CoD Ghost به صورت 720p برای XO و 1080p برای PS4 تایید شد.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
مارک روبین از IW تو صفحه تویتر خودش تایید کرد که CoD G با رزولوشن 1080p واقعی بر روی PS4 و 720p واقعی بر روی Xbox one اجرا میشود و نسخه XO به 1080p آپ اسکیل میشه. مارک روبین گفت که ما بازی رو به صورت 60 فریم بر روی هر کنسول بهینه سازی کردیم و هر دو عالی هستن.

Hey, been on the road last couple weeks so haven’t had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we’re 1080p upscaled from 720p. And, we’re native 1080p on PS4. We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both. Still on the road, but glad to see the great reception to Extinction. Can’t wait for next week's launch.

https://twitter.com/IWMarkRubin

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

تا دیروز که COD توی کنفرانس ماکرو معرفی می شد یک بازی چیپ و بیخود بود گرافیکش مال PS2 بود و یک مشت نوب هم بازیش میکردن حالا یک هو COD عزیز شد..!

در کل اگر به قدرت کنسول بود تو نسل قبل Wii اول نمی شد و PS3 هم آخر نمی شد..! مه بازی های انحصاری و خدمات کنسول هست که فعلا XO با اختلاف جلو هست خصوصا تو زمان لانچ

با اختلاف چی جلو هست دقیقا؟ تو خود آمریکا که بازار اصلیش هستش 200 هزار تا کمتر از ps4 پیش فروش شده. پیش فروش ps4 هم از مرز 1 میلیون رد شده. از کی تا حالا سونی لانچ خوبی داشته؟همین ps4 تو بین کنسول های سونی بهترین لانچ رو داشته ولی موفقیت یه کنسول هم به هیچ وجه به لانچ بستگی نداره.

به نظر من باید قیمت رو بیاره پایین و کینکت رو هم از کنسول حذف کنه
تا حداقل طرفدارهاش قیمت بالاتری برای کنسول ندن.

در کل اگر به قدرت کنسول بود تو نسل قبل Wii اول نمی شد و PS3 هم آخر نمی شد..! مه بازی های انحصاری و خدمات کنسول هست که فعلا XO با اختلاف جلو هست خصوصا تو زمان لانچ
چند چندیم !؟ :دی برنده و بازنده رو بازی های انحصاری موشخص میکنه بعد PS3 آخر شده ؟! :))

خبر روز:متاسفانه minecraft بر روی xbox one در 30 فریم اجرا خواهد شدlol:|

این که شد 125% قوی تر:دی اول قرار بود 50% باشه، بعد شد 70-80 درصد، حالا از دو برابر هم بیشتر شد که! ای بابا:دی

اگه موفقیت به قدرت سخت افزاری بود ویتا به این فلاکت نمی افتاد ps4 تا الان بازی درست حسابی براش معرفی نشده همین جور پیش بره همون اش همون کاسه ست :d
نه دیگه داداش نشد .!
این حرف ماله چند هفته پیش بود که میگفتید قدرت سخت افزاری به دردی نمیخوره و... !

الان که قدرت سخت افزاری داره خودشو نشون میده دیگه رو کاغذ نیست ! کوچ کرده رو صفحه تلوزیون

وقتی کنسولی بتونه ryse رو با اون گرافیک خیره کننده و به صورت Real time و با اون تکسچر های بی نظیر اجرا کنه پس عقل سلیم قبول نمیکنه که نتونه cod رو که کلا گرافیکش تو 10 سال پیش جا مونده رو 1080 اجرا کنه ...!اینها نتونستن از قدرت x 1 به طور بهینه استفاده کنن ...

داداش رایز بازی نیست یه تکنیکال دمو هستش

طبق فرمایشات دوستاتون طی این سالها بازیهای مولتی تعیین کنندن نه انحصاریا

پ.ن: از ظهر تا حالا فکر کنم یه 60-50 باری رفتم سایت ایسام :d

اندازه بازی بایرن VS بارسا :d

آقای مدیر محترم تو عمرم تا حالا ترول نکرده بودم حالا برای یک بار هم که شده میخوام ترول کنم بعد میای فقط پست من رو پاک میکنی اونم نوشته بالام رو که کلا یه ترول مثل بقیه ترول های دیگه بازیسنتره .

الان این تاپیک مثلا بار مثبتی داره که بخوایم منطقی صحبت کنیم ودلیل و برهان بیاریم

جوابیه آقای مدیر محترم :

hugemistake.jpg

خب اینم دومیش ، ما منتظر سومیش هستیم :d

یک عدد بوکمارک جذاب از زمانی که خبر تایید نشده بود

دمش گرم بچه 15 ساله !!
فک کنم بازی بعدی نید فور اسپید ریوالز باشه :d
چون یکی از سازنده هاش گفته بود که روی یکی از کنسول ها بهتره!

جا داره یادی کنیم قسمتی از سخنان Albert Penello اونم توی فرومی که بچه های 14-15 ساله فعالیت مستمر دارن :)):
People DO understand that Microsoft has some of the smartest graphics programmers IN THE WORLD. We CREATED DirectX, the standard API’s that everyone programs against. So while people laude Sony for their HW skills, do you really think we don’t know how to build a system optimized for maximizing graphics for programmers? Seriously? There is no way we’re giving up a 30%+ advantage to Sony. And ANYONE who has seen both systems running could say there are great looking games on both systems. If there was really huge performance difference – it would be obvious.
NeoGAF - View Single Post - Adam Sessler & Albert Penello on the Xbox One (Interview)

گاو مایکروسافت بدجوری زاییده مثل اینکه :)) من همچنان پیشنهاد می کنم اون خورده اعتبار و ابرویی که در زمینه ویندوز کسب کردید با دخالت بیشتر از این در صنعت گیم هدر ندید ! بذارید بزرگان این صنعت کارشون رو بکنن شما هم برید دنبال ویندوزتون !

جا داره یادی کنیم قسمتی از سخنان Albert Penello اونم توی فرومی که بچه های 14-15 ساله فعالیت مستمر دارن :)):

NeoGAF - View Single Post - Adam Sessler & Albert Penello on the Xbox One (Interview)

آلبرت و سرهنگ دارن بدجوری لحظه شماری میکنن :))

این که شد 125% قوی تر:دی اول قرار بود 50% باشه، بعد شد 70-80 درصد، حالا از دو برابر هم بیشتر شد که! ای بابا:دی

آفرین ، درکت میکنم قشنگ ، حالتو میخرم :d

میخوای بشینی همینطوری تا اخر نسل حساب کنی؟:دی
با خیال راحت بیا یه PS4بخر :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or