Call of Juarez: Bound in Blood | PC

Insomniac-5.gif

شرکت سازنده : Techland (Poland)
شرکت پخش کننده : Ubisoft
تاریخ عرضه : May 26, 2009
ژانر : Shooter
اسکرین شات | تریلر

Call of Juarez: Bound in Blood بازیباز را از جرجیا در زمان جنگ داخلی، به خرابه های Aztec مکزیک می برد. در وحشیترین زمان غرب وحشی بازیباز ها می توانند در به جای دو برادر McCall در داستانی وحشی و پر از خصاصت و هوس و بی قانونی که در یکی از افسانه ترین دوران آمریکا اتفاق می افتد بازی کنند.

یکبار دیگر در تاریخ 5 خرداد 88 آماده مبارزه با برادر خود شوید..

مشکل از خود بازیه.
دویدنشون هیچ فرقی با راه رفتن عادی نداره.

آخه اینطوری که یکم حالگیریه، من دوست دارم شخصیت بازی تند و تیز باشه ولی این بازی یکم کند و آهسته اس. هر چند که گرافیکش عالیه ولی دویدن کاراکترها کنده.
تو بازیه من تو دموهاش صدای کاراکترها از تکون خوردن لب هاشون جلوتره، یعنی بعد از چند ثانیه که صدا تموم شد تکون خوردن لب هاشون متوقف میشه، ماله شما هم همینطوریه؟

آقا بازی من یکم slow motion اجرا میشه، حالمو گرفته، کسی میتونه کمک کنه؟ سیستمم خوبه، 8600 GT و cpu 2.2 core 2 due، ولی بازی یکم آهسته اس، چه کنم؟

WTF?! auto-aiming on a PC FPS?! whose stupid idea was this? what kind of a *uckhead moron would put auto-aim on a pc fps, without having an option to turn this sh*t off?!?!?!?!

I'm really really pissed off... I'll smoke those MFSOBS. I'll F'em in their F'ing empty heads....
ٌWTF ???
واقعا ؟؟؟
خیلی رو اعصابه ؟؟؟
تلفظ اصلیش کال آف وارز از چون j در juarez خواده نمیشه و کلمه بعدیش خوانده میشه که u هست
نه دوست عزیز...
تلفظ کال آف کوارزه به انگلیسی ولی اگه اسپانیایی بخوای تلفظ کنی (واقعا ؟:biggrin1:) باید کال آف خوارز تلفظ کنی...
کلمه اسپانیاییه ، نباید مثل کلمات انگلیسی تلفظ بشه...

===

دوستان اونایی که بازی رو خریدن بگن DVDـه بازی چقدرش پره...
یعنی حجم ISO ـی بازی چقدره...
می خوام ببینم اینی که من دارم دانلود می کنم کامله یا نه...
مرسی

ٌWTF ???
واقعا ؟؟؟
خیلی رو اعصابه ؟؟؟

نه دوست عزیز...
تلفظ کال آف کوارزه به انگلیسی ولی اگه اسپانیایی بخوای تلفظ کنی (واقعا ؟:biggrin1:) باید کال آف خوارز تلفظ کنی...
کلمه اسپانیاییه ، نباید مثل کلمات انگلیسی تلفظ بشه...

===

دوستان اونایی که بازی رو خریدن بگن DVDـه بازی چقدرش پره...
یعنی حجم ISO ـی بازی چقدره...
می خوام ببینم اینی که من دارم دانلود می کنم کامله یا نه...
مرسی
اینی که من دارم rzr-coj2 3.70 گیگ هست

تلفظ درستش به فارسی چیه؟:biggrin1: نریم به مغازه دار بگیم ضایع شیم :biggrin1:
الان صفحه اول همین سوالتو پرسیدن :|
WTF?! auto-aiming on a PC FPS?! whose stupid idea was this? what kind of a *uckhead moron would put auto-aim on a pc fps, without having an option to turn this sh*t off?!?!?!?!

I'm really really pissed off... I'll smoke those MFSOBS. I'll F'em in their F'ing empty heads....
o_0
Ubi FTL!!!! :| :-w
Casual khor?? :D

من این بازی رو امروز گرفتم و تا اینجا که بازی کردم خیلی خوب بوده .
فقط یه جا همون اول ها گیر کردم . اونجا که باید با یک توپ قایق های دشمن رو که از اون طرف دارن میان بزنیم . وقتی قایق ها توی آب هستن هرچی شلیک میکنم بهشون نمیخوره و بعد هم که پیاده میشن بعد از چند ثانیه میزنه failed .
چه زمان باید به قایق ها شلیک کرد ؟

آقا بازی من آهسته اجرا میشه، یعنی کسی اینجا نیست کمکم کنه که چکار کنم؟ بازی رو چه روی best performance و چه روی Best Quality میذارم بازم یکم آهسته و کنده. رم سیستمم 2 گیگه ، کارت گرافیکم 8600 GT

تلفظ کال آف کوارزه به انگلیسی ولی اگه اسپانیایی بخوای تلفظ کنی (واقعا ؟) باید کال آف خوارز تلفظ کنی...
دوست عزیز تلفظ انگلیسیش همون بدون خ هست که توی فارسی مشکله و یه خورده مسخره برای همین همون خوارز بهترین تلفظه.

آقا بازی من آهسته اجرا میشه، یعنی کسی اینجا نیست کمکم کنه که چکار کنم؟ بازی رو چه روی best performance و چه روی Best Quality میذارم بازم یکم آهسته و کنده. رم سیستمم 2 گیگه ، کارت گرافیکم 8600 GT
یه کار کن کانکت شو به اینترنت بد برو تو بازی ببین چی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or