CD Projekt: کنسول PlayStation 4 کمی پیچیده تر از Xbox one است

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
Witcher-3-banner.jpg

در یک مصاحبه تقریباً طولانی با برنامه نویس اصلی موتور گرافیکی استودیو CD Project Red جناب Balázs Török با سایت Eurogamer , ایشان به تشریح برخی پیچیدگی ها در توسعه بازی های چند پلتفرمه بر روی کنسول های PS4 و X1 پرداخت . توضیح اینکه چگونه API استفاده شده در PS4 کمی پیچیده تر هست نسبت به X1 :

"درک و استفاده از X1 بسیار ساده و آسان است چرا که نه تنها سخت افزار کاملاً شبیه به PC هست بلکه هر چیز دیگری نظیر SDK و API کنسول واقعاً شبیه چیزی هستن که شما میتونید توی یک PC پیدا کنید. در مورد PS4 این کمی پیچیده تر هست ولی من شخصاً قبلاً روی کنسول قبلی سونی, PS3 کار کردم ."

با این حال ایشان سریعاً چنیدین بار اشاره کردن که منابع سخت افزاری PS4 بسیار بیشتر در دسترس و کارکرد هست نسبت به سخت افزار پیچیده PS3 :

"با PS3 شما نیاز به یک جامعه اطلاعاتی داشتید جوری که بتونید اطلاعات رو توی راه های مختلف با هم دیگه به اشتراک بزارید اما برای حال این بسیار ساده تر است. هرکسی میتواند با بهره گیری از دانش توسعه بازی بر روی PC و احتمالا کنسول های نسل پیش به محدودیت های کنسول های نسل بعد برسند ."

استودیو CD Project هم اکنون در حال کار بر روی عنوان The Witcher 3 برای عرضه بر روی کنسول های نسل بعد و PC می باشد در حالی که عنوان دیگر این استودیو, Cyberpunk 2077 احتمالا در تاریخی بین سال های 2015 / 2016 برای پلتفرم های مشابه عرضه خواهد شد .
CD Projekt: PS4 is a little more complicated than X1 � Worlds Factory

آخرین ویرایش:
@ Gartall

ببین تو رسما با خودت درگیری !!!! همین چند تا پست بالاتر میگی من میگم X1 قویتره و روی حرفم هم هستم ، بعدش میگی من نمیگم X1 حتما قویتره ، باید صبر کرد !

راجع به رایس هم من که گفتم از KZ زیباتره و شاید تکنیکی هم خیلی خوب باشه ولی از نظر ارزش گرافیکی که نشون دهنده قدرت پردازش باشه اصلا قبول ندارم که از KZ بالاتره ، یعنی قبول ندارم قدرتی که برای پردازش Ryse نیاز هست از قدرتی که برای پردازش KZ نیازهست بیشتره ، بخاطر رزلوشن و فریم ریت که بسیار بسیار در بحث قدرت پردازشی مهمه .
الان متوجه میشی من چی میگم ؟ اگه Ryse هم با رزولوشن 1080 بود و فریمش هم بهتر بود اونموقع حرف تو راجع به قدرت X1 درست بود . من اصلا کاری به محیط و ... ندارم که Halo و U3 رو مثال میزنی !

ضمنا مگه من گفتم فقط مالتی پلتفرم ها مهمه که میگی همه چی عوض شده ؟!!!

این سایتهایی هم که اسم بردی اونقدر اعتبار دارن که همیجوری کشکی و از روی کاغذ نیان با اطمینان بگن قلان کنسول قویتره . همین DF هم که دیدی نویسنده مطلبش در GAF چی گفته . بازیسازها دیگه چیکار باید بکنن ؟ خب بازیهایی که تا الان بوده مشخص شده کدوم کنسول بهتر عمل کرده ، دیگه باید بیان داد و بیداد کنن که PS4 قویتره ؟!! شما بهتر بودن PS4 در مالتی پلتفرم ها رو میذارین به حساب پیچیده بودن X1 ، بعد حالا که مشخص شده PS4 هم یه سری مشخصات داره که استفاده از اونها به زمان نیاز داره و در واقع اون هم پیچیدگی خودش رو داره دیگه چه بهونه ای وجود داره ؟!!!

