CoD Ghost به صورت 720p برای XO و 1080p برای PS4 تایید شد.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
مارک روبین از IW تو صفحه تویتر خودش تایید کرد که CoD G با رزولوشن 1080p واقعی بر روی PS4 و 720p واقعی بر روی Xbox one اجرا میشود و نسخه XO به 1080p آپ اسکیل میشه. مارک روبین گفت که ما بازی رو به صورت 60 فریم بر روی هر کنسول بهینه سازی کردیم و هر دو عالی هستن.

Hey, been on the road last couple weeks so haven’t had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we’re 1080p upscaled from 720p. And, we’re native 1080p on PS4. We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both. Still on the road, but glad to see the great reception to Extinction. Can’t wait for next week's launch.

https://twitter.com/IWMarkRubin

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

چطور شما فرت وفرت انحصاری لیست میکردید بحث خرید همشون نبود بعد این نسل هم فرت و فرت از معرفی نشده هاتون میگید...

تو همین امسال سونی کسی که قرار بود اورجینال بازی کنه ... عمرا غیر از GOD OF WAR و THE LAST OS US و شاید BEYOND چیز دیگه ای میخرید ... نهایتش اگه پول تو جیبیش اضافه میومده ... بین پاپیتر و NI NU KONI یکیشون رو بر میداشت ... برای امسال 15 یا 16 تا انحصاری داشت سونی ... چند تاش رو میشه خرید ....

وقتی فرت و فرت اسم ردیف میکردیم ... و بازی هم میکردیم به خاطر کپی خور بودن بود ... فقط به اون دوستمون یاد اوری کردم که برای هر کدوم از اون بازی ها باید 300 200 هزار تومن بسلفه ...

مسئله هم اینه که سونی همه انحصاری هاش رو بین بازه یک سال تقسیم کرده ... برای من که حقوقمم خوبه مجلی نیست و اینطوری برای کم در امد ها هم فرصت خوبیه تا پول جمع کنن ... ولی کلی بازی شاخ AAAAAAAAAA مایکرو خریدار ها رو تو تنگنا قرار میده ....

من قبلا هم گفتم الان هم میگم اینکه ps4 از xbox one قوی تر هستش یه مسئله کاملا واضحی هست ولی هیچ دلیلی برا موفقیت ps4 نیست.موفقیت با بازی های خوب و پرفروش به دست میاد. واضح ترین نمونه هم همون نسخه اول ایکس باکس بود که با وجود قدرت خیلی بیشتر از ps2 شکست خورد.
arnino@ اساسین 4 لید پلتفرمش توی این نسل ps3 هست به خاطر همین بهتر روش اجرا میشه ربطی به چیزای دیگه نداره.

سونی همیشه تو بازی های دسته اول و تک بی رقیب بوده..پس قطعا تو بازی های خوب کم نمیاره و پیشتاز خواهد بود چون کارنامش این رو نشون میده.

در کل هر کس گدا باشه به جایی نمی رسه..این مایکروسافت هم گدا بازی در اورد سر کنسولش نتیجش رو داره الان میبینه البته من از سونی هم خیلی سر سخت افزار دل خوشی ندارم..وقتی در حال حاضر کارت هایی با قدرت 5 ترا فلاپس در بازار هستند ، پس اگر 100$ می ذاشت رو کنسولش ولی در عوض قدرت gpu اش به 3 ترا قلاپس میرسیوند مطمئنا هم گیمر جماعت راضی تر بود همه واقعا دیگه مایکروسافت از دور خارج بود با وجود کنسول 499$ ایش و سخت افزار بسیار ضعیفترش نسبت به PS4

کلا خیلی حال دارم میکنم مایکروسافت داره رو به زوال میره تا درس عبرتی براش بشه تو این صنعت که گدا بازی رو بزاره کنار.

