Call of Juarez: The Cartel | XBOX 360

خوب بازی بدستم رسید به نظرم حرفی برای گفتن نداره چیز جدیدی نیست کاش تو همون سبک وسترن نگرش میداشتن حالا معلوم شد نگرانی همه برای تغییر سبک به جا بوده گرافیک محیط بد نیست ولی اسلحه ها در حد igi کلا برا رفع کوتی بد نیست یه دور تمومش کنیم

اه اه اه اه واقعا از ubisoft بعيد بود همچين بازي مزخرفي.پارسال اين موقع بازي ها خيلي بهتر بود.اخه چين اينا اون از fear 3 اينم از اين اصلا ارزش بازي كردن نداره.
گرافيك 4
داستان 4
گيم پلي 5
از نظر من.

اه اه اه اه واقعا از ubisoft بعيد بود همچين بازي مزخرفي.پارسال اين موقع بازي ها خيلي بهتر بود.اخه چين اينا اون از fear 3 اينم از اين اصلا ارزش بازي كردن نداره.
گرافيك 4
داستان 4
گيم پلي 5
از نظر من.

دیگه با این نظر فکر کنم تیره خلاص بسوی این بازی روانه شد ..... هیچکس خوشش نیومده تا الان ...... یه چند نفر یکم خوششون اومده ...

بزرگترین مشکله این بازی اینه فکر کنم تکلیفش مشخص نیست تو کدوم سبکه : مدرنه یا وسترنه یا مخلوطی از این دو تا ست که مسخره بازی در حده تیم ملی در آوردن ....

یکی نیست بهشون بگه مگه مرض دارین الکی تو بازی سبکه وسترن المان های مدرن اضافه میکنید هم از سبکه خودش پرت بشه هم تو بلاتکلیفی قرار بگیره .

اين بازي شماره يكش شاهكار بود واقعا يك بازي با گيم پلي ناب در اين نسل.

شماره دوم بازي خوبي بود ولي اصلا در حد شماره يك نيود.

حالا اينو تا حالا بازي نكردم اگه همون روند نزول رو طي كنه كه از دموها به نظر مي رسيد طي كرده نبايد چيز دسرت و حسابي باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or