lp.love
کاربر سایت
اره ارزش داره داستانش هم ادامه 2 هست.دوستان نسخه ی یک این بازی چطوره اگه پیداش کردم بخرمش؟؟؟
شماره 1 بازی اتفاقاتی میافته که تو شماره 2 مسائل رو برات باز میکنه
اره ارزش داره داستانش هم ادامه 2 هست.دوستان نسخه ی یک این بازی چطوره اگه پیداش کردم بخرمش؟؟؟
کاش اسم بازی coj نبود اینطور باز میشد تحملش کرد !بازیه بدی نیست، امروز گرفتمش.
نمیتونم بمگ بده یا خوبه ولی خب نورپردازی بازی شدیدا روی اعصاب راه میره محیط ها یه هاله ای داره یه جوریه.
به عنوان یه بازی اول شخص اکشن قشنگه ولی به عنوان یک coj ؟ بعدش گرافیک بازی هم خیلی افت داشته CE4 نسبت به CE5 خیلی برتره انگار ...
به اين ميگن يه نقد منصفانهبه نظر من هم بعضی دوستان دیگه زیادی شلوغش کردن بازی زیاد بد هم نیست فقط مدرن کردن بازی در این قحطی ِ این سبک و زیاد بودن بازیهای مدرن کمی عجیبه !
نقد و بررسی کوچولو و چکیده :
کم کاری و عجله در انتشار بازی کاملا ً مشهوده مثلا ً بازی صحنه های سینمایی جذابی نداره و در پایان مراحل با چند تا دیالوگ ساده مرحله ی بعدی شروع میشه ! مورد بعدی اینکه این بازی کاملا ً پتانسیل داشتن بخش دونفره ی آفلاین به صورت split screen را داشت و کاملا ً مشخصه که به علت کم کاری و عجله این بخش گنجانده نشده ! همچنین ایده ی رانندگی در قسمتهایی از بازی اگرچه ایده ی خوبی بود که تنوعی به گیم پلی می داد ولی بهتر بود با جزئیات بیشتری همراه باشد .
بازی از اکشن خوبی برخورداره و نکته ی جالبی که در گیم پلی مشاده میشه نحوه ی زوم کردن اسلحه هاست که هر چقدر بیشتر در زوم باقی بمانید دقت زوم بیشتر میشود و سوژه نزدیکتر دیده می شود . آهسته کردن تصویر که این روزها مد شده در هر بازی ای گذاشته می شود در این بازی هم به نحو خوبی قرار داده شده که بعضا ً از تکراری شدن گیم پلی جلوگیری می کند در کل کلیات گیم پلی مشابه نسخه های قبلیست با کمی ادغام با مدرن !
گرافیک بازی آنچنان چنگی به دل نمی زند البته افتضاح نیست ولی در حد بازیهای اخیر اصلا ً نیست تا حدودی شبیه گرافیک F3AR است فیزیک بازی هم تا حدودی قابل قبول است .
هوش مصنوعی دشمن معمولا ً به نسبت خوب کار شده البته بعضی جاها باگ هایی هم دیده می شود ولی هوش مصنوعی یاران خودی در حد کمی بهتر از شلغم است ! :d
داستان بازی در مرزهای مکزیک اتفاق می افتد و ماجرای سه مأمور پلیس است که در پی انفجار در لس آنجلس به دنبال سرنخ هستند ( به خاطر اسپویل نشدن بیشتر از این درباره داستان توضیح نمی دهم ) در مورد داستان هم چشمانتان را ببندید و بازیتان را بکنید و صدایتان هم در نیاید البته سوژه ی داستان بد نیست ولی به نسبت نسخه های قبلی زیاد حرفی برای گفتن ندارد و خوب روایت نمی شود .
موسیقی و صداگذاری بازی هم با آیتم های دیگر بازی نسبت موازی و مشابهی دارد یعنی عالی نیست ولی افتضاح هم نیست و متوسط است .
نمرات بنده :
گیم پلی : 8
داستان : 7
گرافیک : 7
موسیقی و صدا گذاری : 6
میانگین : 7
من دیشب دانلود کردم:d
افتضاح بود حالا 7 gb ترافیکو بیخیال 1 dvd9 حورم کردم!