CoD Ghost به صورت 720p برای XO و 1080p برای PS4 تایید شد.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
مارک روبین از IW تو صفحه تویتر خودش تایید کرد که CoD G با رزولوشن 1080p واقعی بر روی PS4 و 720p واقعی بر روی Xbox one اجرا میشود و نسخه XO به 1080p آپ اسکیل میشه. مارک روبین گفت که ما بازی رو به صورت 60 فریم بر روی هر کنسول بهینه سازی کردیم و هر دو عالی هستن.

Hey, been on the road last couple weeks so haven’t had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we’re 1080p upscaled from 720p. And, we’re native 1080p on PS4. We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both. Still on the road, but glad to see the great reception to Extinction. Can’t wait for next week's launch.

https://twitter.com/IWMarkRubin

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

دلم برا ps فن خیلی میسوزه چون این نسلم قرار وان بیشتر بفروشه و موفق تر باشه اگه موفقیت به قدرت سخت افزاری بود ویتا به این فلاکت نمی افتاد ps4 تا الان بازی درست حسابی براش معرفی نشده همین جور پیش بره همون اش همون کاسه ست :d

متاسفانه مايكرو....

Water%20Leaking%20in%20Salt%20Lake%20City.jpg

دیدم کار از شکلک و گیف و خنده گذشته ... گفتم اینو بزارم کمی تامل کنیم ...

ترو خدا ما رو نگاه کن منبعمون شده یکی از کاربرای Neogaf ..! حالا بری چکش کنی میبینی یک بچه 15 ساله هست که باباش برای کریسمس قول داده بهش که بابانوئل یکدونه PS4 میگذاره تو جواربش..:bighug:

تا دیروز که COD توی کنفرانس ماکرو معرفی می شد یک بازی چیپ و بیخود بود گرافیکش مال PS2 بود و یک مشت نوب هم بازیش میکردن حالا یک هو COD عزیز شد..!

در کل اگر به قدرت کنسول بود تو نسل قبل Wii اول نمی شد و PS3 هم آخر نمی شد..! مه بازی های انحصاری و خدمات کنسول هست که فعلا XO با اختلاف جلو هست خصوصا تو زمان لانچ

نسل قبل که ملت ایران نمتونستن اسم ایکس باکس رو تلفظ کنن فن های سونی خودشون رو خفه کرده بودن این نسل که ایکس باکس تونست رسما سونی را وادار کنه هزار تا ترفند بزنه که طرفداراشون نپرن از مفتی کردن سرویس انلاین تا هزار تا چیز دیگه این نسل هم شما دوستان تازه کار هی یک خبر مسخره رو پیراهن عثمان کنید از قدیم گفتن جوجه را اخر پاییز میشمارن من فقط این رو میدونم یک کمپانی آمریکایی اونم یکی مثل ماکروسافت محاله به این راحتی ها میدون را از دست بده همچنان اعلام میدارم که فن هیچ کنسولی نیستم و هر کدوم که کپی خور بشه میخرم من بازی نسل بعد رو کنسول نسل بعد میخوام والا میرفتم pc میخریدم رزولوشنش رو تا ته میدادم بالا والا اگر نصف افرادی که این قضیه رزولوشن رو ایراد میدونن بپرسی اصلا توضیح بدهید فرق این دوتا الان چقدر هست نمیتونن اصولا تو ایران هرچی گنده تر بزرگتر یوقور تر بیشتر باشه بهتره همین هست یاره کف خیابون با گلکسی تب ده اینچ در گوشش داره تلفن میزنه فکر میکنه خیلی خوبه

خداییش منتظر عکسای بازی ام ببینم اینجا چقد از کنتراست اسفاده کردن برا پوشوندن عیب :))

عجب بساطی شده این کنسول مایکروسافت .. خیلی دیگه نا امید کنندست ..

خبری از مایکرو فن ها نیست!:-/
عجب!تا دیروز در تاپیکارو از جا میکندند!:d

دلم برا ps فن خیلی میسوزه چون این نسلم قرار وان بیشتر بفروشه و موفق تر باشه اگه موفقیت به قدرت سخت افزاری بود ویتا به این فلاکت نمی افتاد ps4 تا الان بازی درست حسابی براش معرفی نشده همین جور پیش بره همون اش همون کاسه ست :d
حالا تو این نسل مگه 360 بیشتر فروخت ؟!!
پلی 3 یک سال دیرتر اومد و در فروش هم الان وضعیت بهتری داره!

