میدونستین نوسینده اون مقاله دیجیتال فاندری توی گف به اسم dark10x پست میزاره؟ جند تا از پستاش رو راجع به مقاله ای که خودش نوشته بزارم بد نیست
best looking همه چی را در بر نداره نظر شخصیش هست و خودش اولش گفته . ولی تو مقاله و انالیز به صراحت به قول دوستمون اشاره کرد همین را گفته به نظرم این مهم تره که تو مقاله تحلیلیش گفته !
if you really want a taste of what we can expect from the next generation of consoles,
Ryse towers over the rest
معنیش کاملا مشخصه کسی که انتظار تجربه نسل بعد را داره ryse در راس اونهاست .
تنها df هم نبوده خیلی از سایت های تو کار سخت افزار و برسی تکنیکی که خودت شاید بدونی تو بررسی و نقد کنسولهای نسل بعد تو بخش برسی بازیها یه همچین چیزی گفتند که هر دو عنوان forza و ryse بازی نسل بعد واقعی هستند .
فرخ اصلا همه چیز رو بیخیال، هرچی تو بگی. فقط همین یه تیکه رو جواب بده:
چرا اعتقاد داری قوی تر هست و روی حرفت هستی؟ یعنی منظورم اینه که وقتی همه سایت ها و مجلات و بازی سازها و .... میگن PS4 قوی تره ولی تو میگی نه اینطور نیست یعنی یا تو داری اشتباه میکنی یا انها دیگه. درسته؟ خوب پس یعنی تو معتقدی همه دارن اشتباه میکنن و تو درست میگی. دلیلت چیه؟ ان رو بگو؟ تو به چه نکته ای رسیدی، تو سخت افزار X1 چی دیدی که هیچ کس ندیده و قادر به درکش نیست تا عین تو نتیجه بگیره؟ بالاخره رو هوا که نباید حرف زد! لابد یه چیزی هست که تو میدوننی و مثلا IGN و GS (که گفتن به وضوح PS4 قوی تره) نمیدونن و قادر به درکش نیستن. ان نکته اساسی که از چشم همه پنهان مونده رو بگو!
خواهشا گیف میف نزار، نپیچون، و اگه دلیل و استدلالی داری بدون حاشیه توضیح بده! من واقعا دارم سوال میکنم.
بازی های لانچ هرچی بودن تموم شدن رفت. چه انحصاری و چه مالتی. دیگه الان دو کیت ها درست و حسابی دست همه هست و دیگه ناشی نیستن و خلاصه هیچ کس بهانه ای نداره. از این به بعد ما بازی های مالتی و انحصاری رو میبینیم. اگه قضیه برعکس شد، یعنی زین پس شاهد یه تحول بزرگ تو گرافیک بازی های X1 بودیم و همه مالتی هاش 1080 و 60 فریم و بهترین نسخه گرافیکی شدن و انحصاری هاش هم تونستن بهتر از انحصاری های سونی باشن یعنی تمام این مدت تو داشتی درست میگفتی و ما الکی داشتیم چرت و پرت میگفتیم و بحث بیهوده. اما این قضیه برعکسش هم صادق هست!
هر سایتی بگه ps4 قویتره داره روی کاغذ میگه الان مثلا ign و gs بازیساز تشریف دارن یا مهندسین سخت افزار توش حضور دارند ! خود مایکرو هم قبول داره که روی کاغذ قویتره انتظار داری سایتها چی بگن ؟
خب منم سوالم اینه الان تو با قاطعیت تمام میای میگی همه چی تمومه اگه بر فرض مثال حالا 1 درصد از نظر تو باشه ؟! فردا زد چندتا عنوان مولتی رو x1 بهتر بود اونوقت چی داری بگی ؟! زد دوباره بازی انحصاری روی x1 بهتر بود چی ؟!
چرا احتمال نمیدی دوکیت هایی که سر بازی های لانچ برای مایکرو کامل نبوده ؟ یا درایور های نهایی اماده نبوده ؟ چیزی که مایکرو خودش میگه ؟!
چرا این نظراتت را تو همین نسل و اوایلش نداشتی ؟!
من قشنگ بارها گفتنم اینده همه چی را مشخص میکنه اگر حرف تو راست بود میام میگم اشتباه میکردم ولی تو از الان داری داوری میکنی از الان داری رای صادر میکنی راه فراری واسه خودت نمیزاری ! داری قشنگ با اطمیان هزار درصد استودیوی های سونی را نابغه که هیچ کس به گردشون نمیرسه تعریف میکنی الان من کجای دلم این حرفات را بزارم ؟ جواب بدم ؟ وقتی چنین دیدگاهی داری و فکر میکنی سونی و هرچی زیر دستش هست خدا تشریف دارن ؟! چیکار کنم چجور جوابی برات بدم منطقی باشه ؟
قضیه گیف گذاشتن هم کاملا حقت هست ! چون داری از طرف من حرف میزنی و میگی خودم هم میدونم ولی خودم را زدم اون راه یعنی دارم خودم را گول میزنم . بعد انتظار داری چی جواب را بدم بگم راست میگی ؟!