آقا به پیر به پیغمبر به جون بابام به جون باباش,یوبی سافت سازنده نیست که بخواد خلاقیت به خرج بده!یوبی سافت ناشرشه...
كجا بايد اين كارو بكنم؟!شما خودت امتحان كردي؟!من كه توي لابي بازي ديدم فقط ميشه آنلاين دونفره بازي كرد!
دوستان شرمنده.من اشتباه راهنمایی کردم.در کل این بازی هم خدا بیامرز شدش...بابا یکی یه توضیح درست و حسابی در مورد split screen کردن این بازی بده دیگه ! بعدش داستان در این حالت روایت کدوم یک از شخصیت های بازیه !؟ یا اصلا ً داستانش جداست !؟
آخه خیلی از بچه ها از پستت الان سو استفاده می کنند دوباره طبق رسم مسخره ای که بعد از قصیه ی drm پسش اومد,یوبی سافت رو به باد تمسخر می گیرند...از دسته کارای سازندش و خلاقیت به خرج دادناشون )x)x
منظورم همون سازنده هاشن دیگه.... چرا نمیگیری مطلبو ....تو هم همش دنباله گیر دادنو سوژه ای.....حال و حوصله داریا ...
تحویل بگیر!می گم بچه ها میان سو استفاده می کنند!منم رو این شرکت حساسم!یوبی سافت مگه سازنده ی بازیه؟ای یوبیسافت فقط یک اساسین داره وبا گاست رکون گاست رکون خراب کردم تعجب نکنید :d
گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری!تحویل بگیر!می گم بچه ها میان سو استفاده می کنند!منم رو این شرکت حساسم!یوبی سافت مگه سازنده ی بازیه؟
تحویل بگیر!می گم بچه ها میان سو استفاده می کنند!منم رو این شرکت حساسم!یوبی سافت مگه سازنده ی بازیه؟