CoD Ghost به صورت 720p برای XO و 1080p برای PS4 تایید شد.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
مارک روبین از IW تو صفحه تویتر خودش تایید کرد که CoD G با رزولوشن 1080p واقعی بر روی PS4 و 720p واقعی بر روی Xbox one اجرا میشود و نسخه XO به 1080p آپ اسکیل میشه. مارک روبین گفت که ما بازی رو به صورت 60 فریم بر روی هر کنسول بهینه سازی کردیم و هر دو عالی هستن.

Hey, been on the road last couple weeks so haven’t had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we’re 1080p upscaled from 720p. And, we’re native 1080p on PS4. We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both. Still on the road, but glad to see the great reception to Extinction. Can’t wait for next week's launch.

https://twitter.com/IWMarkRubin

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

وقتی یکنفر وان یا وی یو رو دوست داره نمیتونه سر خودشو شیره بماله بگه نه اون قویتره و ارزونتره پس میرم همونو میخرم، شما هم هیچوقت بخاطر قیمتش نمیری سمتش، من مطمئن هستم اگه سونی 4 600 دلار هم بود، بازم دلت پیش همون سونی 4 بود. من وقتی مثلا از سامسونگ خوشم نمیاد، در نمیام بگم خوب galaxy s4 بهتره میرم میخرم در حالی که دلم پیش مثلا htc هست که ممکنه گرونتر هم باشه، خوب اگه پس فردا من سامسونگ خریدم بعد 2 هفته میگم اشتباه کردم من باهاش حال نمکینم باید اونو میخریدم، الان همینطوره.من وقتی مثلا از دسته وان خیلی بیشتر از سونی 4 خوشم میاد نمیرم سونی رو بزارم اول لیست خرید، چون 6-7 سال قراره دسته رو دستم بگیرم و انواع و اقسام عناوین مولتی پلتفرم رو بازی کنم، و دسته ابرام خیلی مهمتر از خود کنسول هست هیشه هم اینو گفتم

بله درسته ببین عزیز من اصلا و ابدا نمیگم ایکس وان و دیگه دوست نداشته باشید و به سمت دیگری گرایش پیدا کنید !چیزی که هست وقتی تو زمینه ایی ضعیف عمل میکنه باید پذیرفت و توجیه الکی نکرد, همین! و اِلا قطعا به قول شما اونکه دلش با x1هست مختاره هر کنسولی رو که دوست داره تهیه کنه

آخرین ویرایش:
وقتی یکنفر وان یا وی یو رو دوست داره نمیتونه سر خودشو شیره بماله بگه نه اون قویتره و ارزونتره پس میرم همونو میخرم، شما هم هیچوقت بخاطر قیمتش نمیری سمتش، من مطمئن هستم اگه سونی 4 600 دلار هم بود، بازم دلت پیش همون سونی 4 بود. من وقتی مثلا از سامسونگ خوشم نمیاد، در نمیام بگم خوب galaxy s4 بهتره میرم میخرم در حالی که دلم پیش مثلا htc هست که ممکنه گرونتر هم باشه، خوب اگه پس فردا من سامسونگ خریدم بعد 2 هفته میگم اشتباه کردم من باهاش حال نمکینم باید اونو میخریدم، الان همینطوره.من وقتی مثلا از دسته وان خیلی بیشتر از سونی 4 خوشم میاد نمیرم سونی رو بزارم اول لیست خرید، چون 6-7 سال قراره دسته رو دستم بگیرم و انواع و اقسام عناوین مولتی پلتفرم رو بازی کنم، و دسته ابرام خیلی مهمتر از خود کنسول هست هیشه هم اینو گفتم

آقا جان هر کسی دوست داری نگو سونی 4 یا بگو پلی 4 یا بگو ps4

این اژدها PS3 شده بَختَک افتاده جون ما..! فکر کنم باید ما هی بگیم منتظر اژدها باشین که بیدار بشه:d

در کل قبلا هم گفتم کار کردن با XBOX ONE اونجوری که از سخت افزارش معلوم هست سخت تر از PS4 و طبعا باید یک مدتی بگزره تا سازنده ها راه و چاه استفاده از این رو یاد بگیرن..

تازه هنوز Cloud رو روشن نکردیم :d
اون اژدها خیلی وقت پیش بیدار شد کار خودشو کرد الانم داره خودشو باز خرید میکنه چون فکر کنم جا داره همچنان با X1 مقایسه بشه اما مثل اینکه شما خواب بودی:d

این جمله سختی سخت افزار X1 هم فکر کنم برای خودتونم هنوز قابل باور نیست که دم به دقیقه تو هر تاپیک مطرح میکنید که یجوری قضیه ماستمالی بشه;)... شما رو به جان همین یه بچه نداشتم قسم با این حرفاتون اینقدر بساط شادی برای ما فراهم نکنید...بذارید بریم بخوابیم 2.30 نصفه شبه..!!

چی شده مگه؟ بتلفیلد 4 که نسخه XBOX ONE در نهایت بهترین نسخه از بازی اعلام شد. COD هم که کلا بازی نیست، حالا بر فرض هم جزو بازی حساب کنیم، 720 با 1080 تفاوتی نداره!
اتفاقا بتلفیلد بهترین نسخه مال pc بود بعد ps4 بعد x720p.
حالا دیگه COD بازی نیست؟ها ها ها .بعدا که خودت با چشمت تفاوت ها رو احساس کردی میفهمی...

