Call of Juarez: Bound in Blood | PC

Insomniac-5.gif

شرکت سازنده : Techland (Poland)
شرکت پخش کننده : Ubisoft
تاریخ عرضه : May 26, 2009
ژانر : Shooter
اسکرین شات | تریلر

Call of Juarez: Bound in Blood بازیباز را از جرجیا در زمان جنگ داخلی، به خرابه های Aztec مکزیک می برد. در وحشیترین زمان غرب وحشی بازیباز ها می توانند در به جای دو برادر McCall در داستانی وحشی و پر از خصاصت و هوس و بی قانونی که در یکی از افسانه ترین دوران آمریکا اتفاق می افتد بازی کنند.

یکبار دیگر در تاریخ 5 خرداد 88 آماده مبارزه با برادر خود شوید..

ب
ابا این بحث مسخره رو تموم کنید یه کلام وارز تمام شد رفت
همین حرف شما بحثی رو که تموم شده از دوباره شروع می کنه.اصلا هر چی دلتون می خواد می خواید بگید.

درود
دوستان موقع اولین دوئل کاراکتر بازی اصلا دستشو تکون نمیده . چی کارش کنم؟؟
ممنون
شما شماره 1 رو بازی کردی؟؟؟ تو دوئل باید موسو بکشی پایین تا اصلحه رو در بیاره بعدش میتونی شلیک کنی!
----------------------------
بعله!:laughing:
بازی اتو آیم دارد :) اتو آیم تو یه بازی FPS اونم رو PC دیگه یه حرکت فوق العاده زیبا بود :laughing: نمیدونم کارکنان techland مغز تو کلشون نبوده که اینو از رو نسخه pc بردارن؟ یا حداقل optional میکردن ؟
بسی لذت بردم !
اما این سیستم کاور گیریش چیز جالبیه و من به این شکلو تو هیج بازی ندیدم تا حالا!

دوستان مال من صداش با تصویر سینک نیست،ماله همه همین جور هست؟من خیلی روی این مسائل حساسم برای همین تا این درست نشه بازی رو نمی رم.
ولی واقعا از نظر گرافیکی فوق العاده هست.فریم ریت بی نظیره و بازی بیش از حد نرم و روونه.من که وقتی دیدم باورم نشد و یه 2-3 باری تنظیمات رو چک کردم که چیزی کم و کسر نشه.

بعله!
بازی اتو آیم دارد اتو آیم تو یه بازی FPS اونم رو PC دیگه یه حرکت فوق العاده زیبا بود نمیدونم کارکنان techland مغز تو کلشون نبوده که اینو از رو نسخه pc بردارن؟ یا حداقل optional میکردن ؟
میثم منظورت چیه؟یعنی کجای بازی اتو ایم داره؟تو مشکل منو نداری تو صدا؟

دوستان مال من صداش با تصویر سینک نیست،ماله همه همین جور هست؟من خیلی روی این مسائل حساسم برای همین تا این درست نشه بازی رو نمی رم.
من که این مشکل ندارم.
فقط با همین بازی این مشکل داری؟

ولی واقعا از نظر گرافیکی فوق العاده هست.فریم ریت بی نظیره و بازی بیش از حد نرم و روونه.من که وقتی دیدم باورم نشد و یه 2-3 باری تنظیمات رو چک کردم که چیزی کم و کسر نشه.

میثم منظورت چیه؟یعنی کجای بازی اتو ایم داره؟تو مشکل منو نداری تو صدا؟
وقتی نشونه رو میبری نزدیک هدف میره میچسبه بهش :sick: والا این pcــه نه کنسول:sick:
نه تو صدا مشکلی ندارم شاید win مشکل پیدا کرده! تجربشو داشتم :دی

آره.یعنی مال شما کاملا صدا سینکه؟
زمانی که شلیک می کنی صدای شلیک هم همزمان پخش میشه؟

آره کامل سینکه صدای شلیک هم همزمان پخش میشه هیچ مشکلی نداره.

وقتی نشونه رو میبری نزدیک هدف میره میچسبه بهش والا این pcــه نه کنسول
نه تو صدا مشکلی ندارم شاید win مشکل پیدا کرده! تجربشو داشتم
آره کامل سینکه صدای شلیک هم همزمان پخش میشه هیچ مشکلی نداره.
الان تست می کنم ولی من 2 دقیقه بازی کردم اینجوری استیکی نبود!
آخه نسخه من ازیناست که نصب اصلی نیست و 2 تا دی وی دی هست و دستکاری شده.مال شما ستاپ اصله؟

میثم من الان با دسته 360 هم تست کردم و اتو ایمش رو برداشتم شد کپ پی سی و حدود 10 دقیقه بین کیبرد و دسته سویچ کردم.اتو ایم دسته کاملا مشخص بود و به هیچ وجه با موس نشونه به دشمن نمی چسبید خیالت راحت.اگه اونجوری بود مطمئن باش من طرفش نمی رفتم.
من بازی های FPS کنسول رو مثل دارکنس اتو ایمش رو خاموش می کردم چه برسه به این.اصلا یه جورایی متنفرم از این مدل تیر اندازی حالا هر چقدر هم می خواد رو کنسول سخت باشه.

آخرین ویرایش:
آخه نسخه من ازیناست که نصب اصلی نیست و 2 تا دی وی دی هست و دستکاری شده.مال شما ستاپ اصله؟
آره مال من ستاپ اصلی هست یک DVD هم هست شاید مشکل از DVD ها باشه.