خلاصه ش اینکه فکر کنم الان برای همه دنیا مشخص شده که PS4 واقعا ( چه روی کاغذ و چه در عمل ) از X1 قویتره و فقط تو و چند تا از دوستات خلاف این نظر رو دارید .

راستی جان کارمک و کوجیما دوست فرخ هستش؟تو دیگه کی هستی فرخ!! ایوال ایول:bighug:

Nima

اینجا کسی که درگیره خودتی ! چون همیشه دوست داشتی پستها را با دیدگاه خودت بخونی و همیشه این مشکلت بوده که متاسفانه درست هم نمیشه ! من میگم به اعتقاد خودم x1 قویتره ! ولی اگه ببینم حرف شما اینده را در برمیگیره میام و میگم اشتباه میکردم ! ولی شما ظاهرا رو حرف خودتون خیلی پافشاری دارید و میخواید بنده را به کنید کنج دیوار که قبول کنم ps4 قویتره !

@ Gartallراجع به رایس هم من که گفتم از KZ زیباتره و شاید تکنیکی هم خیلی خوب باشه ولی از نظر ارزش گرافیکی که نشون دهنده قدرت پردازش باشه اصلا قبول ندارم که از KZ بالاتره ، یعنی قبول ندارم قدرتی که برای پردازش Ryse نیاز هست از قدرتی که برای پردازش KZ نیازهست بیشتره ، بخاطر رزلوشن و فریم ریت که بسیار بسیار در بحث قدرت پردازشی مهمه .
شما که متوجه فرق رزولوشن Native 1080p با 720p Upscale شده نمیشی چطور اینقدر با اطمینان در مورد قدرت پردازشی دو بازی اینجور نظر میدی؟ چطوری و با چه فرمولی اندازه گیری کردی قدرت پردازشی دوتا بازی رو که حالا قبول داشته باشی یا نداشته باشی؟
خود من شخصا به اندازه ای در این مورد اطلاعات دارم که فقط نظرمو بگم و قبلا هم گفتم چیزی که تو گرافیک Ryse و FM5 دیده میشه فقط نشون دهنده اینه که قدرت X1 بیشتر از اعدادش روی کاغذِ و گرافیک بالاتری از بازی های مولتی پلتفرمی که روش عرضه شده رو داره.
خود شما اینجا هرکی که مخالف نظرتو داشته باشه اکثرا با جملات تمسخر آمیز محکوم میکنی در صورتی که خیلی از نظرات خودتم بار فنی نداره و از روی اطلاعات ناقصی که داری Fact تحویل میدی (نه اینکه همیشه اشتباه بگی حرف های درست و منطقی هم گفتی و میگی)
مشکل اینجاست که فکر میکنین اگه قبول کنین Ryse بهترین گرافیک لانچ رو داره یعنی باید قبول کنین که Ryse بار پردازشی سنگین تری نسبت به بقیه بازی ها داره و X1 قدرت بیشتری از PS4 داره! نه اینطور نیست. من خودم شخصا اینطور فکر نمیکنم، خودمو که نمیتونم با یک بازی لانچ گول بزنم چون KZ:SF رو هم دیدم و میدونم از لحاظ تکنیکال چقدر خوبه و همین بازی اگه قرار بود تو رزولوشن 900p اجرا میشد چقدر میتونست از لحاظ گرافیکی و Image Quality تاثیر مثبت داشته باشه.
پس بهتره این بحثای ناتمام کدوم قویتره رو تموم کنیم ببینیم برای سال بعد مایکروسافت و سونی چی دارن که کنسولشون رو به رخ بکشن. فعلا سونی راند اول رو با بازی های لانچ مولتی برنده شده با فاصله هم برنده شده ولی تو بازیهای انحصاری هم اگه شما قبول ندارید که X1 اگه برنده بوده حداقل برابر بودند.
خودم شخصا چیزی که تو Forza 5 دیدم از لحاظ تکنیکال بهترین بوده تو کنسول ها از لحاظ پردازشی و برام جالبه که Turn 10 تونسته همچین چیزی رو تو X1 ران کنه، ولی این فقط نظر منه و میتونه اشتباه باشه.

