میثم جان من تا 1 ساعت بازیی مثل این بازی که برام اینقدر مهمه رو برانداز نکنم بازی نمی کنم.هنوزم بازی رو شروع نکردم و دارم بازی و محیط و گرافیک رو برانداز می کنم.بدون که من خیلی نسبت به این چیزا حساسم.
من کنترل بازی رو روی دسته 360 و اتو ایم رو روشن کردم.همین جور بود که شما می گفتی.ولی وقتی خاموش کردم کاملا از بین رفت بعد با کنترل موس کیبرد نزدیک به 10-20 دفعه همون تیکه اول بازی رو رفتم تا صد در صد مطمئن بشم که بازی چنین مشکلی نداره.شما الکی نسبت به حرف بچه ها حساس شدی منم خیلی حساس بودم و اولین بار که بازی رو نصب کردم یه راست رفتم سراغ آزمایش همین مورد و کاملا متوجه شدم که اینکه دوستمون گفت درست نیست.اصلا شما دسته 360 داری خودت همین امتحانی که من گفتم بکن و نتیجه رو خواهی دید.
اینکه شما میگی حساسیت الکیه و الا من باید توی این 1 ساعت متوجه می شدم.
اصلا یه لحظه شما فکر کن این منطقیه توی نسخه PC و زمانی که کنترل بازی رو روی دسته 360 تنظیم می کنی اتو ایم توی تنظیمات وجود داشته باشه و شما بتونی خاموش و روشنش کنی ولی زمانی که روی کی برد میزاری نداشته باشه!! ثانیا تا به حال توی تاریخ بازی های کامپیوتری کدوم بازیه FPS روی PC اونم با کنترل موس و کیبرد اتو ایم داشته که این دومیش باشه!!!