CoD Ghost به صورت 720p برای XO و 1080p برای PS4 تایید شد.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
مارک روبین از IW تو صفحه تویتر خودش تایید کرد که CoD G با رزولوشن 1080p واقعی بر روی PS4 و 720p واقعی بر روی Xbox one اجرا میشود و نسخه XO به 1080p آپ اسکیل میشه. مارک روبین گفت که ما بازی رو به صورت 60 فریم بر روی هر کنسول بهینه سازی کردیم و هر دو عالی هستن.

Hey, been on the road last couple weeks so haven’t had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we’re 1080p upscaled from 720p. And, we’re native 1080p on PS4. We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both. Still on the road, but glad to see the great reception to Extinction. Can’t wait for next week's launch.

https://twitter.com/IWMarkRubin

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

نکنه سونی جدیدا تو ایران نمایندگی زده ؟؟ :-/ اگه زده ادرس رو بدید رفیقم یدونه Ps3 چراغ زرد داره بریم ببینم چجوری ساپورت فوق العاده! میکنه ....:|

اینم آدرس :
بغل همون مغازه است که کباب پز های سه چراغه رو تعمیر میکنه.:d
البته الان عاملیت فروش ماشین پیتزا رو هم داره.:))

این اژدها PS3 شده بَختَک افتاده جون ما..! فکر کنم باید ما هی بگیم منتظر اژدها باشین که بیدار بشه:d

در کل قبلا هم گفتم کار کردن با XBOX ONE اونجوری که از سخت افزارش معلوم هست سخت تر از PS4 و طبعا باید یک مدتی بگزره تا سازنده ها راه و چاه استفاده از این رو یاد بگیرن..

تازه هنوز Cloud رو روشن نکردیم :d

شما و چند نفر دیگه حالا که بازیهای مالتی پلتفرم اینجوری شده دارید در جواب حرف از انحصاریها میزنید که کم نیارید ، اما موضوع اینه که با توجه استودیوها و پشتوانه ای که سونی در زمینه انحصاریها داره اونجا هم MS نمیتونه یقه ی سونی رو بگیره ! حالا شما میخوای چی بازی کنی یا نکنی ربطی به من نداره ، اینجا بحث مقایسه ی دو کنسول هست که من اینو گفتم . تاپیک در مورد این نیست که در نسل جدید چه بازیهایی را میخواهید بازی کنید ! وقتی شما اینجا این پست رو ارسال میکنی منظورت مشخصه که در راستای بحث تاپیک هست .
دیگه فکر نمیکردم باید به مدیر انجمن هم یاد داد اینو که میتونید برید تو پروفایل بنده و روی آخرین نوشته ها کلیک کنید کلا 3 صفحه بیشتر نیست میتونید سریع نگاه بندازید و ببینید که واقعا حرفی نزدم راجع به گرافیک مولتی پلتفرمهای 360، دوما در مورد وان و وضعیت انحصاری هاش الان نمیشه حرف زد، سوما من اصلا احساس نمی کنم کم آوردم و هیچوقت سعی نمکنم به کسی بقوبولونم وان بهتره یا سونی 4 چون سلیقه ای هست و من فقط نظرمو گفتم، جو اینجا هم مثل یک حکومت استبدادیه، میگین یا بگو سونی بهتره وگرنه نوب و آماتور و گدا معرفی میشیم، من فقط دارم هرچه بیشتر به شخصیت بعضی ها پی میبرم، بعضی ها هم خودشون میفهمن
بر عکس خیلی دوستان که به
علایق
و تعصبشون سفت چسبیدن
خودت داری میگی علایق و یک چیزی مورد علاقه یه نفره کسی حق نداره بگه بیخود که علاقه داری باید به یه چیز دیگه علاقه داشته باشی
من پستهای شما رو میبینم یاد منصور تو باغ مظفر میفتم که هی تکرار میشد.
اتفاقا از همون سریال یاد گرفتم:d

آخرین ویرایش:
آقا من الان یاد اون تاپیک سرنی افتادم که گفت بازیا روی ps4 بهتر خواهند بود ، دوستان چه اونجا فعال بودن، سرنی رو تا حد مرگ ترول و مسخره میکردن "انگار مثلا خودشون خیلی خیلی بیشتر ازش میدونن در مورد مسائل سخت افزاری" ولی الان نیستن :( البته با تجربه ای که از تاپیک قبلی داریم احتمالا فردا میان و نتیجه میگیرن که نسخه X1 بهتر خواهد بود ...