Nima

اینجا کسی که درگیره خودتی ! چون همیشه دوست داشتی پستها را با دیدگاه خودت بخونی و همیشه این مشکلت بوده که متاسفانه درست هم نمیشه ! من میگم به اعتقاد خودم x1 قویتره ! ولی اگه ببینم حرف شما اینده را در برمیگیره میام و میگم اشتباه میکردم ! ولی شما ظاهرا رو حرف خودتون خیلی پافشاری دارید و میخواید بنده را به کنید کنج دیوار که قبول کنم ps4 قویتره !

اونو که مطمئنم تو هیچوقت قبول نمیکنی !! اصلا انتظار ندارم تو تحت هیچ شرایطی قبول کنی PS4 قویتره و هر اتفاقی هم که بیفته تو نظر خودت رو داری ... اما اگه قراره صبر کنی خب صبر کن ، فعلا اصلا و به هیچ وجه اوضاع بنفع X1 نیست و با روزی 100 بار Ryse ، Ryse کردن تغییری ایجاد نمیشه .

آره من اعتقاد داشتم X1 قوی تر هست هنوز رو حرفم هستم
برای بار هزارم ! من نمیگم حتما x1 قویتره دارم میگم صبر کن برای اینده !

راست میگی ، من درگیرم ! :)

شما که متوجه فرق رزولوشن Native 1080p با 720p Upscale شده نمیشی چطور اینقدر با اطمینان در مورد قدرت پردازشی دو بازی اینجور نظر میدی؟ چطوری و با چه فرمولی اندازه گیری کردی قدرت پردازشی دوتا بازی رو که حالا قبول داشته باشی یا نداشته باشی؟
خود من شخصا به اندازه ای در این مورد اطلاعات دارم که فقط نظرمو بگم و قبلا هم گفتم چیزی که تو گرافیک Ryse و FM5 دیده میشه فقط نشون دهنده اینه که قدرت X1 بیشتر از اعدادش روی کاغذِ و گرافیک بالاتری از بازی های مولتی پلتفرمی که روش عرضه شده رو داره.
خود شما اینجا هرکی که مخالف نظرتو داشته باشه اکثرا با جملات تمسخر آمیز محکوم میکنی در صورتی که خیلی از نظرات خودتم بار فنی نداره و از روی اطلاعات ناقصی که داری Fact تحویل میدی (نه اینکه همیشه اشتباه بگی حرف های درست و منطقی هم گفتی و میگی)
مشکل اینجاست که فکر میکنین اگه قبول کنین Ryse بهترین گرافیک لانچ رو داره یعنی باید قبول کنین که Ryse بار پردازشی سنگین تری نسبت به بقیه بازی ها داره و X1 قدرت بیشتری از PS4 داره! نه اینطور نیست. من خودم شخصا اینطور فکر نمیکنم، خودمو که نمیتونم با یک بازی لانچ گول بزنم چون KZ:SF رو هم دیدم و میدونم از لحاظ تکنیکال چقدر خوبه و همین بازی اگه قرار بود تو رزولوشن 900p اجرا میشد چقدر میتونست از لحاظ گرافیکی و Image Quality تاثیر مثبت داشته باشه.
پس بهتره این بحثای ناتمام کدوم قویتره رو تموم کنیم ببینیم برای سال بعد مایکروسافت و سونی چی دارن که کنسولشون رو به رخ بکشن. فعلا سونی راند اول رو با بازی های لانچ مولتی برنده شده با فاصله هم برنده شده ولی تو بازیهای انحصاری هم اگه شما قبول ندارید که X1 اگه برنده بوده حداقل برابر بودند.
خودم شخصا چیزی که تو Forza 5 دیدم از لحاظ تکنیکال بهترین بوده تو کنسول ها از لحاظ پردازشی و برام جالبه که Turn 10 تونسته همچین چیزی رو تو X1 ران کنه، ولی این فقط نظر منه و میتونه اشتباه باشه.

منظورت COD بود ؟!! لابد تو فهمیدی ؟!!! اونو هیچکس اینجا نمیتونه بفهمه چون ما نه کنسول رو داشتیم و نه ویدیوی کمپرس نشده که بتونیم نظر بدیم ، اونایی هم که فهمیدن PS4 هم 720 هست با پیکسل شماری و ... در فرومهای تخصصی متوجه شده بودن و چیزی که ما میدونستیم طبق صحبتهای سازنده بازی بود ! خوبه من خودم یکی از افرادی بودم که گفتم فرقی بین دو نسخه نیست !!! تاپیکش هم هست میتونید برید ببینید .

