Call of Juarez: The Cartel | XBOX 360

حتی از نظر گرافیکی هم از BIB عقبه!!!
معلومه خیلی زحمت و سلیقه به خرج دادن برای ساختش:d
BIB تو قحطی وسترن خیلی چسبید مخصوصا اواخرش ولی این سره هم بندیه خواستن یه چی بسازن بیکار نباشن

• Like
Reactions: hosein_fisher
بچه ها منم بازی را گفتم .
زیاد وقت نکردم بازی کنم ولی راستش اصلا با بازی حال نکردم .
دموی اول بازی خیلی حوصله سربر بود و گیم پلی و گرافیک بازی هم اصلا بهم نچسبید . البته شاید اگه بیشتر بازی نم برام عادی بشه .
ولی هنوز در عجبم که چرا یوبی سافت بازی را از حالت وسترن به مدرن تبدیل کرد. یاد شماره دوم بازی که خیلی عالی بود به خیر .

از دسته کارای سازندش و خلاقیت به خرج دادناشون )x)x

آقا به پیر به پیغمبر به جون بابام به جون باباش,یوبی سافت سازنده نیست که بخواد خلاقیت به خرج بده!یوبی سافت ناشرشه...

منظورم همون سازنده هاشن دیگه.... چرا نمیگیری مطلبو ....تو هم همش دنباله گیر دادنو سوژه ای.....حال و حوصله داریا ...

آخرین ویرایش:
آقا به پیر به پیغمبر به جون بابام به جون باباش,یوبی سافت سازنده نیست که بخواد خلاقیت به خرج بده!یوبی سافت ناشرشه...
پ.ن:ولی کلا من خوشم اومد!

كجا بايد اين كارو بكنم؟!شما خودت امتحان كردي؟!من كه توي لابي بازي ديدم فقط ميشه آنلاين دونفره بازي كرد!

بابا یکی یه توضیح درست و حسابی در مورد split screen کردن این بازی بده دیگه ! بعدش داستان در این حالت روایت کدوم یک از شخصیت های بازیه !؟ یا اصلا ً داستانش جداست !؟
دوستان شرمنده.من اشتباه راهنمایی کردم.:|:|در کل این بازی هم خدا بیامرز شدش...

خوب دوستان بازی رو تموم کردم از اونجایی که دو تا اخر داره کسایی که اخرش ایکس رو زدن تو یه اسپویلر بگن اخر دومش چی میشه حال ندارم دوباره برمش

از دسته کارای سازندش و خلاقیت به خرج دادناشون )x)x

منظورم همون سازنده هاشن دیگه.... چرا نمیگیری مطلبو ....تو هم همش دنباله گیر دادنو سوژه ای.....حال و حوصله داریا ...
آخه خیلی از بچه ها از پستت الان سو استفاده می کنند دوباره طبق رسم مسخره ای که بعد از قصیه ی drm پسش اومد,یوبی سافت رو به باد تمسخر می گیرند...

واي خدا چيكار كردن با اين بازي، مگه سازندش همون techland نيست؟؟ بازي از همه نظر پسرفت كرده، گرافيك، گيم پلي، داستان. به نظر من Bound in Blood يه بازي Superb بود اين بازي يه بازي Poor! فك كنم گيم اسپات بهش زير 5 بده. حيف شد.

تحویل بگیر!می گم بچه ها میان سو استفاده می کنند!منم رو این شرکت حساسم!یوبی سافت مگه سازنده ی بازیه؟
گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری!

آره منم قبول دارم بازی خوبی نیست و خواب آوره ولی دیگه به یوبی بیچاره چرا گیر میدید؟
سازنده بازی خواسته نمیدونم پیش خودش چی فکر کرده که با مدرن کردن بازی زیباتر میشه،که نشده اصلا هم نشده.توی همون دوران گاوچرونی هم میشد زیباترش رو ساخت،ولی خوب اینگونه نشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or