احتمال داره خیلی از سازنده ها بازی رو بسازند و به خاطر کنسول ضعیف تر کنسول قوی تر رو رها کنند یعنی طرف مجبوره برای اینکه بازیش فروش بره ، بیاد روی اون کنسول هم همین جوری بزنه

بِهـَ کجای کاری مگه نفهمیدی ؟! همه این مشکلات به خاطر دوکیت و درایور قدیمی و این حرفاس وگرنه رو X1 که Ryse اجرا میشه این بازیای چیپ که دیگه چیزی نیست خواستن ریا نشه اینطوری کردن ، اون رزولوشن هم با Upscalerـه فضایی حل میشه و چشم ما هم که تشخیص نمیده و بلا بلا بلا ...

نکنه سونی جدیدا تو ایران نمایندگی زده ؟؟ :-/ اگه زده ادرس رو بدید رفیقم یدونه Ps3 چراغ زرد داره بریم ببینم چجوری ساپورت فوق العاده! میکنه ....:|

ساپورت فوق العاده یعنی 16 تا انحصاری در سال اخر کنسول ... یعنی تا سال 2012 پشتیبانی از PS2 ... یعنی اطمینان از حمایت تا 2016 از PS3 ... یعنی PS PLUS ... یعنی چند سال انلاین مجانی ... یعنی یه پشتوانه قوی از 1st party ... یعنی تجربه بهترین عناوین انحصاری که حسرت به دل همه حتی غیر گیمر میزارن ... یعنی از لانچ کنسول نسل بعدت بزنی بزاری برای خریدارای کنسول نسل قبلت که دیگه از لحاظ فروش به اخرای عمر خودش رسیده .... 3 تا انحصاری بدی که گرافیک و جلوه های بصریشون از نسل بعد بهتر نباشه کمتر نیست از 95 درصد بازی ها که بالاترن ... یعنی حتما باید نمایندگی داشته باشه که وقتی کنسولت 3 چراغه شد بری کنسول رو بدی نمایندگی تا بشه اسمش رو گزاشت ساپورت ؟؟؟؟

اندکی بوکمارک:
من تو نسل بعد چشم امیدم فقط به x1 دوخته شده.
نیما یه بوکمارک توپ ازت پیدا کردم:دی:
بوکمارک کن .... امکان نداره یکی از 2 نسخه 1080 باشه و اون یکی 720 .... در نهایت هر دو در یک رزولوشن اجرا میشن .
این PS4 مطمئنن این نسل هم برای بازی ساز ها مشکلای زیادی بوجود میاره. کلا سونی نمیتونه مثل بچه ی ادم کنسول بسازه

پ.ن:Troll time :D
کم کم داره اژدها پسر دستش مثل اژدهای پدر رو میشه

E2 2005 آیا ;;)
bf4 روی x1 با رزولوشن بالاتر از ps4 اجرا میشه fact
x1 قویتر از ps4 هست بوکمارک کنید.
فقط مایکروسافت مثل سونی دنبال کارای مسخره و تعریف از خودش نیست.

bf 4 تو کنفرانس مایکرو روی یه pc که خود مایکرو گفت قدرتش اندازه xone هست داشت اجرا میشد.
ای بر روی چشم عزیزم بوکمارک شد:دی
@آریا:

بستگی به نوع بازی یا موتورش داره، ولی در اکثر موارد فریم 60 (نسبت به 30) نیازمند پردازش بیشتریه، چون فریم بیشتر علاوه بر GPU، روی CPU و رم و کلا همه چی تاثیر داره. ولی رزولوشن عموما با GPU کار داره.
ضمنا 1080p ـ 50% بیشتر از 720ـه، ولی 60 فریم 100% بیشتر از 30 فریمه:دی
نه بابا شوخی چیه؟:-/ DF تایید کرده حدود 50% قوی تره، البته در عمل شاید کمتر از این 50% تو بازیهای مولتی پلتفرم به چشم بیاد. ولی خُب بازم نسخه های PS4 باید بهتر باشن.
بابک جان همچنان در حال محاسبه درگیر 50%:دی
اندکی صبر ، سحر نزدیک است..

