Call of Duty: WWII

eb0b2b57-508c-4f4e-a483-2b152305102c.jpg

اکتیویژن رسما نسخه بعدی بازی Call of Duty بنام Call of Duty: WWII را معرفی کرد. توسعه دهنده بازی استودیو Sledgehammer هست و بازی به زمان جنگ جهانی دوم برگشته.

Reveal Trailer
Download 1080p | Download 720p | Download 360p

===========================================

E3 2017 Trailer
news_e3_call_of_duty_wwii_reveals_its_multiplayer-19254.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

Call of Duty WWII: Story Trailer

news_call_of_duty_wwii_story_trailer-19524.jpg

Download HD 720p 60fps

تریلر رسمی مود زامبی بازی

catc_83d52509-c49b-4113-90cf-e6fd4effc33a.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

بازی در تاریخ 3 نوامبر (12 آبان) منتشر خواهد شد. همچنین بتای نسخه PS4 بازی در تاریخ 25 آگوست (3 شهریور) شروع میشه.

آخرین ویرایش:
از چیزی اطلاع نداری ملت رو گمراه نکن.طرز استفاده از 4g یا خرید دیجیتالی psn رو برو یاد بگیر در ضمن توی جنگ جهانی دوم هم جت نبوده
حالا چرا همچون شخصی که کنترلشو از دست داده حمله میکنی؟! :D آرام باش عزیزم :D من HDR رو چک کردم روو تی وی پشتیبانی نمیکرد گفتم شاید بازی هم پشتیبانی نکنه. ضمنا میشه بفرمایید شمایی که طرز استفاده از بازی دیجیتالی رو بلدی الان به چه درجه ای از موفقیت رسیدی و چند میلیارد تومن پول توو حسابته؟! توروخدا مارو هم راهنمایی کن تا بتونیم به موفقیت های تو برسیم و آینده ی خوبی داشته باشیم مهندس.

و اما در رابطه با جت:

توی جنگ جهانی دوم به این هواپیماهای یک نفره اصطلاحا هواگرد میگفتن که توو اسم های امروزی بهشون میگن جت.

300px-Focke-Wulf_Fw_190_050602-F-1234P-005.jpg

آخرین ویرایش:
چرا شماها به جون هم افتادین:D
اقا ما کمپین گیر افتادیم:D مرحله چهارم پنجمشه:|
باید وارد پایگاه نازیا شی مخفیانه،ما میریم جایی که سگاشونو ول میکنن :Dافسار گسیخته ها حمله میکنن بعد تا میای بزنیشون نازیای اون منطقه رو میزنه Train Got Away
چیکا کنیم ما :-w
سوال دوم هم اینکه
اقا مولتی یا ارور 3 میده یا ارور 5 میده مائید مارو:| چیکارش کنیم:|

تف تو این اکتیویژن با این پول پرست بازیاشون ، مثل آدم نمیان سرور اختصاصی درست کنن واقعا خاک . کمپانی مولتی میلیون دلاری وضعیت بازیاش اینطوره
از صبح تا حالا ارور میده ، توییتر هم سر زدم خیلیا مشکل دارن
آخر مجبور شدم نت گوشیو شِیر کنم تا بیاره مولتی بزنم : |
مولتیش بد نیست باحاله ، داستانی هم کلیشه ای بوده.
زامبی هنوز تست نکردم.

منم اونجا خیلی گیر کردم. درجه ی سختی بازی رو بزار روی Regular تا بتونی ردش کنی. من یه درجه بالاتر گذاشته بودم اصلا نمیتونستم اون یه تیکه رو برم :D درجه ی سختیشو که کم کنی میتونی نازی ها رو دنبال کنی و Objective رو به پایان برسونی.
خب دقیقا باید چیکا کنم بعد اینکه درجه رو اوردم پائین؟:D
از کدوم طرف برم:)) کیا رو بزنم
بزنم دل نازیا؟:|:D
این مرحلش یجوریه

چرا شماها به جون هم افتادین:D
اقا ما کمپین گیر افتادیم:D مرحله چهارم پنجمشه:|
باید وارد پایگاه نازیا شی مخفیانه،ما میریم جایی که سگاشونو ول میکنن :Dافسار گسیخته ها حمله میکنن بعد تا میای بزنیشون نازیای اون منطقه رو میزنه Train Got Away
چیکا کنیم ما :-w
سوال دوم هم اینکه
اقا مولتی یا ارور 3 میده یا ارور 5 میده مائید مارو:| چیکارش کنیم:|

اون مرحله بکش برو جلو چون هنوز فرصت داری قطار چند دقیقه ای طول میکشه کامل حرکت کنه ( یک دایره هست روی قطار ک میبینی داره خالی میشه)

دمتون گرم بابت جواب سوال:D
اقا کسی راهی واس این مولتی نداره؟ ارور 3 و 5 میده لامصب:|
نت گوشی هم اینجا خوب نیست که بخوام شیر کنم
با PSX میشه نتو شیر کنم از لپتاپ:| امتحان کردم،روش هات اسپات بزنم مولتی میاد بالا؟:/ مائیده شدیم بخدا

