به صورت افلاین نمیشه!ایا این بازی دونفره میشه اگه میشه چطوری
من با Eddie رفتم X ٌ زدم:فقط یه سوال :
من اون پایانی را انتخاب کردم که هیچ کس به همدیگه شلیک نکردن و همه چی به خوبی تموم شد . کسی میتونه اون یکی پایان را هم بگه ؟
منم بازیو تموم کردم و فقط میتونم بگم این بازی در برابر شاهکاری مثل Bound in Blood در حد شوخیه...
این یوبی سافت هم فقط بلد Assassin's Creed بسازه!!!)x
یعنی وقتی یه بازی خراب میشه هیچ ربطی به ناشرش نداره ؟؟به خدا، به پیر، به پیغمبر، سازنده ی بازی Techland هستش
دمت گرم واقعآ حرف دل منو زدیبه نظر من بازی عالیه.در ابتدا من هم نظرم مثل بقیه بود که بازی چرته.
اما بعد از رفتن چند مرحله و جذاب شدن داستان به این نتیجه رسیدم که بازی عالیه.
الآن چپتر 13 هستم و داستان خیلی داغ شده.
ولی واقعاً وقتی تابستون میشه یک سری بچه سرازیر میشند تو سایتهای بازی مثل اینجا.
قبلاً زیاد اهمیتی نمیدادم ولی برخی پستها رو که میبینم شرمم میشه در کنار اینها پست بدم.
یه گروهی نشستند یکسال روی یک بازی کار کردند که آخرش یک سری بگند ما 2 هزار تومن
پول پای کپی غیر قانونیش نمیدیم چون صحنه داره.
حالا خود دانید.من دو سه بار میخواستم این پست رو بفرستم ام خودم رو
نگه داشتم.(پس نتیجه میگیریم برای بار چهارم صبرم تموم شده)
پایدار باشید
خیلی باحال بود :dدمت گرم واقعآ حرف دل منو زدی
یکی نیست بگه بچه جون تورو چه به ایکس باکس برو wii بازی کن همراه خوانواده پدر هم راضیه
نه,ربطی به ناشرش نداره.آخه نه امتیاز بازی ماله یوبی سافته,نه هیچ کاری به ساخت بازی نداره.فقط منتشرش می کنه.همینیعنی وقتی یه بازی خراب میشه هیچ ربطی به ناشرش نداره ؟؟
ما هم میدونیم یوبی ناشره اما انتظارمون از همچین ناشری بالاست .
والا تا اونجا که من یادم میاد ناشرها همیشه نظارت دقیق دارن رو بازی و تصمیمشون در رابطه با بازی ها خیلی هم مهمهنه,ربطی به ناشرش نداره.آخه نه امتیاز بازی ماله یوبی سافته,نه هیچ کاری به ساخت بازی نداره.فقط منتشرش می کنه.همین
نه دوست عزیز اینجوری نیست,یوبی هیچ دخلی به ساختِ بازی نداره,اگه یه دستی داشت توش که دیگه بازی داغون نمیشد!! ولی توو این بی بازی ای که به ما حال داد!!والا تا اونجا که من یادم میاد ناشرها همیشه نظارت دقیق دارن رو بازی و تصمیمشون در رابطه با بازی ها خیلی هم مهمه