دوستان واقعا فکر میکنین مثلا ماکرو کنسولش ضعیف باشه به نفعه سونی هست یا برعکس. باید تو هر ارثه ای رقابت باشه. باید دید ماکرو چیکار میکنه. ولی در کل خیلی اوضاع برای ایکس باکس بد شده.:|
تا حدودی با حرفت موافقم :d ولی سونی مشتری مداریشو ثابت کرده، زمان PS1 و PS2 هم با اینکه رقابت اینطوری نبود خیلی خوب عمل کرد (سونی حتی تو عرصه های دیگه هم معمولا جزو بهترین هاست :d)
دلم برا ps فن خیلی میسوزه چون این نسلم قرار وان بیشتر بفروشه و موفق تر باشه اگه موفقیت به قدرت سخت افزاری بود ویتا به این فلاکت نمی افتاد ps4 تا الان بازی درست حسابی براش معرفی نشده همین جور پیش بره همون اش همون کاسه ست
yahoo_4.gif
زدی جاده خاکی؟ :d

بازی روی WII U 1080NATIVE اجرا میشه؟:))

در کل اگر به قدرت کنسول بود تو نسل قبل Wii اول نمی شد و PS3 هم آخر نمی شد..! مه بازی های انحصاری و خدمات کنسول هست که فعلا XO با اختلاف جلو هست خصوصا تو زمان لانچ
ابر رایانه بزرگ چی شد پ؟

تا دیروز که COD توی کنفرانس ماکرو معرفی می شد یک بازی چیپ و بیخود بود گرافیکش مال PS2 بود و یک مشت نوب هم بازیش میکردن حالا یک هو COD عزیز شد..!

حمایت سونی رو از بازی های مستقل مسخره می کردید و می گفتید وقتی میشه این بازی ها رو رو پلی 3 هم رفت چه نیازی به تغییر کنسول هست؟ و داریم کنسول ها رو تغییر می دیدم که با گرافیک بهتری رو برو بشیم ولی الان سخت افزار مهم نیست؟! :bighug:
ضمنا شما متوجه نمیشی اصلا قضیه چیه؟!1 اصلا کال آو دیوتی چیپ و به درد نخود و بی گرافیک و بد گرافیک ولی مهم این هست که همین گرافیک به قول شما بد روی پلی 4 بهتر از وان اجرا میشه!

چرا بر عکس شد همش :)) اول قرار بود رو ایکس وان همش 1080 باشه رو پی اس 900 ... مایکرو اشتباه کرد , نباید اینقد وعده وعید الکی بده...از اول میگفت آقا کنسول ما اینطوریه نه خودشو بکشه کل کنفرانسشم تازه توش بتلفیلد و کال آو دیوتی بذاره بعدش رو کنسول خودش ضعیفتر اجرا شه!؟
اینکه اشکال و ضعف از سازنده باشه فرض محالی نیست ولی خب اگه واقعن ایکس وان توانش رو داره چرا همین اول نسلی تو مولتی پلتفرم ها اینطوریه ... البته میتونه دلیلی مشابه قضیه ی سل و پی اس 3 داشته باشه ولی باید منتظر بود و دید چون مایکرو ام استودیهای فرست پارتی کم داره باید بتونه این ضعف رو یجوری به هر راهی جبران کنه و گرنه خدافظ مایکرو...من خودم دوست ندارم چنین اتفاقی بیفته چون دوست دارم مایکرو و بازیاش رو و تونست با اینکه چند نسل از سونی عقبتر بود و عملا شاید در ابتدا نمیتونست حریف قدرتمندی باشه عرض اندام خوبی جلوی سونی کرد و تا الان ام بد عمل نکرده انصفان منتها این نسل رو بد شروع کرد ولی جبران کرد اما ضربه های بدی ام خورد با یه سری سیاستای غلطش...

پ.ن : اینکه اپ اسکیل میشه چقد تاثیر میذاره دقیقن!؟ ینی مثلا خیلی تار میشه ...چون خود 720 عملا تاره بعد بخواد آپ اسکیل بشه شفافیتش درب و داغون میشه که :-؟

خب اینم دومیش ، ما منتظر سومیش هستیم :d

یک عدد بوکمارک جذاب از زمانی که خبر تایید نشده بود :
ترو خدا ما رو نگاه کن منبعمون شده یکی از کاربرای Neogaf ..! حالا بری چکش کنی میبینی یک بچه 15 ساله هست که باباش برای کریسمس قول داده بهش که بابانوئل یکدونه PS4 میگذاره تو جواربش..:bighug:

دمش گرم بچه 15 ساله !!

بعضیا هم خیلی شیک به روشون نمیارن و در حال 180 زدن هستند . :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or