مثل تو زیاد هستن اینجا ، بخاطر اینکه بتونن بحث کنن مجبور میشن به طرف مقابل وصله ی غیرواقعی پچسبونن یا طرف رو غیرمنطقی و ... جلوه بدن ! الان در حال حاضر تمامی شواهد و مدارک و ... نشون دهنده قدرت بیشتر PS4 هست . اینو من بعنوان فکت صادر نکردم ! بازیهای مالتی پلتفرم ، ریویوهای سایتهای مختلف و یه سری از Developer ها گفتن . همه ی اینا در مقابل Ryse ی قرار گرفته که حتی با رزلوشن 900p هم نمیتون فریم ریت مناسب ارائه بده و صرفا چون گرافیک چشم نوازتری داره دلیلی میشه برای برتر بودن X1 !!!

اون قسمتی که قرمز کردم هم دو تا پست بالاتر رو بخونی خودم همین رو گفتم بعد میای همونو به من یاد میدی ؟!!!!! :-o

آخرین ویرایش:
گرافیک رایز قشنگه چیزی که منو در مورد گرافیک رایز یک مقدار نا امید کرد اینه که اکثر کات سینای بازی از قبل رندر شده بودن دقیقا مثل بیشتر بازیهای نسل قبل ، از نظر من این مسئله به این معنیه که تو خلال کات سینها سخت افزار چیزی به جز یه فیلم Full HD رندر نمیکنه که شما با یه کامپیوتری که قدرت نمایش فیلمها با رزولوشن Full HD یا حتی گوشی موبایلتون هم میتونید اون رو تجربه کنید و ارزش گرافیکی و show off کردن قدرت رندر کنسول نداره.
طبق گفته crytek کاراکتر مدلها در کات سینها و گیم پلی از نظر تعداد پالی گنها یکسان هستن ولی چیزی که من دیدم کلا Shader quality و کیفیت سایه ها تو کات سینای از قبل رندر شده دقیق تر و بالاتر از گیم پلی بازی هست البته انجین بازی سطح گرافیکی ای کم و بیش نزدیک به همون کات سینها رو تو طول گیم پلی بازی القاء میکنه ولی به هر حال کیفیت Shader ها و سایه ها و ... از کات سینها پایین تر هست یه مورد دیگه تو گیم پلی رایز اینه که بعضی جاها آبجکتهای بازی LOD دارن و بعضی تکسچرها هم دیر لود میشن مخصوصا موقع نمایش مسافتهای دور ، فریم ریت هم تو جاهای شلوغ و موقع صحنه های Slow motion افت میکنه که مورد دوم روی گیم پلی تاثر منفی نداره و مورد اول هم زیاد شایع نیست به جز صحنه های اول بازی که تعداد زیادی کاراکتر تو صحنه هستن جای دیگه افت فریم زیادی ندیدم.
در مورد KZ SF هم بعضی از کات سینها از قبل رندر شده هستن چیزی که من تو ویدئو های گیم پلی بازی دیدم این هست که LOD تو بازی زیاد هست بعضی جاها Object ـها تو فاصله دو سه متری از دوربین بازی Load میشن و بعضی جاهایی که شامل صحنه های شلوغ هست کلا از سایه های بعضی کاراکترها فاکتور گرفته شده و مشکلات ریز و درشت دیگه... در مجموع جفت بازیا از نظر گرافیکی خیلی خوبن مخصوصا برای لانچ ولی خوب هیچ کدوم Perfect نیستن میتونه خیلی سلیقه ای باشه به نظر من Ryse چون سینمایی تر هست و یک سری تکنیک نور پردازی پیشرفته و موشن بلور با کیفیتی داره میتونه نظر بیننده هارو بیشتر جلب کنه ولی واقعا اگه بخوام head to head بزنم جفتشون از نظر تکنیکی کم و بیش تو یه سطح هستن.KZ SF رزولوشن بالاتر و فریم ریت بهتری داره Ryse کاراکتر مدلهای قوی و PP افکتهای با کیفیت و یک سری تکنیکهای جدید.
این چیزی که من با توجه به فیلم های 2 تا بازی دیدم اینه که رایس موشن بلورDOF با کیفیت تر ، کرکتر مدلهای بهتر و سایه ها و سبزیجات بهتری داره در عوض کیلزون رزولوشن بالاتر،فریم بهتر، محیط های وسیع تر تکستچر های بهتر و همچنین مقدار خیلی خیلی زیادی area light داره که رایس نداره(البته رایس با توجه به دوره زمانیش نمیتونست area light بزاره هر چند حداقل مشعل ها میتونستند area light داشته باشند که فکر میکنم ندارند)