اره من:d میخوام فورزا 5 و فیبل لجند و کوانتوم بریک و رایس و پروژه بلک تاسک و فورزا هورایزون 2 و هیلو 5 و گیرز 4 بازی کنم:d
ویرایش: میخوام تایتان فال هم بازی کنم:d

شرمنده من لیست بازیهام خیلی بیشتر از اینه جا نمیشه اینجا !!!

-------------------------------------------------------------------------------------

یعنی واقعا این نسل میخواید Move کنید روی انحصاریها ؟!! از صمیم قلبم و خیلی برادرانه و دلسوزانه بهتون پیشنهاد میکنم هرچی توانایی دارید بذارید روی همین مالتی پلتفورمها ( نذر و نیازی ، امامزاده ای ، چیزی ) شاید فرجی شد ، چون سر انحصاریها فرج هم نمیتونه کاری کنه واستون :d

الان دیگه چه دلیلی داره که مردم 500 دلار به یه کنسول ضعیف تر بدن؟=)) بجز گرافیک هم ONE هیچ عملکرد خیلی بهتری نسبت به PS4 نداشته تا این ضعفشو پوشش بده.:-q
رزولوشن 720p برای نسل بعد فاجعست و اگه مایکرو یه فکری به حال گرافیک XBOX One نکنه رسما فاتحش خوندس:-h

ببخشید یه سوالی برام پیش اومده ... یعنی همه این بازی ها رو به صورت اورجینال برای بازی کردن تهیه میکنید ...;;)

و فکر کنم مطمئن شدم که واقعا شما بخشی از بدنه مایکروسافت هستید نه به خاطر حمایت بی دریغ به خاطر اینکه اولین کسی هستید که این دو تا بازی رو برای XBONE تایید کرد ... فورزا هورایزون 2 و گیرز 4 ...

باید بدیم نئوگاف تاپیکش رو بزنن ... ببینیم چند صفحه میره جلو تا رسمیت پیدا کنه ... :d
اولا که بله اریجینال میخرم اگه هک نشد عین ps3 که بازی اریجینال خریدم(لست اف اس رو اریج خریدم، بعید میدونم خیلی ها که سنگشو به سینه میزنن اریج خریده باشنش)، دوما به شما ربطی نداره اریجینال میخرم یا کپی میخرم یا حالا هر چی، سوما اون 2 تا بازی اومدنش در سال های آینده واضحه واسه همین گفتم، چهارم نیست شما اصلا فن بازی سونی نمیکنین و جو کاز هیرای و مارک سرنی برنمیدارین ما هم بدنه مایکروسافت هستیم...
یعنی واقعا این نسل میخواید Move کنید روی انحصاریها ؟!! از صمیم قلبم و خیلی برادرانه و دلسوزانه بهتون پیشنهاد میکنم هرچی توانایی دارید بذارید روی همین مالتی پلتفورمها ( نذر و نیازی ، امامزاده ای ، چیزی ) شاید فرجی شد ، چون سر انحصاریها فرج هم نمیتونه کاری کنه واستون
شما اگه جایی دیدید گفتم فلان بازی مولتی پلتفرم رو 360 بهتره پس 360 بهتره من آواتار جلیلی میذارم شما هیچ وقت نخوای دید که راجع به برتری مولتی پلتفرما تو 360 حرفی زده باشم پس اول اطلاعات داشته باش بعد ما رو ترول کن، دوما نمیدونستم ایرادی داره انحصاری وان بازی کرد، شما که انحصاریهاتون اژدهاست و ناتی داگ برین به همونا بچسبین من با شما کاری ندارم
مسئله هم اینه که سونی همه انحصاری هاش رو بین بازه یک سال تقسیم کرده ... برای من که حقوقمم خوبه مجلی نیست و اینطوری برای کم در امد ها هم فرصت خوبیه تا پول جمع کنن ... ولی کلی بازی شاخ AAAAAAAAAA مایکرو خریدار ها رو تو تنگنا قرار میده ....​

