیت (کابین داخل ماشین) بازی کنید ولی کلا اگه با یه نفر دیگه هم بازی کنید بسیار حال میده چون رقابت خیلی کیف میده....:punk::punk::punk::punk::victory::victory:

سوالی بود در خدمتم!:peace:

موفقیت!:x
به دريفت نرسيدي ؟ اگه رسيدي يه توضيحاتي بده ميشه مثل Ken Black دريفت كرد ؟ ( چه سوالي )

به دريفت نرسيدي ؟ اگه رسيدي يه توضيحاتي بده ميشه مثل Ken Black دريفت كرد ؟ ( چه سوالي )
والا من....
یه مرحله ی دریفت تا به حال بیشتر نرفتم اونم بهم 1 دقیقه و بیست ثانیه وقت داد گفت تا 15000 تا پوینت دریفت کن تابیشتربن مدال(پلاتینییوم)رو بگیری وخیلی هم باحال بودولی دیگه به مهارتت بستگی داره که بتونی چجوری دریفت کنی!!!من تا به حال کن بلاک رو ندیدم تو مسابقات ولی ماشینش رو تو دمو دیدم!!!
راستی بازی خیلی خیلی پر هیجان هست نه مثل اون هیجانی که تو دیرت 2 بهت میداد که ماشین هی بی معنی کنترل میشد و تو درو دیوار میرفت بلکه خیلی هیجان خاصی داره!!ولی کلا بازی باحالی هست!راستی من میخوام فردا پس فردا با فرمون هم یه تستی بزنم بعد بهتون میگم با فرمون کنترلش چطوره....ولی کلا بازی لذت بخشه....

سوالی بود در خدمتم!

موفقیت!

راستی بازی خیلی خیلی پر هیجان هست نه مثل اون هیجانی که تو دیرت 2 بهت میداد که ماشین هی بی معنی کنترل میشد و تو درو دیوار میرفت بلکه خیلی هیجان خاصی داره!!ولی کلا بازی باحالی هست!راستی من میخوام فردا پس فردا با فرمون هم یه تستی بزنم بعد بهتون میگم با فرمون کنترلش چطوره....ولی کلا بازی لذت بخشه....

سوالی بود در خدمتم!
از فیزیکش چه خبر؟:d فیزیکش در چه حدیه؟
تنوع ماشیناش خوبن؟کیفیت پیستاش چطورن؟همونجور که از حرفات فهمیدم گیم پلیش یه جورایی بین dirt 1 و2 نه؟

در کل کنترلش مثل نسخه ی 2 هست یا بهتر از اونه؟
به نظر من خیلی بهتر شده نسبت به نسخه ی دو.........:d:d:d
تو خرید بازی تردرید نکنید!

از فیزیکش چه خبر؟:d فیزیکش در چه حدیه؟
تنوع ماشیناش خوبن؟کیفیت پیستاش چطورن؟همونجور که از حرفات فهمیدم گیم پلیش یه جورایی بین dirt 1 و2 نه؟
فیزیک:فیزیکش هم خوبه سلام میرسونه!!!=))=))=))
ولی خارج از شوخی فیزیکش خوبه فقط یه زره احساس میکنم بعضی ماشین ها زیادی چسپنده
هستن حالا نمیدونم متاسفانه پشت ماشین رالی واقعی نشستم ببینم واقعا اینطوریه یا
نه....ولی فیزیکش خوبه و باید بکم تغییراتی که تو کار ستاپ وارد میکنید خیلی تو رانندگیتون تاثیر
داره و علاوه بر کار ستاپ که تو نسخه ی قبل هم بود یه سری امکانات اختیاری مثل,درایوینگ
لاین و کنترل لغزش و ABS و ..... توش اضافه شده که خیلی خوبن مخصوصا درایوینگ لاین.:x

تنوع ماشین:والا تا اینجا که من بازی کردم خیلی خوب بوده و خیلی نسبت به شماره ی 2 پیشرفت داشته.....(ماشین های اصیل مثل اپل کادت هم داره!!!!):p

کیفیت پیستاش عالین من خودم همونطور که از آواتارم میشه فهمید یه طرفدار دیونه ی ماشینم و باید بگم جیمز می که مجری برنامه ی تاپ گیر هست هم میگفت که بیشترین قهرمان های دنیا تو رالی و فرمول یک اهل فنلاند هستن و باید بگم تو این بازی میتونید با پیست های متنوع که پیست های فنلاند هم جزوشونه بفهمید چرا اینقدر فنلاند قهرمان رالی تولید کرده:))!!!!!(شاید خودتونم عضوشون بشید)!!!:-/

گیم پلی:عزیزم متاسفانه من دیرت 1 رو بازی نکردم ولی 2 رو بازی کردم و باید بگم این بازی از همه لحاظ از دیرت دو خیلی خیلی بهتره!!!(به نظر من):d

بازم اگه سوالی بود در خدمتم!