این اعتقاد رو میشه توضیح بدی؟ :دی

امکانش هست من توضیح بدم ؟؟؟؟

اخه مایکروسافت به این پولداری و این همه هزینه برای تحقیق و توصعه کنسول جدیدش کرده ... این همه esram و مو انجین و کاستومایز کردن و این همه پولی که خرج کردن ... کلی هم پول خرج کردن و این همه کارشناس زبده دارن مگه میشه کنسول ضعیف تر بدن بازار .... مایکرو شرکتیه که سالی 18 میلیارد سود خالص داره و سونی 400 میلیون ... مگه میشه شرکت به این غولی کنسول ضعیفتر بسازه

این چکیده حرف های دوستان در این چند ماه بود که من برداشت کردم ... همه چیز . برهان اصلی در مورد پول مایکرو سافت بود ...,

اونو که مطمئنم تو هیچوقت قبول نمیکنی !! اصلا انتظار ندارم تو تحت هیچ شرایطی قبول کنی PS4 قویتره و هر اتفاقی هم که بیفته تو نظر خودت رو داری ... اما اگه قراره صبر کنی خب صبر کن ، فعلا اصلا و به هیچ وجه اوضاع بنفع X1 نیست و با روزی 100 بار Ryse ، Ryse کردن تغییری ایجاد نمیشه .

یه توضیح مختصر بده که چرا این چیزی که الان به من میچسبونی این نسل وقتی تا چند سال مولتی پلتفورمها روی x360 بهتر بودند و تا سال 2007 که بازیه انحصاری بنام گیرز وجود داشت که کنار مولتی پلتفورمها کاملا ثابت میکرد 360 قویتره چرا وقتی چندتا ادم کاردان مثل کارمک و Gabe Neville و استودیوی کرایتک و ................ میگفتند 360 کنسول قویتریه و .............. چرا اون زمان دستمال سر رو پیشونیت نبود تا بگی 360 قویتره ؟! حداقل تا یک سال واسه شما چیزی ثابت نشد ولی برای ماها سر 1 ماه و لانچ همه چی تموم شد !
الان چطور این قضیه برعکس شده و همین 1 ماه از عمر کنسولها نگذشته همه چی مثل روز و روشنایی افتاب مشخص شده که PS4 قویتره ؟! هیجوره هم نمیشه به شما قبولوند که X1 کنسول پیچیده تر هست ( اگه اسمش پیچیده نباشه چیزهای جدید داره که نیاز به یاد گرفتن هست !) که کاملا از معماریه سخت افزارش مشخصه و بنابه حرفهای مایکرو درایورهای نهاییش اماده نبوده و سیستم عاماش کامل نبوده و ............... اینها چرا الان به نظر شما همش دروغی بیش نیست ؟!

میدونم میدونم تمام حرفام تکراریه ! ولی من هنوز هیچ جوابی ازت نشنیدم و همش برام جای خالی دادی ! متاسفانه هروقت تونستی اون منطقی که پشن هزار دیوارت داری توضحش بدی شاید بشه یه کاری کرد این وسط !

یه توضیح مختصر هم برام بده چطوری تو تاپیکهای قبلی محیطهای بزرگ و دشمنهای بیشتر و.......برات مهم بوده ولی نسلی که گذشت سر هیلو 4 برات مهم نبوده ؟! میخوام بدونم فاکتورهای برتریه انچارتد 3 قبال هیلو 4 چی بوده ؟ اینها را قشنگ توضیح بده و سعی کن حتما جواب بدی براشون تا وقتی اینها را قشنگ توضیح دادی این حرفها را قشنگ بوکمارک میکنیم تا در صورت لزوم ازشون در باقیه نسلی که پیش رو داریم استفاده کنیم :)

آخرین ویرایش:
راجع به رایس هم من که گفتم از KZ زیباتره و شاید تکنیکی هم خیلی خوب باشه ولی از نظر ارزش گرافیکی که نشون دهنده قدرت پردازش باشه اصلا قبول ندارم که از KZ بالاتره ، یعنی قبول ندارم قدرتی که برای پردازش Ryse نیاز هست از قدرتی که برای پردازش KZ نیازهست بیشتره ، بخاطر رزلوشن و فریم ریت که بسیار بسیار در بحث قدرت پردازشی مهمه .

