Call of Juarez: The Cartel | XBOX 360

همین امروز بازی رو خریدم و اجراش کردم! بازی با موتور اختصاصی و بسیار عالی شرکت Techland ساخته شده. تصاویر بسیار چشم نواز و نورپردازی بازی بسیار عالی و بی سابقه است! از نظر گرافیکی واقعا با یه بازی خوب در طرف هستیم ... اصلا فکر نمیکردم همچین چیزی باشه. بازی به مانند 2 نسخه پیشین دارای چندین کرکتر میباشد که قبل از شروع مراحل میتوانیم یکی از آنها را با توجه به قابلیتشان انتخاب کنیم. قبل شروع شدن مراحل به قسمت Inventory مراجعه میکنیم و انواع اسلحه ها رو انتخاب کرده و مراحل را آغاز مینماییم. در کل چیز خوبی به نظر میرسه! بازی احتیاج به آپدیت و Lt+ ندارد!.
موفق باشید
یه چند تا سوال داشتم:d
داستان بازی چطوریه؟هر کدوم از شخصیت ها داستان جدایی دارن؟در مورد گیمپلی و صداگذاریش هم بگید.تیر اندازیش لذت بخشه؟

یه چند تا سوال داشتم:d
داستان بازی چطوریه؟هر کدوم از شخصیت ها داستان جدایی دارن؟در مورد گیمپلی و صداگذاریش هم بگید.تیر اندازیش لذت بخشه؟
من هنوز بازی نکردم ولی یه سری اطلاعات راجع به داستان دارم اینه که یه گروه خلافکاری جدید به نام کارتل بوجود آمده.سه تا پلیس که هر سه تاشون هم خلافکارن(پلیس فاسدن)برای مقابله با اونها می ره.شخصیت اصلیش بن مک کال نوه نتیجه ی ری مک کال نسخه های قبل هست که از LAPD(پلیس لس آنجلس) هستش,زنه از FBI(پلیس فدرال) و اون یکی مرده از DEA(سازمان مبارزه با مواد مخدر) هست.

من بازیو گرفتم و یه ساعتی بازی کردم.اصلا در حد انتظار من نبود و خاطره شماره های قبلی مخصوصا دو رو برام خراب کرد.شاید بخاطر این تغییر کلی از وسترن به مدرن باشه ولی از نظر من نمیدونم چرا بازی یه جوری.در کل فکر کنم شماره دو خیلی بهتر بود هم تو گیم پلی هم گرافیک.
البته بازی زیادم بد نیست و برای پر کردن وقت خوبه فقط اینو بگم که مرحله اولش که تو جنگله رو اولش بد نبود ولی یکم که گذشت فقط به عشق اینکه مرحله زودتر تموم شه بازیو ادامه میدادم.
از لحاظ خشاب خیالتون راحت اصلا کم نیارین.پیشنهاد میکنم با کلت جلوبرین.بازی اینقدر واقعیه که با یه کلت میتونین بزنین به دل دشمن و همشونو بکشین:d.سعی کنین تو بازی نمیرین و گرنه با جایی که باید دوباره شروع کنین زیاد خوشحال کننده نیست چون کم چک پوینت میده.گرچه مردن تو بازی زیاد آسون نیست.البته من داشتم بر حسب اشتباه رو نرمال می رفتم شاید رو هارد بهتر باشه.
این نظر من بود.

آخرین ویرایش:
من هنوز بازی نکردم ولی یه سری اطلاعات راجع به داستان دارم اینه که یه گروه خلافکاری جدید به نام کارتل بوجود آمده.سه تا پلیس که هر سه تاشون هم خلافکارن(پلیس فاسدن)برای مقابله با اونها می ره.شخصیت اصلیش بن مک کال نوه نتیجه ی ری مک کال نسخه های قبل هست که از LAPD(پلیس لس آنجلس) هستش,زنه از FBI(پلیس فدرال) و اون یکی مرده از DEA(سازمان مبارزه با مواد مخدر) هست.

اینارو که خودمم میدونستم:dاز تو تریلر معرفی شخصیتاش فهمیدمb-)
منظورم اینکه هرکدوم از شخصیتا داستان جداگونه ای دارن یا نه؟بازی رو چه فریمی اجرا میشه؟

من هم دیروز حدود یکساعتی بازی کردم. بازی خیلی جالبه. فقط حیف که دیگه وسترن نیست وگرنه درکل قشنگه.
شما از کجا میگید که هرسه فاسد هستند؟ برای من تا حالا فقط یکیشون اینطوری بوده.

من هم دیروز حدود یکساعتی بازی کردم. بازی خیلی جالبه. فقط حیف که دیگه وسترن نیست وگرنه درکل قشنگه.
شما از کجا میگید که هرسه فاسد هستند؟ برای من تا حالا فقط یکیشون اینطوری بوده.
می گم من هنوز بازی نکردم.ولی تو اولین تریلر بازی بن می گه:Why dont try a few ad cops....

یعنی داستانش جالب نیست؟ سرکاری هست؟
داستانش اونقد سره کاری نیست
یه بمب گذاری توی یکی از ساختمان های DEA اتفاق می افته که FBI به یه گنگ شک داره..... که این سه نفر رو مسئول می کنه که قضیه رو پیگیری کنن..... داستان جزئیات بشتر هم داره خاصی بگو بنویسم

داستانش اونقد سره کاری نیست
یه بمب گذاری توی یکی از ساختمان های DEA اتفاق می افته که FBI به یه گنگ شک داره..... که این سه نفر رو مسئول می کنه که قضیه رو پیگیری کنن..... داستان جزئیات بشتر هم داره خاصی بگو بنویسم
بگو دوست عزیز جزئیات بیشتر رو هم بگو ببینیم چه خبره !

بگو دوست عزیز جزئیات بیشتر رو هم بگو ببینیم چه خبره !
تو این بمب گذاری اون یارو لاتینیه جون سالم به در می بره..... که FBI به این قضیه شک می کنه و به کاراگاه mccal میگه مواظب این یارو باش. توی این بمب گذاری یه بابایی کشته میشه که رفیقه قدیمیه mccal بوده که دخترهع میره پلو mccal میگه من می دونم کی بابام رو کشته و من در خطرم.....

• Like
Reactions: genaveh
از پست های دوستان فهمیدم که این بازی کما فی السابق ارزش بازی کردن نداره . بریم بازی های قدیمی را یه دور دیگه بازی کنیم تا بازی شاخی بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or