بالاخره مشخص میشه PS4 با وجود اینکه 50 - 60 درصد از XBOX ONE قوی تر هست بازی هاش به چه میزان گرافیک و فریم بالاتری میدن..

قطعا کنسولی که قوی تر باشه هم رزولیشن بالاتری باید تو بازیهاش بده هم فریم بالاتری و هم جزئیات بیشتری..

50 - 60 درصد هم شوخی نیست رقم بالای هست برای اختلاف
مایکرو قبلا هم گفته مانور روی اعداد ارقام سخت افزار بیهودست چون خیلی ها سولدش را ندارند که همینطور هم هست ( همون اولش هم گفته ما قویترین سخت افزار را روی کنسول قرار دادیم و سخت افزارمون مثل یه سوپر pc هست ) نیاز نداره که زیاد مانور بده این بحث ها هم همیشه بوده و هست . شما تنها کاری که میکنی صبر میکنی و همون بازیهای لانچ را نگاه میکنی که تا همجاش به نظر من x1 سرتره ! یا صبر میکنی بازیهای مولتی پلتفورم را نگاه میکنی .
جدیدا تغییر جبهه دادن هم مد شده ها :)
این ماله خودم بود:دی
لااقل بزارید یه تریلر از نسخه کنسولی نسل بعد بیاد
از این کارا نکنید برادر من فقط خودتونو کوچیک میکنید بخدا بازم مثل همیشه عکس حرفتون که ثابت شد میرید دیگه پیداتون نمیشه تا تاپیک بعدی عادت شده
دوستان نگران نباشید که Xone هست و همه کم و کاستی های کنسول های دیگه رو اعم از وی یو و پی اس4 و جبران میکنه
ولی اگه قرار باشه روی ایکس وان 1080 باشه اونموقع فنای پی اس 4 دیدن دارن...
بیش از 720p هم از PS4 انتظار نمیرفت .
پ.ن:صرفا جهت شوخی بود دوستان امیدوارم کسی پستش هست تو اسپویلر ناراحت نشه خوستید از منم بوکمارک بیارید بخندید:دی

دیگه فکر نمیکردم باید به مدیر انجمن هم یاد داد اینو که میتونید برید تو پروفایل بنده و روی آخرین نوشته ها کلیک کنید کلا 3 صفحه بیشتر نیست میتونید سریع نگاه بندازید و ببینید که واقعا حرفی نزدم راجع به گرافیک مولتی پلتفرمهای 360، دوما در مورد وان و وضعیت انحصاری هاش الان نمیشه حرف زد، سوما من اصلا احساس نمی کنم کم آوردم و هیچوقت سعی نمکنم به کسی بقوبولونم وان بهتره یا سونی 4 چون سلیقه ای هست و من فقط نظرمو گفتم، جو اینجا هم مثل یک حکومت استبدادیه، میگین یا بگو سونی بهتره وگرنه نوب و آماتور و گدا معرفی میشیم، من فقط دارم هرچه بیشتر به شخصیت بعضی ها پی میبرم، بعضی ها هم خودشون میفهمن

خودت داری میگی علایق و یک چیزی مورد علاقه یه نفره کسی حق نداره بگه بیخود که علاقه داری باید به یه چیز دیگه علاقه داشته باشی

چی میگی شما ؟!
عزیزم ، اینجا بحث در مورد مقایسه ی این 2 تا کنسول هست و وقتی یک نفر میاد در این تاپیک از انحصاریها صحبت میکنه خود به خود به حساب کل کل و این صحبتها گذاشته میشه نه به عنوان اینکه یک نفر اومده سلیقه شخصیش و Most Anticipated ش رو اینجا بنویسه ! من هم بر این اساس جواب شما رو دادم ، به همین سادگی . شما هم اگر ناراحت شدی که اینجا کسی جواب شما رو داده باید میرفتی لیست همون بازیها رو توی بلاگ شخصی یا امضات میذاشتی که مثلا Im Waiting For فلان ...

