Polaris
کاربر سایت
اوکی ...حتماسلام دوست عزیز بی زحمت ببین بازی co-op سه نفرش انلاین یا افلاین
اوکی ...حتماسلام دوست عزیز بی زحمت ببین بازی co-op سه نفرش انلاین یا افلاین
یه چند تا سوال داشتم:dهمین امروز بازی رو خریدم و اجراش کردم! بازی با موتور اختصاصی و بسیار عالی شرکت Techland ساخته شده. تصاویر بسیار چشم نواز و نورپردازی بازی بسیار عالی و بی سابقه است! از نظر گرافیکی واقعا با یه بازی خوب در طرف هستیم ... اصلا فکر نمیکردم همچین چیزی باشه. بازی به مانند 2 نسخه پیشین دارای چندین کرکتر میباشد که قبل از شروع مراحل میتوانیم یکی از آنها را با توجه به قابلیتشان انتخاب کنیم. قبل شروع شدن مراحل به قسمت Inventory مراجعه میکنیم و انواع اسلحه ها رو انتخاب کرده و مراحل را آغاز مینماییم. در کل چیز خوبی به نظر میرسه! بازی احتیاج به آپدیت و Lt+ ندارد!.
موفق باشید
من هنوز بازی نکردم ولی یه سری اطلاعات راجع به داستان دارم اینه که یه گروه خلافکاری جدید به نام کارتل بوجود آمده.سه تا پلیس که هر سه تاشون هم خلافکارن(پلیس فاسدن)برای مقابله با اونها می ره.شخصیت اصلیش بن مک کال نوه نتیجه ی ری مک کال نسخه های قبل هست که از LAPD(پلیس لس آنجلس) هستش,زنه از FBI(پلیس فدرال) و اون یکی مرده از DEA(سازمان مبارزه با مواد مخدر) هست.یه چند تا سوال داشتم:d
داستان بازی چطوریه؟هر کدوم از شخصیت ها داستان جدایی دارن؟در مورد گیمپلی و صداگذاریش هم بگید.تیر اندازیش لذت بخشه؟
من هنوز بازی نکردم ولی یه سری اطلاعات راجع به داستان دارم اینه که یه گروه خلافکاری جدید به نام کارتل بوجود آمده.سه تا پلیس که هر سه تاشون هم خلافکارن(پلیس فاسدن)برای مقابله با اونها می ره.شخصیت اصلیش بن مک کال نوه نتیجه ی ری مک کال نسخه های قبل هست که از LAPD(پلیس لس آنجلس) هستش,زنه از FBI(پلیس فدرال) و اون یکی مرده از DEA(سازمان مبارزه با مواد مخدر) هست.
می گم من هنوز بازی نکردم.ولی تو اولین تریلر بازی بن می گه:Why dont try a few ad cops....من هم دیروز حدود یکساعتی بازی کردم. بازی خیلی جالبه. فقط حیف که دیگه وسترن نیست وگرنه درکل قشنگه.
شما از کجا میگید که هرسه فاسد هستند؟ برای من تا حالا فقط یکیشون اینطوری بوده.
داستانش اونقد سره کاری نیستیعنی داستانش جالب نیست؟ سرکاری هست؟
بگو دوست عزیز جزئیات بیشتر رو هم بگو ببینیم چه خبره !داستانش اونقد سره کاری نیست
یه بمب گذاری توی یکی از ساختمان های DEA اتفاق می افته که FBI به یه گنگ شک داره..... که این سه نفر رو مسئول می کنه که قضیه رو پیگیری کنن..... داستان جزئیات بشتر هم داره خاصی بگو بنویسم
بگو دوست عزیز جزئیات بیشتر رو هم بگو ببینیم چه خبره !