Call of Juarez: The Cartel | XBOX 360

یکم از اونقدر که فکر میکردم داغون تر شده
بخصوص پست رفت شدید نسبت به نسخه قبل
واقعا آدم فکر میکنه سازنده ها شوخی شون گرفته
آخه سال 2011 هستش و حداقل گرافیک بازی ها باید در حد و اندازه های بازی های هم سبک همون سال باشه
حتی از نسخه قبل اون کنترل کال آفی شو هم به ارث نبرده

آخرین ویرایش:
یکم از اونقدر که فکر میکردم داغون تر شده
بخصوص پست رفت شدید نسبت به نسخه قبل
واقعا آدم فکر میکنه سازنده ها شوخی شون گرفته
آخه سال 2011 هستش و حداقل گرافیک بازی ها باید در حد و اندازه های بازی های هم سبک همون سال باشه
حتی از نسخه قبل اون کنترل کال آفی شو هم به ارث نبرده
شما که میگفتید سخت میگیریدبازی کنید پس چیشد

من میگنم خوبه

ببینید در داغون بودن بازی اصلا شکی نیست ... اما تقریبا یک سوم آخر بازی خوب میشه و بازی حال میده ... گرافیکشم که بد نیست (البته به جز طراحی شخصیت ها و ماشین ها!)...اکشنش به شدت یکنواخته و خبری از هوش مصنوعی درست درمون نیست... در کل برای یه اعصاب خوردی 2-3 روزه خوبه!

چند ساعت گیم پلی داره این بازی؟

گرافیک بازی خیلی افتضاحه .همون اوایل بازی بود وقتی زوم میکردم صفحه یکم تار میشد اصلا نمتونستم ادم هایی که که بهم تیر میزنن رو ببینم!!
خیلی بازیش مسخرست

ببخشید من بد جوری گیر کردم تو این بازی تو یه جایی که می ریم تو یه خونه چند نفر رو کتک می زنیم بعد یه جا تو موبایلش می نویسه done suzzy بعد نمی دونم چی کار کنم دو تا کیف پولم بر می دارم ولی نمی با اونا چی کار بایذ بکنم
می شه کمکم کنید;;)

یه دونه کیف پول بزرگ تو طبقه دوم اتاق اخرراهروهستش باید اونو برداری بعدش سه جاتونقشت می یادکه باید بری عکس عنکبوت بکشی

ببخشیددوستان بازی چندمرحله داره

خوب بازی تموم شد خیلی بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم

بدترین مشکلات بازی مربوط به باگها و مشکلات گرافیکیش هست ...

طراحی مراحل و لوکیشن ها و اتمسفر بازی واقعا عالی بود ...

یسری قسمتها هم که بازسازی شماره 1 بود خیلی قشنگ طراحی شده بود ...

من کلا با بازیش خیلی حال کردم :دی دقیقا مثل رزیدنت اویل که یه تعداد میگفتن بده !!! من کاری به ترسناک نبودنش نداشتم و برام بازیه اکشن جالبی هم دراومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or