Call of Juarez: Bound in Blood | PC

Insomniac-5.gif

شرکت سازنده : Techland (Poland)
شرکت پخش کننده : Ubisoft
تاریخ عرضه : May 26, 2009
ژانر : Shooter
اسکرین شات | تریلر

Call of Juarez: Bound in Blood بازیباز را از جرجیا در زمان جنگ داخلی، به خرابه های Aztec مکزیک می برد. در وحشیترین زمان غرب وحشی بازیباز ها می توانند در به جای دو برادر McCall در داستانی وحشی و پر از خصاصت و هوس و بی قانونی که در یکی از افسانه ترین دوران آمریکا اتفاق می افتد بازی کنند.

یکبار دیگر در تاریخ 5 خرداد 88 آماده مبارزه با برادر خود شوید..

سلام، خوبید؟
من تقریبا همیشه از این انجمن و تالار گفتگو بازدید میکنم ولی هیچوقت مطلبی نگفته بودم ولی چون در اجرای این بازی دچار مشکل شدم و چون خیلی بازیه قشنگیه گفتم شاید شما بتونید کمکم کنید.
میخواستم بدونم تو بازیه شما هم این 2 تا برادر آروم میدوند؟ آخه تو بازی ای که من دارم سرعت همه چی خوبه به غیر از دویدن، نمیدونم بازی همینطوریه یا مشکل از بازی یا سیستم منه. کارت گرافیکی من GT 8600 هستش و با لپ تاپ بازی میکنم. ممنون میشم کمکم کنید
مشکل از خود بازیه.
دویدنشون هیچ فرقی با راه رفتن عادی نداره.

مشکل نداشتن صدا به خاطر مودم Dial Up هست درایورش نصبه؟
اگه نصب هست باید Sound شو غیر فعال کنی.

درایورش نصبه ولی connection نداشت که درست کردم و اسپیکرش رو غیر فعال کردم ولی باز هم درست نشد!
الان کلا مودم دیال آپ غیر فعاله ولی باز هم درست نشده!

درایورش نصبه ولی connection نداشت که درست کردم و اسپیکرش رو غیر فعال کردم ولی باز هم درست نشد!
الان کلا مودم دیال آپ غیر فعاله ولی باز هم درست نشده!
صدایه مودم که نباید غیر فعال میکردی.
مشکل CoD:WaW یادته؟
باید یکی از درایور ها که همراه مودم نصب میشه که مربوط به Sound هست رو از داخل Sound, Video and Game Controllers غیر فعال کنی.
اگه پیدا نکردی یک عکس از داخل Sound, Video and Game Controllers بذار تا بهت بگم.

آخرین ویرایش:
صدایی مودم که نباید غیر فعال میکردی.
مشکل CoD:WaW یادته؟
باید یکی از درایور ها که همراه مودم نصب میشه که مربوط به Sound هست رو از داخل Sound, Video and Game Controllers غیر فعال کنی.
اگه پیدا نکردی یک عکس از داخل Sound, Video and Game Controllers بذار تا بهت بگم.

اگه راه داشت یه 700-600 تا ازت تشکر میکردم!!!
دمت گرم مشکلم حل شد!
اول مودم دیال آپ رو فعال کردم بعد توی Sound, Video and Game Controllers رفتم و unimodem half-duplex audio device رو غیر فعال کردم و صداش اومد!
حالا این کاری که من کردم عوارض جانبی نداره؟!!!:biggrin1:

تا یادم نرفته بزار اینم بگم:
از وقتی که من این بازی رو اجرا کردم و دیدم که این مشکل رو داره به یه مصیبت دیگه هم برخورد کردم!
از اون موقع تا حالا از اسپیکرم هر 3-2 دیقه یه بار یک صدای "تق"!:biggrin1: میاد و حالا که مشکلم حل شده هنوز هم این مشکل رو دارم!!!
میدونی مشکل از کجاست؟؟؟

اگه راه داشت یه 700-600 تا ازت تشکر میکردم!!!
دمت گرم مشکلم حل شد!
اول مودم دیال آپ رو فعال کردم بعد توی Sound, Video and Game Controllers رفتم و unimodem half-duplex audio device رو غیر فعال کردم و صداش اومد!
حالا این کاری که من کردم عوارض جانبی نداره؟!!!:biggrin1:
خوب خدا رو شکر مشکلت حل شد برو بازی کن حالشو ببر:biggrin1:
هیچ مشکل پیش نمیاد خیالت راحت دفعه بعد هم که ویندوز عوض کردی درایور مودم نصب نکن دیگه الان اکثر بازی ها به این Sound مودم گیر میدن.

تا یادم نرفته بزار اینم بگم:
از وقتی که من این بازی رو اجرا کردم و دیدم که این مشکل رو داره به یه مصیبت دیگه هم برخورد کردم!
از اون موقع تا حالا از اسپیکرم هر 3-2 دیقه یه بار یک صدای "تق"!:biggrin1: میاد و حالا که مشکلم حل شده هنوز هم این مشکل رو دارم!!!
میدونی مشکل از کجاست؟؟؟
مشکل اون صدا رو هم من دارم ولی زمانی که داره لوگو UBI و دموی اول بازی رو نشون میده تو خود بازی این صدا نمیاد.

WTF?! auto-aiming on a PC FPS?! whose stupid idea was this? what kind of a *uckhead moron would put auto-aim on a pc fps, without having an option to turn this sh*t off?!?!?!?!

I'm really really pissed off... I'll smoke those MFSOBS. I'll F'em in their F'ing empty heads....

WTF?! auto-aiming on a PC FPS?! whose stupid idea was this? what kind of a *uckhead moron would put auto-aim on a pc fps, without having an option to turn this sh*t off?!?!?!?!

I'm really really pissed off... I'll smoke those MFSOBS. I'll F'em in their F'ing empty heads....

جدا گزینه ای برای خاموش کردن اتو اَیم وجود نداره توی بازی ؟

احتمالا اتو ایم فقط تو اون صحنه های خاصه که تعداد زیادی دشمن دورو برته! تو تریلرها نمونش بود اگه دیده باشی

اگه فقط توی اسلوموشن ها باشه مشکلی نیست ... مثل خیلی بازیهای دیگه . اما اگه تو کل بازی تیر اندازی به صورت اتو ایم باشه که ضایس .
تلفظ درستش به فارسی چیه؟ نریم به مغازه دار بگیم ضایع شیم
از من میشنوی اسمشو رو یه کاغذ بنویس بده به مازه داره :دی
اما فکر کنم "کال آو وارِز" درست باشه

مطمئنا یه پچی چیزی خواهد اومد من که اونجوری اصلا بازی نمی کنم.یعنی خیلی استیکی هست؟

از من میشنوی اسمشو رو یه کاغذ بنویس بده به مازه داره
اما فکر کنم "کال آو وارِز" درست باشه
به نظر من کال آف خوارز بهترین تلفظی هست که توی فارسی پیدا میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or