CoD Ghost به صورت 720p برای XO و 1080p برای PS4 تایید شد.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
مارک روبین از IW تو صفحه تویتر خودش تایید کرد که CoD G با رزولوشن 1080p واقعی بر روی PS4 و 720p واقعی بر روی Xbox one اجرا میشود و نسخه XO به 1080p آپ اسکیل میشه. مارک روبین گفت که ما بازی رو به صورت 60 فریم بر روی هر کنسول بهینه سازی کردیم و هر دو عالی هستن.

Hey, been on the road last couple weeks so haven’t had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we’re 1080p upscaled from 720p. And, we’re native 1080p on PS4. We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both. Still on the road, but glad to see the great reception to Extinction. Can’t wait for next week's launch.

https://twitter.com/IWMarkRubin

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

من فک نکنم همه ی بازیای مولتی اینطوری پیش بره ... حالا به مروز زمان درست میشه همون اول ام که پی اس 3 اومد تو مولتیا X360 بهتر بود بعدن راه و چاه اومد دست ملت آخر نسلی میبینید که مثلا اساسینز 4 خیلی بهتره ... بحث سر قدرتش نیست , واقعن من فک نمیکنم کنسولی که بازی مثه رایز رو اجرا میکنه ندای وظیفه رو بخاطر ضعف سخت افزاری نتونه کامل اجرا کنه...ضعیفتر هست از نظر سخت افزاری ولی خب از الان بخواد اینطوری بشه آخر نسلی که دیگه هیچی روش اجرا نمیشه ... غیر منطقیه بنظرم...

بعد من عکسا و تریلر بتفلید رو نگاه میکردم همینجوری سر سری از نظر بصری نه تکنیکی گرافیک ایکس وان خوشگل بود :)) جدن فن نیستم , اصن فن کنسول نیستم , پی سی دوستم ولی به دل میشست تصویراش اگه افت فریم نداشته باشه بنظرم قشنگ بود ... وارد بحثای فنی نمیشم چون سر رشته ای ندارم , همینطوری نگاه کردم به چشم بد نمیومد راستش :دی

سری COD که همه می دونن کلا گرافیک نداره ...720 با 1080 فرقی نداره وقتی یه گرافیک تاریخ گذشته میخواد تحویل بده ....

دلم برا ps فن خیلی میسوزه چون این نسلم قرار وان بیشتر بفروشه و موفق تر باشه اگه موفقیت به قدرت سخت افزاری بود ویتا به این فلاکت نمی افتاد ps4 تا الان بازی درست حسابی براش معرفی نشده همین جور پیش بره همون اش همون کاسه ست :d

این که شد 125% قوی تر:دی اول قرار بود 50% باشه، بعد شد 70-80 درصد، حالا از دو برابر هم بیشتر شد که! ای بابا:دی

خیلی گلید یک دنیا ممنون از همتون امشب اونقدر اوضام خراب بود فکرشم نمیکردم کسی بتونه اینقدر بخندونتم love you all

من قبلا هم گفتم الان هم میگم اینکه ps4 از xbox one قوی تر هستش یه مسئله کاملا واضحی هست ولی هیچ دلیلی برا موفقیت ps4 نیست.موفقیت با بازی های خوب و پرفروش به دست میاد. واضح ترین نمونه هم همون نسخه اول ایکس باکس بود که با وجود قدرت خیلی بیشتر از ps2 شکست خورد.
arnino@ اساسین 4 لید پلتفرمش توی این نسل ps3 هست به خاطر همین بهتر روش اجرا میشه ربطی به چیزای دیگه نداره.