دمتون گرم بابت جواب سوال:D
اقا کسی راهی واس این مولتی نداره؟ ارور 3 و 5 میده لامصب:|
نت گوشی هم اینجا خوب نیست که بخوام شیر کنم
با PSX میشه نتو شیر کنم از لپتاپ:| امتحان کردم،روش هات اسپات بزنم مولتی میاد بالا؟:/ مائیده شدیم بخدا
مولتی پلیر رو بازی کردی و بیشتر اواقات واست ارور 3 و 5 میده یا اینکه نه اصلا تا الان مولتیش رو بازی نکردی و همش این ارور ها رو میده؟؟؟ اگر گاهی برات اینجور میشه لابد اون لحظه سرورهاش خرابه یا خیلی شلوغ شده.
اخه این ارور ها فقط مختص به روز جمعه از 7:30 که بازی ریلیز شد تا ساعت 16 همون روز بود و دیگه کاملا برطرف شد.من اصلا این ارور ها رو دریافت نمیکنم و لولم رو رسوندم توی مولتی به 40 . تازه اینم بگم ظهر ها همش با ایرانی منو میندازه و با صد شایدم دویسد یوزر ایرانی مختلف تا الان بازی کردم پس قاعدتا اون ها هم اصلا مشکلی ندارن که میتونن وصل شن.تنها چارت اینه بالاخره یجوری نت رو عوضش کنی

سلام دوستان، کسانی که نمیتونن به مولتی وارد بشن فعلا 2 راه وجود داره:
1- فیلتر شکن رو شیر کند
2- تنظیمات dns هر دو رو بزارن روی 4.2.2.4
وقتی وارد مولتی شدن اگر ارور داد برن تو local play و بک بدن و خارج بشن دوباره به مولتی وارد بشن تو این مورد خیلیها نتیجه گرفتند.

سلام دوستان، کسانی که نمیتونن به مولتی وارد بشن فعلا 2 راه وجود داره:
1- فیلتر شکن رو شیر کند
2- تنظیمات dns هر دو رو بزارن روی 4.2.2.4
وقتی وارد مولتی شدن اگر ارور داد برن تو local play و بک بدن و خارج بشن دوباره به مولتی وارد بشن تو این مورد خیلیها نتیجه گرفتند.
قند شکن؟ نه باو هیتلره مگر؟ فکر نکنم هیتلر باشه هرچند امتحانش واسه افرادی که مشکل دارن ضرر نداره ولی از نظر خودم چون تازه ریلیز شده سرورهای بازی به خاطر تعداد زیاد کاربر اینجوری شده

آقا این زامبیه واقعا اگر 4 نفرتون کنار هم نباشید دخلتون به معنی واقعی کلمه اومده.ما امروز تقسیم کار کردیم هرکس بره یه سویچ رو on کنه ولی از بس تعداد زامبی هایی که ریختن سرمون زیاد بود که دخلمون اومد.تازه یه باس اومد وسط یه اره برقی دستش موقع راه رفتن هی میکشیدش روی زمین بعد با یه ضربه ناک اوتمون میکرد.تنها راه حلش اینکه هر 4 نفر برای انجام هرگونه کار و هدف ماموریتی کنار هم باشن و هرکس یه جهت رو پوشش بده.استفاده از مین هم خیلی توصیه میشه اخه براتون زمان میخره چون در لول های بالا مطمن باشید حتی 1 ثانیه فرصت خشابت عوض کردن هم نخواهید داشت

قند شکن؟ نه باو هیتلره مگر؟ فکر نکنم هیتلر باشه هرچند امتحانش واسه افرادی که مشکل دارن ضرر نداره ولی از نظر خودم چون تازه ریلیز شده سرورهای بازی به خاطر تعداد زیاد کاربر اینجوری شده
خیلیها نمیتون جوین بشن خودم الان هات شیر کردم رو لب تاپ تا وارد شدم.

مولتی پلیر رو بازی کردی و بیشتر اواقات واست ارور 3 و 5 میده یا اینکه نه اصلا تا الان مولتیش رو بازی نکردی و همش این ارور ها رو میده؟؟؟ اگر گاهی برات اینجور میشه لابد اون لحظه سرورهاش خرابه یا خیلی شلوغ شده.
اخه این ارور ها فقط مختص به روز جمعه از 7:30 که بازی ریلیز شد تا ساعت 16 همون روز بود و دیگه کاملا برطرف شد.من اصلا این ارور ها رو دریافت نمیکنم و لولم رو رسوندم توی مولتی به 40 . تازه اینم بگم ظهر ها همش با ایرانی منو میندازه و با صد شایدم دویسد یوزر ایرانی مختلف تا الان بازی کردم پس قاعدتا اون ها هم اصلا مشکلی ندارن که میتونن وصل شن.تنها چارت اینه بالاخره یجوری نت رو عوضش کنی
Kolan vared nashodam
Fk konm bayad hotspot bzanam

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or