شما این حرفتون کل شخصیتتونو نشون میده و مشکل اینه که فکر میکنید چون مثلا ما میگیم وان میخریم پس حتما پل نداریم حالا شما از کجا این نتیجه گیری رو کردی نمیدونم اما من ps3 سوپر اسلیم داشتم، 2 تا اکس باکس دارم، سیستممو 3 میلیون تو اردیبهشت ارتقا دادم، چنتا بازی اریجینال pc دارم و بتل 4 هم از خارج بدستم میرسه، چندین عنوان انحصاریهای سونی رو اریجینال داشتم که با سوپر اسلیم که فروختم ردش کردم رفت

آخرین ویرایش:
دلم برا ps فن خیلی میسوزه چون این نسلم قرار وان بیشتر بفروشه و موفق تر باشه اگه موفقیت به قدرت سخت افزاری بود ویتا به این فلاکت نمی افتاد ps4 تا الان بازی درست حسابی براش معرفی نشده همین جور پیش بره همون اش همون کاسه ست :d

اخی راست میگی واقعا منم خیلی دلم واسش میسوزه دیگه رقیبی نداره تو این نسل:(=((

همینجوری پیش بره مایکرو میتونه کلود رو ببنده به 360 ویه خرده هلش بده تا هر 360 فروخته شده به X1 کانورت بشه اونوقت IB نسل هشت(شایدم هفت) مایکرو افزایش پیدا میکنه :d
پس اگر 100$ می ذاشت رو کنسولش ولی در عوض قدرت gpu اش به 3 ترا قلاپس میرسیوند مطمئنا هم گیمر جماعت راضی تر بود همه واقعا دیگه مایکروسافت از دور خارج بود با وجود کنسول 499$ ایش و سخت افزار بسیار ضعیفترش نسبت به PS4
:-? کاش واقعا میشد.

شما اگه جایی دیدید گفتم فلان بازی مولتی پلتفرم رو 360 بهتره پس 360 بهتره من آواتار جلیلی میذارم شما هیچ وقت نخوای دید که راجع به برتری مولتی پلتفرما تو 360 حرفی زده باشم پس اول اطلاعات داشته باش بعد ما رو ترول کن، دوما نمیدونستم ایرادی داره انحصاری وان بازی کرد، شما که انحصاریهاتون اژدهاست و ناتی داگ برین به همونا بچسبین من با شما کاری ندارم

شما و چند نفر دیگه حالا که بازیهای مالتی پلتفرم اینجوری شده دارید در جواب حرف از انحصاریها میزنید که کم نیارید ، اما موضوع اینه که با توجه استودیوها و پشتوانه ای که سونی در زمینه انحصاریها داره اونجا هم MS نمیتونه یقه ی سونی رو بگیره ! حالا شما میخوای چی بازی کنی یا نکنی ربطی به من نداره ، اینجا بحث مقایسه ی دو کنسول هست که من اینو گفتم . تاپیک در مورد این نیست که در نسل جدید چه بازیهایی را میخواهید بازی کنید ! وقتی شما اینجا این پست رو ارسال میکنی منظورت مشخصه که در راستای بحث تاپیک هست .

دوستان به نظرم این خیلی بد میتونه باشه که اختلاف اینقدر مشهوده ! چرا ؟ به دلیل اینکه احتمال داره خیلی از سازنده ها بازی رو بسازند و به خاطر کنسول ضعیف تر کنسول قوی تر رو رها کنند یعنی طرف مجبوره برای اینکه بازیش فروش بره ، بیاد روی اون کنسول هم همین جوری بزنه مگر استدیو هایی که سرمایه ی خوبی دارن و برای هر کنسول جداگانه بازی بسازن

ولی در کل از اینکه میبینم ps4 ترکونده کلی خوشحالم
انشالله جور بشه یک باندل killzone بگیرم

