Call of Duty: WWII

eb0b2b57-508c-4f4e-a483-2b152305102c.jpg

اکتیویژن رسما نسخه بعدی بازی Call of Duty بنام Call of Duty: WWII را معرفی کرد. توسعه دهنده بازی استودیو Sledgehammer هست و بازی به زمان جنگ جهانی دوم برگشته.

Reveal Trailer
Download 1080p | Download 720p | Download 360p

===========================================

E3 2017 Trailer
news_e3_call_of_duty_wwii_reveals_its_multiplayer-19254.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

Call of Duty WWII: Story Trailer

news_call_of_duty_wwii_story_trailer-19524.jpg

Download HD 720p 60fps

تریلر رسمی مود زامبی بازی

catc_83d52509-c49b-4113-90cf-e6fd4effc33a.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

بازی در تاریخ 3 نوامبر (12 آبان) منتشر خواهد شد. همچنین بتای نسخه PS4 بازی در تاریخ 25 آگوست (3 شهریور) شروع میشه.

آخرین ویرایش:
بخش داستانی بازیو تموم کردم...عالی بود،... قشنگ یک فیلم بود با داستانی گیرا.....یک بکش برو جلو بی بی هدف نبود...... اختلافات بین افراد جوخه که در جنگ واقعی هست رو نشون داده بود...از فداکاری ها، اززندگی شخصی افراد...(.همین موارد در جنگ ایران و عراق هم بود، و مرد واقعی بودن سربازان کشورمون که واقعا دفاع کردن..)....البته من مولتیشو بازی نکردم، چون اهل مولتی نیستم.... ولی همین سینگلش عالی بود.
کلا بخش سینگلش چند مرحله داشت؟

الان 4.2.2.4زدم ارور 69756میده میگه قادر به سرویس دهی نیست
کنسول رو به سیستم کامپیتور یا لب تاپ وصل کن و اینترنت رو توسط نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER شیر کن و تست کانکشن بگیر تا مطمئن بشی که وصل شدی سپس نرم افزار هات اس ... یا همون هیتلر خودمون رو اجرا کن و مجددا تست کانکشن بگیر حالا بازی رو اجرا کن برو توی مولتی پلیر ...

آخرین ویرایش:
دوستان کسی بخش زامبی رو تا آخر رفته یا میدونه چند لول هست؟؟؟ من الان تا 33 رفتم جلو.عملا تا لول 20 کار برای انجام دادن دارید ولی بعدش همش فقط میشه زامبی کشی که تعدادشون زیاد تر و برای کشتنشون سخت تر میشه.خدایی خیلی بی مزه شد اینهمه جون کندم تا 33 رفتم تمومی نداشت تازه به خاطر نوب هایی که باهام بودن اون ها که اول هر رانده بعد از 20 میمردن و خودم تنها میرفتم جلو.کلا از لول 12 بازی جهنمه چه برسه به 33 الان احساس میکنم باید بهم کاپ قهرمانی بدن خخخ
اصلا پایانی داره؟؟؟؟؟ اگر نداره که دیگه نرم زامبی.مثلا کال اف گوست اخرش یه هلیکوپتر میومد میبردمون بعد از اتمام زامبی ولی این هیچی تموم نمیشه

دوستانی که ارور ۵ آپدیت دریافت میکنن مراحل زیر رو انجام بدن :
۱ - بازی رو باز کنید و به بخش مولتی برید ، وقتی ارر رو دریافت کردید صبر کنید .
۲ - دکمه پلیستیشن رو بزنید بیاید تو منوی اصلی برید قسمت کانکشن پی اس فور
۳ - خب اینجا فقط باید به یه وای فای جز وای فای خودتون وصل بشید ( هیتلر شکن و اینا نمیخواد اصن ) مثلا میتونید به هات اسپات گوشیتون وصل شید یا یه وای فای دیگه تو خونتون .
۴ - بعد از اینکه وصل شدید بازیو کلوز اپ کنید و دوباره باز کنید برید بخش مولتی میبینید که ارور نمیده و آپدیت انجام میشه
۵ - حالا راحت میتونید از وای فای اصلیتون برای ورود به بازی استفاده کنید .

• Like
Reactions: انجمن 1000
دوستان کسی بخش زامبی رو تا آخر رفته یا میدونه چند لول هست؟؟؟ من الان تا 33 رفتم جلو.عملا تا لول 20 کار برای انجام دادن دارید ولی بعدش همش فقط میشه زامبی کشی که تعدادشون زیاد تر و برای کشتنشون سخت تر میشه.خدایی خیلی بی مزه شد اینهمه جون کندم تا 33 رفتم تمومی نداشت تازه به خاطر نوب هایی که باهام بودن اون ها که اول هر رانده بعد از 20 میمردن و خودم تنها میرفتم جلو.کلا از لول 12 بازی جهنمه چه برسه به 33 الان احساس میکنم باید بهم کاپ قهرمانی بدن خخخ
اصلا پایانی داره؟؟؟؟؟ اگر نداره که دیگه نرم زامبی.مثلا کال اف گوست اخرش یه هلیکوپتر میومد میبردمون بعد از اتمام زامبی ولی این هیچی تموم نمیشه
کلا همه زامبیهای cod تمومی نداشت و فقط هی لول میداد جز همون گوستی که گفتی احتمالا اینم پایانی نداره.راستی اون تفنگ معروف اردکی هم توی جعبه شانسیها هست؟:D

• Like
Reactions: ps34
منم مولتی تست کردم
مشکل خاصی هم نداشتم
فقط دو دست کانکشنم یک خط بود که اونم خیلی مشکلی ایجاد نمیکنه
درکل ارزش داره
سرگرم کنندس

Sent from my iPhone using Tapatalk

میتونی easter egg رو کامل کنی .فقط خیلی سخته و حتی با کمک یوتوب هم نمیشه به راختی کاملش کرد.
من خودم تا پک پانچ و اسلحه بنفشه رفتم.

• Like
Reactions: ps34
کلا همه زامبیهای cod تمومی نداشت و فقط هی لول میداد جز همون گوستی که گفتی احتمالا اینم پایانی نداره.راستی اون تفنگ معروف اردکی هم توی جعبه شانسیها هست؟:D
من که به اردک نخوردم و یارامم ندیدم بردارن :D
پس همش لول میخوره.صبح قشنگ 3 ساعت پاش بودم کلافه شدم خیلی سخت هست زامبیش ~X(
دانلودش رو هنوز تموم نکردی؟؟؟

• Like
Reactions: amir_k2m

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or