فقط رزولوشن و فریم نیست! اصلی ترین چیزی که پردازش میخواد و فریم ریت رو میاره پایین هوش مصنوعی هست. اینکه تو هر فریم چندتا هوش مصنوعی پردازش میزشم. بعد از ان کلیه محاسبات فیزیک. یعنی نور و سایه های داینمیک، تخریب پذیری، وزن و ... و VE ها مثل پارتیکل سیستم و شیدر و .... برعکس تصور عموم تکسچر و اینیمیشن صورت و نمیدونم حرکت عضله و اینا با رم کار داره نه CPU.

حالا شما بیا این فاکتورهارو توی Ryse بررسی کن. این بازی وقتی گیم پلی نداره یعنی هوش مصنوعی نداره، فیزیک نداره، تخریب پذیری و انواع و اقسام پردازش های‌ آنلاین. در صورتی که KZ نقطه مقابل هست اما با این حال 1080 و تا حدودی 60 فریم هست. Ryse تکسچرهاش عالین، Mapping اش شاهکاره. شیدرهاش حرف ندارن. نورپردازی های آقلاین خوبی داره که هرچند 90٪ اش بیک شده هست اما بازم خوبه. مدل سازی شخصیت ها هم خیلی خوبن. همه اینها باعث شدن گرافیک بصری بازی بهترین تو لانچ باشه. اما اتفاقا ضعف X1‌ در اینجا کاملا مشهوده که همچین بازی 1080 و 60 فریم نیست! انم با اینکه یه استدیو که تخصصش گرافیک هست و به صورت انحصاری ساختتش! یعنی شک نکنید اگه Ryse یه بازی برای Kinect نبود و قرار بود مواردی که گفتم رو داشته باشه عمرا نمیتونست همچین گرافیکی داشته باشه.

یه توضیح مختصر بده که چرا این چیزی که الان به من میچسبونی این نسل وقتی تا چند سال مولتی پلتفورمها روی x360 بهتر بودند و تا سال 2007 که بازیه انحصاری بنام گیرز وجود داشت که کنار مولتی پلتفورمها کاملا ثابت میکرد 360 قویتره چرا وقتی چندتا ادم کاردان مثل کارمک و Gabe Neville و استودیوی کرایتک و ................ میگفتند 360 کنسول قویتریه و .............. چرا اون زمان دستمال سر رو پیشونیت نبود تا بگی 360 قویتره ؟!

الان چطور این قضیه برعکس شده و همین 1 ماه از عمر کنسولها نگذشته همه چی مثل روز و روشنایی افتاب مشخص شده که PS4 قویتره ؟! هیجوره هم نمیشه به شما قبولوند که X1 کنسول پیچیده تر هست ( اگه اسمش پیچیده نباشه چیزهای جدید داره که نیاز به یاد گرفتن هست !) که کاملا از معماریه سخت افزارش مشخصه و بنابه حرفهای مایکرو درایورهای نهاییش اماده نبوده و سیستم عاماش کامل نبوده و ............... اینها چرا الان به نظر شما همش دروغی بیش نیست ؟!

میدونم میدونم تمام حرفام تکراریه ! ولی من هنوز هیچ جوابی ازت نشنیدم و همش برام جای خالی دادی ! متاسفانه هروقت تونستی اون منطقی که پشن هزار دیوارت داری توضحش بدی شاید بشه یه کاری کرد این وسط !

توی این تاپیک که بحث و با این شروع کردین که PS4 پیچیده تره و هورا ... هورا ... بعدم درایورای ماکرو خیلی بهترن و ویچر 3 روی X1 بهتر خواهد بود . دوباره برگشتین سر خونه اول ؟!؟!؟!