اندکی بوکمارک:
نیما یه بوکمارک توپ ازت پیدا کردم:دی:

ای بر روی چشم عزیزم بوکمارک شد:دی

بابک جان همچنان در حال محاسبه درگیر 50%:دی

این ماله خودم بود:دی
پ.ن:صرفا جهت شوخی بود دوستان امیدوارم کسی پستش هست تو اسپویلر ناراحت نشه خوستید از منم بوکمارک بیارید بخندید:دی

من واقعا اصلا فکر نمیکردم همچین اتفاقی بیفته ! یعنی با خودم میگفتم خب حتی اگه اختلاف دو کنسول هم اینقدر زیاد باشه ولی سازنده با توجه به اینکه داره یه بازی برای هر دو پلتفرم میسازه که خیلی هم با هم در زمینه گرافیک کل کل دارن نمیاد یکی رو 1080 بده و یکی دیگه رو 720 !!! اینقدر هم مطمئن بودم که خودم گفتم بوکمارک کن ! :d هنوزم منطقی بخوام نگاه کنم بازم همین حرف رو تکرار میکنم ولی خب ظاهرا قضیه اینطوری نیست !

آخرین ویرایش:
ساپورت فوق العاده یعنی 16 تا انحصاری در سال اخر کنسول ... یعنی تا سال 2012 پشتیبانی از PS2 ... یعنی اطمینان از حمایت تا 2016 از PS3 ... یعنی PS PLUS ... یعنی چند سال انلاین مجانی ... یعنی یه پشتوانه قوی از 1st party ... یعنی تجربه بهترین عناوین انحصاری که حسرت به دل همه حتی غیر گیمر میزارن ... یعنی از لانچ کنسول نسل بعدت بزنی بزاری برای خریدارای کنسول نسل قبلت که دیگه از لحاظ فروش به اخرای عمر خودش رسیده .... 3 تا انحصاری بدی که گرافیک و جلوه های بصریشون از نسل بعد بهتر نباشه کمتر نیست از 95 درصد بازی ها که بالاترن ... یعنی حتما باید نمایندگی داشته باشه که وقتی کنسولت 3 چراغه شد بری کنسول رو بدی نمایندگی تا بشه اسمش رو گزاشت ساپورت ؟؟؟؟

اونجوری که شما گفتی ساپورت گفتیم شاید نمایندگی زده ما خبر نداریم

اینم توجیه زیرکانه ای بود برای لانچ ضعیف ps4 که قرار بود بهترین لانچ تو خانواده ی Ps باشه به گفته سرنی ...!!! :whistling:

در مورد ساپورت ps2 کنسولی که 100 میلیون فروخت باید هم ساپورت بشه البته اخه اونم چه ساپورتی .... فقط فیفا براش میومد دیگه این اواخر :laughing:

والا مایکرو هم گفته که از 360 تا 2016 ساپورت کامل میکنه و اینو با لانچ تیتان فال ثابت کرده .....

آخرین ویرایش:
همین اول کار XOne آش و لاش شد!:d

این گیف خداست! 720p, 720p Everywhere:))