یعنی واقعا العان کسی پیدا میشه x1 بخره؟
اره من:d میخوام فورزا 5 و فیبل لجند و کوانتوم بریک و رایس و پروژه بلک تاسک و فورزا هورایزون 2 و هیلو 5 و گیرز 4 بازی کنم:d
ویرایش: میخوام تایتان فال هم بازی کنم:d

من میگم بازی های لانچ مخصوصا ترد پارتی شاید اینجوریه چه بسا cod بعدی رو 2تا 1080 باشه به هر حال خبر خوبی نبود و شکی در تصمیم برای خرید x1 ایجاد نمیکنه چون بازی های xbox رو دوست دارم و killer instinct خودش تنها دلیل خریدمه حالا فورزا و هیلو و سم لیک بماند در کل برای من game>resolution

آخرین ویرایش:
یه نکته دیگه هم باید یادآوری بشه اینه که titanfall هم به احتمالا بالای 90 درصد روی همین 720p هست:d

پیشنهاد میدم بجای شرکت در این بحثای بیخودی بریم آرخام اریجین بازی کنیم میتونستم امروز عصر یه 6-7 ساعت بازی کنم اما بجاش وقتمو تو انجمن تلف کردم.:d

خب تایید شد که شد یه بازی چیپ که این همه هیاهو نداره ! البته همین بازی تا صفحه 30 بهترین پلتفرمش Xone میشه ! :d
پ.ن : خدایا شکرت هر روز بساط خنده و شادی برامون فراهمه ! :d

اره من:d میخوام فورزا 5 و فیبل لجند و کوانتوم بریک و رایس و پروژه بلک تاسک و فورزا هورایزون 2 و هیلو 5 و گیرز 4 بازی کنم:d
ویرایش: میخوام تایتان فال هم بازی کنم:d

ببخشید یه سوالی برام پیش اومده ... یعنی همه این بازی ها رو به صورت اورجینال برای بازی کردن تهیه میکنید ...;;)

و فکر کنم مطمئن شدم که واقعا شما بخشی از بدنه مایکروسافت هستید نه به خاطر حمایت بی دریغ به خاطر اینکه اولین کسی هستید که این دو تا بازی رو برای XBONE تایید کرد ... فورزا هورایزون 2 و گیرز 4 ...

باید بدیم نئوگاف تاپیکش رو بزنن ... ببینیم چند صفحه میره جلو تا رسمیت پیدا کنه ... :d

یه نکته دیگه هم باید یادآوری بشه اینه که titanfall هم به احتمالا بالای 90 درصد روی همین 720p هست:d

خبرشو یه بچه 14 15 ساله تو neogaf زده، ولی ما که بچه نیستیم منبعمون بشه neogaf!

یه سری از مایکروفن ها به راه راست هدایت شدن و عده ای دیگه هم 50 درصد راه رو رفتن:)) 3 4 نفر خیلی پا فشاری میکنن ولی اونا هم دیر یا زود به قضیه پی میبرن!

دم سونی گرم که با 4تا ایندی همچین جوی درست کرده! بازی های جدید معرفی کنه چی میخواد بشه؟

دقت کردین بعد، فرنچایزهای اصلی سونی اگه قراره ساخته بشن، اسمشون مثل کنسول 4ـه؟ Uncharted 4 - God of War 4 - Killzone 4 :دی و از قضا، وای به حال روزی که معرفی بشن :))

d6ba5cdc2db519ec1.jpg

=))

ببخشید یه سوالی برام پیش اومده ... یعنی همه این بازی ها رو به صورت اورجینال برای بازی کردن تهیه میکنید ...;;)

و فکر کنم مطمئن شدم که واقعا شما بخشی از بدنه مایکروسافت هستید نه به خاطر حمایت بی دریغ به خاطر اینکه اولین کسی هستید که این دو تا بازی رو برای XBONE تایید کرد ... فورزا هورایزون 2 و گیرز 4 ...

باید بدیم نئوگاف تاپیکش رو بزنن ... ببینیم چند صفحه میره جلو تا رسمیت پیدا کنه ... :d
چطور شما فرت وفرت انحصاری لیست میکردید بحث خرید همشون نبود بعد این نسل هم فرت و فرت از معرفی نشده هاتون میگید...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or