منظورت COD بود ؟!! لابد تو فهمیدی ؟!!! اونو هیچکس اینجا نمیتونه بفهمه چون ما نه کنسول رو داشتیم و نه ویدیوی کمپرس نشده که بتونیم نظر بدیم ، اونایی هم که فهمیدن PS4 هم 720 هست با پیکسل شماری و ... در فرومهای تخصصی متوجه شده بودن و چیزی که ما میدونستیم طبق صحبتهای سازنده بازی بود ! خوبه من خودم یکی از افرادی بودم که گفتم فرقی بین دو نسخه نیست !!! تاپیکش هم هست میتونید برید ببینید .
مثل اینکه حافظه کوتاه مدت ضعیفی داری... بله منظورم COD بود. نه پـَـ تو فهمیدی /:) این پست من همون شبی که ویدیوی مقایسه دو کنسول اومد بیرون:
من فکر میکنم این مقایسه ها یه مشکلی داره! برای من خیلی عجیبه ورژن X1 هیچ فرقی از لحاظ وضوح و رزولوشن نداشت حتی X1 یمقدار بهتر هم بود! من 2-3 تا ویدیوی مقایسه دیدم که تو همشون همینطور بود. اینارو خودم از یه ویدیو مقایسه عکس گرفتم:

05925352906113053002.jpg

73100293638194784867.jpg
دیگه Upscaler هر چقدر هم قوی باشه این اختلاف رزولوشن تو لبه ها مشخص میشه!
من خیلی دقت کردم تو این عکسها و این چیزی که من تو این ویدیو ها دیدم بنظر میرسید که رزولوشن PS4 نیتیو 1080 نیست! حالا یا اینکه این سایتها بصورت 1080 کپچر نکردن نسخه PS4 رو یا اینکه Upscalerـه X1 پردازش های دیگه هم انجام میده!
که شما در جواب قسمت قرمز پست من گفتی:
جک نگید دیگه ، خود سازنده بازی تایید کرده ...
که فرداش از طرف پیکسل شمار ها خبر رسید که رزولوشن Nativeـه نسخه PS4 هم 720p هست.

واقعا موندم چرا هی دارین از واقعیت دور میشین و میخواید همدیگر رو متقاعد کنید.

بذارید خیلی رک و پوسکنده بحث و جمش کنم.

قوی تر بودن PS4 مثل سراب میمونه هر چی که بهش نزدیک میشی دور میشه و بعبارت دیگه به این قدرتی که شماها دارین ازش صحبت میکنید نمیشه رسید و بعبارت خیلی ساده تر باید بگم این قدرت که وجه برتری PS4 نسبت به X1 محسوب میشه اصلا وجود خارجی نداره.

اما قدرت X1 طوری هست که مثل یک معدن طلا میمونه و اول که هر چقدر معدن رو میکنی سنگ و خاک میبینی اما یکم بیشتر تلاش کنی میتونی به اون طلا برسی که منظور از طلا قدرت باور نکردنی X1 هست.(eSRAM+Move Engines+15 Special processors)

دوست عزیز اگر میخوای مسخره کنی و خودتو نشون بدی اصلا نقل و قول نکن و به نظرات دیگران احترام بذار.

نتونستم خودمو نگه دارم و لازم میدونم از شما بابت روشن سازی و جمع کردن بحث
yahoo_4.gif
تشکر کنم​

خواهش میکنم.

آخرین ویرایش:
واقعا موندم چرا هی دارین از واقعیت دور میشین و میخواید همدیگر رو متقاعد کنید.

بذارید خیلی رک و پوسکنده بحث و جمش کنم.

قوی تر بودن PS4 مثل سراب میمونه هر چی که بهش نزدیک میشی دور میشه و بعبارت دیگه به این قدرتی که شماها دارین ازش صحبت میکنید نمیشه رسید و بعبارت خیلی ساده تر باید بگم این قدرت که وجه برتری PS4 نسبت به X1 محسوب میشه اصلا وجود خارجی نداره.

اما قدرت X1 طوری هست که مثل یک معدن طلا میمونه و اول که هر چقدر معدن رو میکنی سنگ و خاک میبینی اما یکم بیشتر تلاش کنی میتونی به اون طلا برسی که منظور از طلا قدرت باور نکردنی X1 هست.(eSRAM+Move Engines+15 Special processors)

دوست عزیز اگر میخوای مسخره کنی و خودتو نشون بدی اصلا نقل و قول نکن و به نظرات دیگران احترام بذار.
نتونستم خودمو نگه دارم و لازم میدونم از شما بابت روشن سازی و جمع کردن بحث :d تشکر کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or