موفقیت!

"لطفاً چند پیام متوالی ارسال نفرمایید و از نقل قول چند گانه استفاده کنید"

Last edited by a moderator:
فیزیک:فیزیکش هم خوبه سلام میرسونه!!!
پس حالش خوبه نگرانش بودم.:)):d
ولی خارج از شوخی فیزیکش خوبه فقط یه زره احساس میکنم بعضی ماشین ها زیادی چسپنده
هستن حالا نمیدونم متاسفانه پشت ماشین رالی واقعی نشستم ببینم واقعا اینطوریه یا
نه....ولی فیزیکش خوبه و باید بکم تغییراتی که تو کار ستاپ وارد میکنید خیلی تو رانندگیتون تاثیر
داره و علاوه بر کار ستاپ که تو نسخه ی قبل هم بود یه سری امکانات اختیاری مثل,درایوینگ
لاین و کنترل لغزش و ABS و ..... توش اضافه شده که خیلی خوبن مخصوصا درایوینگ لاین
خب با این تعاریف که در وضعیت مطلوبیه و setup اش اگه اینجوری بشه که عالیه با باینکه تو نسخه پیشش بود ولی بازی انقد ارکید شده بود تاثیر زیادی نداشت.
تنوع ماشین:والا تا اینجا که من بازی کردم خیلی خوب بوده و خیلی نسبت به شماره ی 2 پیشرفت داشته.....(ماشین های اصیل مثل اپل کادت هم داره!!!!)

کیفیت پیستاش عالین من خودم همونطور که از آواتارم میشه فهمید یه طرفدار دیونه ی ماشینم و باید بگم جیمز می که مجری برنامه ی تاپ گیر هست هم میگفت که بیشترین قهرمان های دنیا تو رالی و فرمول یک اهل فنلاند هستن و باید بگم تو این بازی میتونید با پیست های متنوع که پیست های فنلاند هم جزوشونه بفهمید چرا اینقدر فنلاند قهرمان رالی تولید کرده!!!!!(شاید خودتونم عضوشون بشید)!!!

گیم پلی:عزیزم متاسفانه من دیرت 1 رو بازی نکردم ولی 2 رو بازی کردم و باید بگم این بازی از همه لحاظ از دیرت دو خیلی خیلی بهتره!!!(به نظر من)
من خیلی پیستای فنلاندو دوست دارم و خیلی زیبا ن.خیلی عالیه پس
نمراتشم که هوش از سر ادم میبره.
بازم اگه سوالی بود در خدمتم!
موفقیت!
ممنون.موفق باشی.

دوستان Special Edition رو ببينيد :|
41vPgBzSpGL.jpg

قيمت : 300 دلار !

Ken Blake!

سلام دوستان.
یکم بیشتر بازی کردم و باید بگم فوقالعاده است!بعد از فورتزا 3 بهترین بازی ریسینگ عمرم هستش!!!:-o
تنوع ماشین هاش عالیه!!!!کسایی که دوست دارن رنو 5 اصیل دهه ی هفتاد رو تو پیست نصف اسفالت نصف خاکی یا اپل کادت یا فورد کازورت یا لانچیا دلتا و.................رو برونن شکی تو خرید بازی نکنند حتی 1 ثانیه!!!;)
جلوه های بصری خیلی زیبا هستن و دود و خاک هم عالی هستن....:-o
انواع آب و هوا در بازی وجود داره که بینظیرن و هر ماشین تو هر آب و هوایی یه هندلینگ مخصوص داره!! همچنین شب و روز و ظهر و عصر و صبح زود و.....هم تو بازی وجود داره!
هندلینگ خیلی عالی هست و از این بهتر نمیشه!:d
و یه خبر خوب!>:d<
قابلیت کنترل ماشین..
کن بلاک
ببخشید خواستم یکم هیجان بدم بهتون!!!!:p
ولی روندنش برای من سخت ترین رانندگی با یک ماشین هست تو کل عمرم و باید بگم که من یه فورتزا باز اصیلم و با انواع ماشین ها رانندگی کردم ولی هیچکدوم و بازم هیچکدوم به سختی این ماشین نیستن!!!!:-o:-o:-o:-o:-o
(خب البته اگه روندنش آسون بود که دیگه همه از دم خود کن بلاک بودن!!!!:p)

ویرایش:درسته که پکش گرونه ولی خیلی عالی هست!!!(نمیدونم میشه باهاش دریفت کرد یا نه؟؟؟!!!)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or