Call of Duty: WWII

eb0b2b57-508c-4f4e-a483-2b152305102c.jpg

اکتیویژن رسما نسخه بعدی بازی Call of Duty بنام Call of Duty: WWII را معرفی کرد. توسعه دهنده بازی استودیو Sledgehammer هست و بازی به زمان جنگ جهانی دوم برگشته.

Reveal Trailer
Download 1080p | Download 720p | Download 360p

===========================================

E3 2017 Trailer
news_e3_call_of_duty_wwii_reveals_its_multiplayer-19254.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

Call of Duty WWII: Story Trailer

news_call_of_duty_wwii_story_trailer-19524.jpg

Download HD 720p 60fps

تریلر رسمی مود زامبی بازی

catc_83d52509-c49b-4113-90cf-e6fd4effc33a.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

بازی در تاریخ 3 نوامبر (12 آبان) منتشر خواهد شد. همچنین بتای نسخه PS4 بازی در تاریخ 25 آگوست (3 شهریور) شروع میشه.

آخرین ویرایش:
من که به اردک نخوردم و یارامم ندیدم بردارن :D
پس همش لول میخوره.صبح قشنگ 3 ساعت پاش بودم کلافه شدم خیلی سخت هست زامبیش ~X(
دانلودش رو هنوز تموم نکردی؟؟؟
همین الان دانلودش تموم شد:Dزامبیشو باید حتما 4نفره بری چون لولهای بالا وحشتناک سخته اینم باید همینطور باشه برم اول مولتی بزنم بعد زامبیشو:D

• Like
Reactions: ps34
همین الان دانلودش تموم شد:Dزامبیشو باید حتما 4نفره بری چون لولهای بالا وحشتناک سخته اینم باید همینطور باشه برم اول مولتی بزنم بعد زامبیشو:D
اکی موفق باشی:Dفراموش نکنی حتما کلاسی که توی مولتی بر مییداری و یا اسلحه هایی که انتخاب میکنی رو باید بعد از چند لول توی پایگاه بری پرستیژ کنی:D

• Like
Reactions: amir_k2m
خب بچه ها من همین الان بازی نصبش تموم شد. یه راهنمایی کنین چکار کنم اول کاری. و من بدون مشکل tdm رو دارم بازی میکنم و ارروری نگرفتم تا الان

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

خب بچه ها من همین الان بازی نصبش تموم شد. یه راهنمایی کنین چکار کنم اول کاری. و من بدون مشکل tdm رو دارم بازی میکنم و ارروری نگرفتم تا الان

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
راهنمایی در چه مورد؟:D همون tdm خوبه.کلاس مورد علاقت رو بردار حال کن خخخ

• Like
Reactions: amir_k2m
خب منم یه چند دست مولتی زدم هم زامبی:Dمولتی به نظرم بد نیست در حد متوسط یعنی جذابیتی که بتل داره این نداره اما در حد خودش خوبه:)اما زامبیش عالیه:-bdدر حد bo 1 منو خیلی جذب خودش کرد:>زامبیشو واقعا عالی درست کردن دمشون گرم بازم برم بازی کنم بیشتر تجربه کسب کنم:>

• Like
Reactions: ps34
این مد توپ خیلی باحاله حتما امتحانش کنید.من صبح چند ساعت بازیش کردم الان دیگه tdm و war بازی نمیکنم.فقط شانس بیارید یار خنگ نیوفته باهاتون چون بیست بار دیدم به جای اینکه یارمون توپ رو بزنه گل حریف میاد توپ رو میاره گل خودمون:))
بعد اینکه حتما تا رسیدن به گل با یاراتون پاس کاری کنید و خودخواه نباشید چون وقتی توپ دستتونه تایمش محدوده اگر تنهایی برید سمت گل یا کشته میشید یا تایمش تموم میشه.حتما هم باید اسکورتتون کنن تیمتون.
من صبح که ترفند زدم جوری که هر وقت با دشمن تک به تک میوفتادم سریع توپ رو پرت میکردم بغلش وقتی میگرفتش خب دیگه اسلحه نداشت بعد سریع میکشتمش دوباره توپ رو برمیداشتم اینجور هم امتیاز کیل رو میگرفتم هم مجدد تایم توپ پر میشد=)) اگرم پشت دشمن بهتون بود میتونید محکم با R3 توپ رو بکوبونید توی ملاجش بکشیدش یه کلی هم امتیاز میده خخخ

تو استیم که هم از تکراری بودن مالتی پلیر و بزن و بدو بودنش گفتن هم از کوتاه بودن سینگل و ایرادهای فراوان از جمله اینکه آلمانها در D-Day که عملیات اصلی داستان بازی هست تفنگای شورویها رو دارند!
اما اینجا ایرانیها همه حال کردن!

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستانی که مشکل ارور 1 و 5 دارن این راه رو برن 100% نتیجه می گیرن .
این ارور مربوط میشه به pre update قسمت مولتی و چیز خاصی نیست فایل آپدیت رو هاستی قرار داره که داخل ایران فیلتره شما باید اول همه روی لپ تاپ یه هات اسپات بریزین بعد با هات اسپات وصل بشین باقیش خیلی راحته با برنامه psx درست مثل زمانی که می خواین دیتا انتقال بدین به دستگاه وصل بشین بعد حتما مطمئن بشین که هات اسپات شیر شده وارد مرور گر کنسول بشین و یه سایت هیلتر شده رو باز کنین وتست کنین بعد وارد بازی بشین و اون مرحله رو رد کنید . ممکنه این کار یکبار جواب نده و بیشتر لازم باشه اینکار رو بکنید .
آیدی منم تو پی اس ان ادد کنید وار بزنیم .
smiladsm

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or