Call of Duty: WWII

eb0b2b57-508c-4f4e-a483-2b152305102c.jpg

اکتیویژن رسما نسخه بعدی بازی Call of Duty بنام Call of Duty: WWII را معرفی کرد. توسعه دهنده بازی استودیو Sledgehammer هست و بازی به زمان جنگ جهانی دوم برگشته.

Reveal Trailer
Download 1080p | Download 720p | Download 360p

===========================================

E3 2017 Trailer
news_e3_call_of_duty_wwii_reveals_its_multiplayer-19254.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

Call of Duty WWII: Story Trailer

news_call_of_duty_wwii_story_trailer-19524.jpg

Download HD 720p 60fps

تریلر رسمی مود زامبی بازی

catc_83d52509-c49b-4113-90cf-e6fd4effc33a.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

بازی در تاریخ 3 نوامبر (12 آبان) منتشر خواهد شد. همچنین بتای نسخه PS4 بازی در تاریخ 25 آگوست (3 شهریور) شروع میشه.

آخرین ویرایش:
وقتی برای اولین وارد بخش مولتی بشید بازی شما در پایگاه قرار میده.اونجا برید قسمت نامه.قسمت نامه رو که باز کنید دوبل xp و اسکین اسلحه برای زامبی و 4تا یونیفورم برای دیویژن ها و یه اسکیل برای باز کردن اسلحه بهتون میده.والا اینکه کدوم اسلحه بهتره من چی بگم چون هرکس یه سلیقه ای داره خخخ
داداش این جایزه ها رو اگه اکانت رو شیر کنیم رو دستگاه و با اکانت خودمون بازی کنیم هم میده؟ بازی رو به صورت پیش خرید ظرفیت 2 گرفتم اما چیزی نداد

Sent from my SM-G800H using Tapatalk

داداش این جایزه ها رو اگه اکانت رو شیر کنیم رو دستگاه و با اکانت خودمون بازی کنیم هم میده؟ بازی رو به صورت پیش خرید ظرفیت 2 گرفتم اما چیزی نداد

Sent from my SM-G800H using Tapatalk
توی پایگاه Headquarters قسمت Mail رو رفتی چک کنی دیگه؟؟؟چون از اونجا باید برشون داری.اگر نبود پس نمیده دیگه

• Like
Reactions: amir_k2m and MO021
بسته Pathfinder برای بازی جدید Call of Duty: WWII معرفی شد.

به تازگی بسته Pathfinder برای بازی Call of Duty: WWII معرفی شده است که تعدادی آیتم جدید را در دسترس بازیکنان قرار می‌دهد. بسته یا پک مذکور، یک کلاه جنگی جدید، کارت Calling، مقداری امتیاز XP برای اسلحه‌ها، مقداری امتیاز XP برای دیویژن (Division) های بازیکنان و ۳ عدد Supply Drops از نوع معمولی را شامل می‌شود که هر یک از این Supply Drops ها، می‌تواند محتویاتی مانند پوسته‌های ویژه برای اسلحه‌ها را در اختیار بازیکنان قرار دهد.

قابل ذکر است که بدانید، بسته Pathfinder، کاملا رایگان بوده و برای دسترسی به آن، نیازی به پرداخت پول ندارید. برای دریافت این پک، تنها لازم است تا قبل از روز ۱۷ نوامبر مصادف با ۲۶ آبان، بخش چندنفره بازی Call of Duty: WWII را تجربه کرده و بعد از آن، به قسمت Hedquarter بازی رجوع کنید. در انتها بسته Pathfinder را دریافت خواهید کرد.

همین الان بخش داستانی بازی رو تموم کردم. واقعا چی بگم ... شاهکار! داستان حماسی، احساسی و خیلی خیلی قشنگ با روایت عالی! گیم پلی هیولا و در حد جنگ جهانی سوم! :D تنوع اسلحه ها به شدت عالی! هوش مصنوعی درجه یک! توو این بازی تقریبا همه چیزو تجربه میکنید. از سوار شدن روی تانک تا هواپیما و جت و توپ جنگی و تیربار و همه چی خلاصه! :D گرافیک به شدت خووب! خلاصه که من ایراد خاصی از قسمت کمپین بازی نتونستم خارج کنم. قسمت مولتی هم عالیه اما به مولتی بتل نمیرسه به نظرم و بتل هم از لحاظ قدرت سرور و هم مولتی خیلی بهتره! :D بخش کمپین بازی رو از دست ندید.

چون بخش زامبی واقعا سخته حتی در لول های پایین در عوض پاداش هایی هم که در پایانش میده واقعا عالین و همچنین متخص به خوده بخش زامبی نیستن و به بخش مولتی بازی منتقل میشن.من الان یه اسلحه اپیک عالی گیرم اومد.
مولتی بازی چند نفره هست؟
12 نفر

سینگل بازی کلا چند مرحل هس؟
من وقت سینگل بازی کردن ندارم که بخوام بازی کنم که بخوام جوابت رو بدم چون همش مولتی و زامبیش رو بازی میکنم ولی منتقد گیم اسپات بازی رو بدون دیدن کاتسین ها توی 6 ساعت تموم کرده.شما با کاتسین 7 ساعت در نظر بگیر.
اگر فقط برا سینگل میخوای بازیش کنی بهتره کرایه کنی چون کسی 60 دلار نمیده خودشو محدود به چند ساعت در سینگل یه بازی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or