PS4_killzone_bundle-590x330.jpg

اولا که بله اریجینال میخرم اگه هک نشد عین ps3 که بازی اریجینال خریدم(لست اف اس رو اریج خریدم، بعید میدونم خیلی ها که سنگشو به سینه میزنن اریج خریده باشنش)، دوما به شما ربطی نداره اریجینال میخرم یا کپی میخرم یا حالا هر چی، سوما اون 2 تا بازی اومدنش در سال های آینده واضحه واسه همین گفتم، چهارم نیست شما اصلا فن بازی سونی نمیکنین و جو کاز هیرای و مارک سرنی برنمیدارین ما هم بدنه مایکروسافت هستیم...

من کاری ندارم که شما چطور میخواید بخرید ... فقط دیدم یه لیست ردیف کردید گفتم اصلا به قیمت و هزینشون هم فکر کردید یا نه ... اگه هزینش که مشکلی نیست که خدا رو شکر ...

در مورد اون دو تا بازی به همین راحتی ها هم نیست که بگیم تایید شده است ... فروتزا هیروزن احتمالش زیاده ولی گرز گمان نکنم حداقل به این زودی ها

سرنی و کازه هیرایی ؟؟؟ کی هستن اصلا اینا ... ؟؟؟ من طرفدار جیب خودمم ... خوشی خودم ... من طرف سونی رو میگیرم چون محصول بهتر و با کیفیت تر با ساپورت فوق العاده در اختیار من خریدارش میزاره ... اگه غیر این بود غیر فحش چیزی نثارش نمیکردم .... و اگه شرکتی بهتر بود مطمئنا طرف اون رو میگرفتم ... بر عکس خیلی دوستان که به علایق و تعصبشون سفت چسبیدن

خوب دیگه اینم دومیش البته من هنوزم میگم یکم صبر کنیم هنوز واسه قضاوت زوده:d
ولی جون هرکی دوست دارین دل به انحصاری های ماکرو نبندین که .....

من کاری ندارم که شما چطور میخواید بخرید ... فقط دیدم یه لیست ردیف کردید گفتم اصلا به قیمت و هزینشون هم فکر کردید یا نه ... اگه هزینش که مشکلی نیست که خدا رو شکر ...

در مورد اون دو تا بازی به همین راحتی ها هم نیست که بگیم تایید شده است ... فروتزا هیروزن احتمالش زیاده ولی گرز گمان نکنم حداقل به این زودی ها

سرنی و کازه هیرایی ؟؟؟ کی هستن اصلا اینا ... ؟؟؟ من طرفدار جیب خودمم ... خوشی خودم ... من طرف سونی رو میگیرم چون محصول بهتر و با کیفیت تر با ساپورت فوق العاده در اختیار من خریدارش میزاره ... اگه غیر این بود غیر فحش چیزی نثارش نمیکردم .... و اگه شرکتی بهتر بود مطمئنا طرف اون رو میگرفتم ... بر عکس خیلی دوستان که به علایق و تعصبشون سفت چسبیدن
نکنه سونی جدیدا تو ایران نمایندگی زده ؟؟ :-/ اگه زده ادرس رو بدید رفیقم یدونه Ps3 چراغ زرد داره بریم ببینم چجوری ساپورت فوق العاده! میکنه ....:|

اون موقع که گرافیک مولتی ها رو 360 بهتر از سونی 3 بود ملاک برتری کنسول فقط انحصاری بود و بس. حالا که میگن فلان عنوان مولتی پلتفرم رو سونی 4 بهتر از وان میگن مولتی پلتفرم و گرافیک! ملاک برتری این است! گور بابای داشتن تنها یک انحصاری لانچ AAA موقع اومدن کنسول! شماها خیلی باحالید!:d دم همتون گرم!:d
کله کچل ایسام هم که دست از سرمون برنمیداره:|

من پستهای شما رو میبینم یاد منصور تو باغ مظفر میفتم که هی تکرار میشد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or