آره مال من ستاپ اصلی هست یک DVD هم هست شاید مشکل از DVD ها باشه.
مشکل حل شد.با هدفون دالبی تست کردم درست بود.مطمئنا درایور صدام رو باید از نو نصب کنم .البته با هدفون دالبی بازی کردن یه چیزه دیگس به خصوص با این Voice acting های فوق العاده این بازی. به همه دوستان پیشنهاد می کنم امتحان کنن.

الان تست می کنم ولی من 2 دقیقه بازی کردم اینجوری استیکی نبود!

میثم من الان با دسته 360 هم تست کردم و اتو ایمش رو برداشتم شد کپ پی سی و حدود 10 دقیقه بین کیبرد و دسته سویچ کردم.اتو ایم دسته کاملا مشخص بود و به هیچ وجه با موس نشونه به دشمن نمی چسبید خیالت راحت.اگه اونجوری بود مطمئن باش من طرفش نمی رفتم.
من بازی های FPS کنسول رو مثل دارکنس اتو ایمش رو خاموش می کردم چه برسه به این.اصلا یه جورایی متنفرم از این مدل تیر اندازی حالا هر چقدر هم می خواد رو کنسول سخت باشه.
پس دقت نکردی ! ببین قفل نمیشه رو طرف ولی انگاری رو هدف آهنربا چسبوندی :دی ایم رو میگیره به خودش ( همون اتو ایمه)

پس دقت نکردی ! ببین قفل نمیشه رو طرف ولی انگاری رو هدف آهنربا چسبوندی ایم رو میگیره به خودش ( همون اتو ایمه)
میثم جان من تا 1 ساعت بازیی مثل این بازی که برام اینقدر مهمه رو برانداز نکنم بازی نمی کنم.هنوزم بازی رو شروع نکردم و دارم بازی و محیط و گرافیک رو برانداز می کنم.بدون که من خیلی نسبت به این چیزا حساسم.
من کنترل بازی رو روی دسته 360 و اتو ایم رو روشن کردم.همین جور بود که شما می گفتی.ولی وقتی خاموش کردم کاملا از بین رفت بعد با کنترل موس کیبرد نزدیک به 10-20 دفعه همون تیکه اول بازی رو رفتم تا صد در صد مطمئن بشم که بازی چنین مشکلی نداره.شما الکی نسبت به حرف بچه ها حساس شدی منم خیلی حساس بودم و اولین بار که بازی رو نصب کردم یه راست رفتم سراغ آزمایش همین مورد و کاملا متوجه شدم که اینکه دوستمون گفت درست نیست.اصلا شما دسته 360 داری خودت همین امتحانی که من گفتم بکن و نتیجه رو خواهی دید.
اینکه شما میگی حساسیت الکیه و الا من باید توی این 1 ساعت متوجه می شدم.
اصلا یه لحظه شما فکر کن این منطقیه توی نسخه PC و زمانی که کنترل بازی رو روی دسته 360 تنظیم می کنی اتو ایم توی تنظیمات وجود داشته باشه و شما بتونی خاموش و روشنش کنی ولی زمانی که روی کی برد میزاری نداشته باشه!! ثانیا تا به حال توی تاریخ بازی های کامپیوتری کدوم بازیه FPS روی PC اونم با کنترل موس و کیبرد اتو ایم داشته که این دومیش باشه!!!

آخرین ویرایش:
میثم جان من تا 1 ساعت بازیی مثل این بازی که برام اینقدر مهمه رو برانداز نکنم بازی نمی کنم.هنوزم بازی رو شروع نکردم و دارم بازی و محیط و گرافیک رو برانداز می کنم.بدون که من خیلی نسبت به این چیزا حساسم.
من کنترل بازی رو روی دسته 360 و اتو ایم رو روشن کردم.همین جور بود که شما می گفتی.ولی وقتی خاموش کردم کاملا از بین رفت بعد با کنترل موس کیبرد نزدیک به 10-20 دفعه همون تیکه اول بازی رو رفتم تا صد در صد مطمئن بشم که بازی چنین مشکلی نداره.شما الکی نسبت به حرف بچه ها حساس شدی منم خیلی حساس بودم و اولین بار که بازی رو نصب کردم یه راست رفتم سراغ آزمایش همین مورد و کاملا متوجه شدم که اینکه دوستمون گفت درست نیست.اصلا شما دسته 360 داری خودت همین امتحانی که من گفتم بکن و نتیجه رو خواهی دید.
اینکه شما میگی حساسیت الکیه و الا من باید توی این 1 ساعت متوجه می شدم.
اصلا یه لحظه شما فکر کن این منطقیه توی نسخه PC و زمانی که کنترل بازی رو روی دسته 360 تنظیم می کنی اتو ایم توی تنظیمات وجود داشته باشه و شما بتونی خاموش و روشنش کنی ولی زمانی که روی کی برد میزاری نداشته باشه!! ثانیا تا به حال توی تاریخ بازی های کامپیوتری کدوم بازیه FPS روی PC اونم با کنترل موس و کیبرد اتو ایم داشته که این دومیش باشه!!!
من که دیدم و هنوز هم میبینم شاید کم باشه ولی بازم آزاردهندس! از روی حساسیت هم نیست کاملا حس میکنم و میبینم!(متاسفانه)

من که دیدم و هنوز هم میبینم شاید کم باشه ولی بازم آزاردهندس! از روی حساسیت هم نیست کاملا حس میکنم و میبینم!(متاسفانه)
خوب الکی مبینی.یه بار برو دست و صورتت رو بشور بعد دوباره به بازی نگاه کن شاید درست بشه!اصلا توی فروم های خارجی چیزی در این مورد کسی گفته؟
ما که دسترسیمون به اینترنت در حد همین BC هست و سایتای دیگرو نمی کشه.شما چک کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or