همون کنسولی بود که میگفتن اگه سازنده ها تلاش کنن بازی 4K هم اجرا میکنه ...
عیبی نداره یه مقدار دیگه اورکلاک کنن احتمالا بتونه از پسش بر بیاد هنوز چند روز وقت واسه تلاش و کوشش هست
چه میکنه ماکرو این روزا

این اژدها PS3 شده بَختَک افتاده جون ما..! فکر کنم باید ما هی بگیم منتظر اژدها باشین که بیدار بشه:d

در کل قبلا هم گفتم کار کردن با XBOX ONE اونجوری که از سخت افزارش معلوم هست سخت تر از PS4 و طبعا باید یک مدتی بگزره تا سازنده ها راه و چاه استفاده از این رو یاد بگیرن..

تازه هنوز Cloud رو روشن نکردیم :d

خوشم میاد در اثر ضربات وارده در این یکی دو روزه به درجه ی جدید از ترول با عنوان خودترولی رسیدید ، میگم Cloud رو از الان روشن کنید که کم کم گرم شه ، اگه سرد باشه بخواید یهو ازش کار سنگین بکشید ( همون 600% اینا ) ممکنه یاتاقان بزنه ! :d

کنسولی که میگفتن میتونه کیفیت 4k اجرا کنه الان لقب xbox 720p گرفته!!!

کنسولی که میگفتن میتونه کیفیت 4k اجرا کنه الان لقب xbox 720p گرفته!!!

توجه عجب نکته جالب و قابل بحثی گفت دوستمون اول قرار بود نام کنسول Xbox 720 باشه چون دیدن بیشتر از 720P رو نمیتونه اجرا کنه گفتن میزاریم 720 بعدن دیدن خیلی ضایع هستش جلوی سونی کم بیارن گفتن بیا حداقل اسمش رو بکنیم Xbox one

یعنی کنسولی که اول از در میاد تو آخر از همه از در میره بیرون..........هههههههههههههه............:d

اتفاقا بتلفیلد بهترین نسخه مال pc بود بعد ps4 بعد x720p.
حالا دیگه COD بازی نیست؟ها ها ها .بعدا که خودت با چشمت تفاوت ها رو احساس کردی میفهمی...

منظور من رو واقعا متوجه نشدی؟ :دی

توجه عجب نکته جالب و قابل بحثی گفت دوستمون اول قرار بود نام کنسول Xbox 720 باشه چون دیدن بیشتر از 720P رو نمیتونه اجرا کنه گفتن میزاریم 720 بعدن دیدن خیلی ضایع هستش جلوی سونی کم بیارن گفتن بیا حداقل اسمش رو بکنیم Xbox one

یعنی کنسولی که اول از در میاد تو آخر از همه از در میره بیرون..........هههههههههههههه............:d
ku-medium.gif

ایده جالبی هست این نام XBOX 720 :d

با این چیزهایی که داره کم کم رو می شه از قدرت 2 کنسول من جای یک سری بودم فقط سکوت می کردم شاید معجزه ای بشه:d
هر چند که معجزه پیش تر شده و منتظریم که معجزه قرن (Cloud) توسط ماکروسافت عزیز استارت بخوره:d

اما یه چیزی بگم،اون عده خود جوش

یادتونه که می گفتین 40% قدرت بیشتر PS4 تنها بر روی کاغذ هست؟؟:d
یادتونه که داشتید خود کشی می کردید که COD Ghost قراره انحصاری XBOX ONE بشه؟؟:d
یادتونه استودیوی Turn 10 اعلام کرد تو بازی Forza 5 از نهایت قدرت کنسول استفاده کردند؟؟:d
یادتونه قدرت PS3 رو تو بازیهای مولتی سند می دونستید نه بازیهای انحصاری؟؟:d
یادتونه بازی Heavy Rain و BEYOND رو بازی نمی دونستید و الانم نمی دونید و می گفتید دکمه زنی هم شد گیم پلی؟؟:d
یادتونه یه XBOX ای برای رقابت با PS2 معرفی و عرضه شد؟؟:d

حالا:...جواب پرسشی در مورد نکات بالا

چی شد که از روی کاغذ بر روی بازی سند شد!؟
چی شد که به یک باره بازیهای خوبتون (COD) که گیم پلی اش عالی و گرافیک نسل جدیدش هم زیبا کار شده بود به یک باره گرافیکش شد تاریخ گذشته!؟
چی شد که بعد از خوندن اون خبر به این فکر اوفتادید که منظورشون این بوده که از نهایت قدرت تیمشون برای عالی شدن زود هنگام Forza 5 برای لانچ استفاده کردند!؟
چی شد که از دیروز پریروز به بعد قدرت سخت افزاری یک کنسول رو عناوین انحصاری مشخص می کنه!؟
چی شد عاشق دکمه زنی های بازی Ryse شدید!؟
چی شد که ماکروسافت اسم کنسولش رو گذاشت ONE!؟ (بازگشت به نسل ششم اما با سخت افزاری بسیار ضعیف تر از کنسول رقیب)

من از همه این بحثا نتیجه گرفتم که اگه کنسول XBONE قدرتش در حد X360م باشه باز فناش میخرنش.پس یا علی مدد " دوستان فن سونی حمله بهشون تا دقیقه 90 :d

هی بیایید بگید قدرت PS4 بالاتره.رزولیشن بالاتر.قدرت 200 % بالاتر.خوب بر فرض که بالاتر مهم بعضی چیزهاست که PS4 نداره b-):d:bighug:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or