Call of Juarez: The Cartel | XBOX 360

واقعا بازی مضخرفی هست .
با 5 تا تیر که به ماشین ها شلیک کنی تو کمتر از یک ثانیه منفجر میشن . واقعا مسخره هست .
هروقت یاد شماره قبلی بازی و داستان و گرافیک و گیم پلی اون بازی میوفتم با خودم میگم دلیل این کاره مسخره یوبی چی بود که بازی را این جوری کرده ؟

راستی م یه جا گیر کردم :

تقریبا یک ساعت از بازی گذشته و یک جا در یک خانه باید با آرپی جی دو تا هلیکوپتر را بزنیم . من چند بار امتحان کرد نشد . کسی میدونه باید چی کار کرد ؟

تقریبا یک ساعت از بازی گذشته و یک جا در یک خانه باید با آرپی جی دو تا هلیکوپتر را بزنیم . من چند بار امتحان کرد نشد . کسی میدونه باید چی کار کرد ؟
اگه با آرپی جی نتونستی,همونجا چندتا ماشین گانم هست...با اونا می تونی بترکونیش!

من این بازیو چند روز پیش گرفتم خوب بین شماره و این بازی تفاوت زیاده شماره 1 تو یه محیط جالب و وسترنیو از این حرفا بود ( البته من شماره 1 را رو pc بازی کرده بودم ) و این تو یه محیط جدید و سلاح های جدید

حالا دوستان بهتر میدونن در مورد گرافیک بازی ولی تا اونجایی که من دیدم نواقصیم داشت که مثلا یه جایی یه مرد که جزو رهگذر ها هم بود داشت مثلا راه میرفت و به جلو حرکت میکرد ولی پاهاش ثابت بود

شاید اگر این بازیو با همین وضع و حال یک کمپانی دیگه تولید میکرد زیاد ازش ایراد نمیگرفتن ولی در مورد ubi soft انتظارها فرق میکنه

در کل من از بازی بدم نیومد البته حدودا اولای بازیم

سلام
این بازی ارزش گرفتن داره یا نه؟
مغازه دار اشنا میگه خوبه بعد امتیازاتش افتضاحه!
من با 1و2 خیلی حال کردم
داستان این بازی ربطی به دو نسخه قبلش داره یا نه؟
با تشکـر

من این بازیو چند روز پیش گرفتم خوب بین شماره و این بازی تفاوت زیاده شماره 1 تو یه محیط جالب و وسترنیو از این حرفا بود ( البته من شماره 1 را رو pc بازی کرده بودم ) و این تو یه محیط جدید و سلاح های جدید

حالا دوستان بهتر میدونن در مورد گرافیک بازی ولی تا اونجایی که من دیدم نواقصیم داشت که مثلا یه جایی یه مرد که جزو رهگذر ها هم بود داشت مثلا راه میرفت و به جلو حرکت میکرد ولی پاهاش ثابت بود

شاید اگر این بازیو با همین وضع و حال یک کمپانی دیگه تولید میکرد زیاد ازش ایراد نمیگرفتن ولی در مورد ubi soft انتظارها فرق میکنه

در کل من از بازی بدم نیومد البته حدودا اولای بازیم
آقا من خفگی مزمن گرفتم تو این تاگیک!:dکسی پست های منو می خونه؟:dیه کمی اطلاعات راجع به بازیی که می خریم داشته باشیم خیلی خوبه,سازنده ی بازی یوبی سافت نیست.اصلا به چشم یه بازی اسخته شده توسط یوبی سافت بهش نگاه نکنید.
پ.ن:منم قبول درم.بازی به نظر من اونقر ه هم بد نیست.تو این بی بازیی خوبه..
سلام
این بازی ارزش گرفتن داره یا نه؟
مغازه دار اشنا میگه خوبه بعد امتیازاتش افتضاحه!
من با 1و2 خیلی حال کردم
داستان این بازی ربطی به دو نسخه قبلش داره یا نه؟
با تشکـر
والا ربط داستانی تو این دو سه مرحله پیدا نرکدم.البته شخصیت اصلی اسمش بن مک کال هست که از نوادگان ری مک کال شخصیت دو نسخه ی قبل هست و دشمن اصلی که مندوز کارتل هست هم اهل خوارزه ظاهرا...

بچه ها دارم میرم جلوتر اونقدر ها هم که گفتم بد نیست.یعنی میشه تمومش کرد.
ولی خداییش به پای قسمت قبلی ش نمیرسه.
دوستان نسخه ی یک این بازی چطوره اگه پیداش کردم بخرمش؟؟؟

من که خیلی وقته تمومش کردم به نظرم بد نیست یه بازی خیلی معمولیه از بیکاری بهتره از shadow of damned که خیلی بهتره از نظر من البته به نظرم تنها مشکلش که اذیتم کرد گرافیک پایینه اسلحه ها هست گیم پلیشم بد نیست نیمچه داستانی هم داره برا خودش موسیقیش هم خوبه به نظرم ارزش یه بار بردن رو داره دوستانی که هم با اولش حال نکردم پیشنهاد میدم یه ساعتی دندون رو جیگر بزارن میشه بازیش کرد انصافا.در ضمن بچه هایی که بردنش اخر اگه کسی صحنه اخر رو ایکس زد بیاد به ما بگه چی میشه چون دو تا اخر داره

در ضمن بچه هایی که بردنش اخر اگه کسی صحنه اخر رو ایکس زد بیاد به ما بگه چی میشه چون دو تا اخر داره
من x ٌ زدم......:
بازی ادامه پیدا کرد......Mccall و Evans ٌ کشتم,بعد پولو گرفتم!خلاصه Eddie پولدار شدو با یه دختره تو یه هتل بود یه یارو از طرفِ دولت اومد هردوشونو کشت!!:d
حالا Y ٌ می زدم چی می شد؟؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or