چی میگی شما ؟!
عزیزم ، اینجا بحث در مورد مقایسه ی این 2 تا کنسول هست و وقتی یک نفر میاد در این تاپیک از انحصاریها صحبت میکنه خود به خود به حساب کل کل و این صحبتها گذاشته میشه نه به عنوان اینکه یک نفر اومده سلیقه شخصیش و Most Anticipated ش رو اینجا بنویسه ! من هم بر این اساس جواب شما رو دادم ، به همین سادگی . شما هم اگر ناراحت شدی که اینجا کسی جواب شما رو داده باید میرفتی لیست همون بازیها رو توی بلاگ شخصی یا امضات میذاشتی که مثلا Im Waiting For فلان ...
یکی سوال پرسیده بود کسی با این اوصاف میره وان بخره، گفتم اره من. دلیلشم همون بازیهایی بود که گفتم، شما هستی که با دیدن عناوین انحصاری وان که فقط نام بردم و چیزی راجع بشون نگفتم شروع کردی به کل کل، اصلا هم ناراحت نیستم خیلی هم سرم گرمه و راحتم، فقط از عقاید و نظرات شخصیم دفاع کردم که حق هر انسانی هست

حالا مثلا پست 124 و 127 خیلی به موضوع مقایسه دو کنسول ربط دارن که پست من شده تنها پست خارج از بحث؟ با ما که صادق نیستین لا اقل با خودتون صادق باشید.

شما مشخص کنید میخواید در مرود چی حرف میزنید، راجع به کنسول ههاست که سونی 4 از وان قویتره. در مورد لانچ تایتل هاست که سونی به ایندی بیش از اندازه چسبیده و تو زمینه انحصاریهای AAA مایکرو تا الان بهتر عمل کرده اگرم راجع به نسل هفت حرف میزنید که سونی 3 هم قویتر بود هم تعداد انحصاریهاش بیشتر بود و در همه نسل های بازی سلیقه از هر چیزی مهم تره، فنهای سونی هر جا راجع به هر چی که میخوان حرف میزنن فکر کردم ما هم این حقو داریم، نمیدونستم این حق فقط مال فنهای سونیه و فنهای مایکرو حق های اونطوری ندارن

آخرین ویرایش:
GOW III

ایول بوکمارکهات عالی بود , با این وجود خیلی دوس دارم بدونم :
نوشته شده توسط Terova

قطعا کنسولی که قوی تر باشه هم رزولیشن بالاتری باید تو بازیهاش بده هم فریم بالاتری و هم جزئیات بیشتری..

50 - 60 درصد هم شوخی نیست رقم بالای هست برای اختلاف

دوست ِ بسیار عزیز و گرامی جناب آقای Terova الان چه صحبتی با بینندگان محترم دارن؟:دی
.......
کلا یه چیزی خیلی جالبه:

کنسولی به مراتب ضعیف تر از نظر سخت افزاری + 100 دلار گرون تر >>>>> حمایت از طرف برخی فنها و نادیده گرفتن این ضعفها!!!

xaxwwynoyacb7vrdmpzix.jpg

مابكروسافت نه واقعا داريم نه نه اصلا داريم،فناى مايكروسافت واقعا داريم چنين چيزيو،سونى تعجب منو بگير....:d

کنسولی به مراتب ضعیف تر از نظر سخت افزاری + 100 دلار گرون تر >>>>> حمایت از طرف برخی فنها و نادیده گرفتن این ضعفها!!!
وقتی یکنفر وان یا وی یو رو دوست داره نمیتونه سر خودشو شیره بماله بگه نه اون قویتره و ارزونتره پس میرم همونو میخرم، شما هم هیچوقت بخاطر قیمتش نمیری سمتش، من مطمئن هستم اگه سونی 4 600 دلار هم بود، بازم دلت پیش همون سونی 4 بود. من وقتی مثلا از سامسونگ خوشم نمیاد، در نمیام بگم خوب galaxy s4 بهتره میرم میخرم در حالی که دلم پیش مثلا htc هست که ممکنه گرونتر هم باشه، خوب اگه پس فردا من سامسونگ خریدم بعد 2 هفته میگم اشتباه کردم من باهاش حال نمکینم باید اونو میخریدم، الان همینطوره.من وقتی مثلا از دسته وان خیلی بیشتر از سونی 4 خوشم میاد نمیرم سونی رو بزارم اول لیست خرید، چون 6-7 سال قراره دسته رو دستم بگیرم و انواع و اقسام عناوین مولتی پلتفرم رو بازی کنم، و دسته ابرام خیلی مهمتر از خود کنسول هست هیشه هم اینو گفتم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or