Call of Duty: WWII

eb0b2b57-508c-4f4e-a483-2b152305102c.jpg

اکتیویژن رسما نسخه بعدی بازی Call of Duty بنام Call of Duty: WWII را معرفی کرد. توسعه دهنده بازی استودیو Sledgehammer هست و بازی به زمان جنگ جهانی دوم برگشته.

Reveal Trailer
Download 1080p | Download 720p | Download 360p

===========================================

E3 2017 Trailer
news_e3_call_of_duty_wwii_reveals_its_multiplayer-19254.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

Call of Duty WWII: Story Trailer

news_call_of_duty_wwii_story_trailer-19524.jpg

Download HD 720p 60fps

تریلر رسمی مود زامبی بازی

catc_83d52509-c49b-4113-90cf-e6fd4effc33a.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

بازی در تاریخ 3 نوامبر (12 آبان) منتشر خواهد شد. همچنین بتای نسخه PS4 بازی در تاریخ 25 آگوست (3 شهریور) شروع میشه.

آخرین ویرایش:
یه 2 ساعت زامبی بازی کردم.زامبیش همون فرمول قبله یعنی 4نفر اسکواد و راند به راند میره بالا تر و سخت تر . فقط همینجور نباید بکشید و باید سریع کارهایی که میخواد مثل ژنراتور برق واسه باز کردن درها و... رو انجام بدید.از راند 11 به بعدم واقعا جهنم میشه و بسیار سخت.در کل مثل قبله و هرکی از قبلی ها لذت برده اینم مثل اون هاست.
اگه فرصت شد یه تست کنید ببینید بخش زامبی راحت بازی پیدا می کنه ؟ من BO3 رو سر همین مسئله پینگ نشد بگیرم.
من 4 دست صبح زامبی بازی کردم و هیچگونه مشکلی در پیدا کردن پلیر نداشت.سه دستش خارجی پیدا کرد و یه دستشم ایرانی

یه 2 ساعت زامبی بازی کردم.زامبیش همون فرمول قبله یعنی 4نفر اسکواد و راند به راند میره بالا تر و سخت تر . فقط همینجور نباید بکشید و باید سریع کارهایی که میخواد مثل ژنراتور برق واسه باز کردن درها و... رو انجام بدید.از راند 11 به بعدم واقعا جهنم میشه و بسیار سخت.در کل مثل قبله و هرکی از قبلی ها لذت برده اینم مثل اون هاست.

من 4 دست صبح زامبی بازی کردم و هیچگونه مشکلی در پیدا کردن پلیر نداشت.سه دستش خارجی پیدا کرد و یه دستشم ایرانی
مهدی جان زامبیش جعبه شانسی هم داره مثل نسخه bo؟:)

• Like
Reactions: ps34
دوستان حجم بازی با آخرین آپدیت چقدره؟حجم بازی برا معمولی وپرو یکی هس؟
10 گیگه ورژن 1.4 . نه پرو و معمولی فرقی نداره .
مهدی جان زامبیش جعبه شانسی هم داره مثل نسخه bo؟:)
بله فراوان هم داره :D
کسی مشکل نداره با مولتی؟
برای من خوب بود ولی امروز تو لودینگ گیر میکنه کلا.
همین الان که این پست رو میدم دارم بازی میکنم.نه مشکل نداره.ممکنه مثلا بعضی مناطق سرورهاشون در دست تعمیر باشن.ظهری مجدد امتحان کن و مودمت رو یه خاموش روشن کن انشالله درست میشه

10 گیگه ورژن 1.4 . نه پرو و معمولی فرقی نداره .

بله فراوان هم داره :D

همین الان که این پست رو میدم دارم بازی میکنم.نه مشکل نداره.ممکنه مثلا بعضی مناطق سرورهاشون در دست تعمیر باشن.ظهری مجدد امتحان کن و مودمت رو یه خاموش روشن کن انشالله درست میشه
بخش داستانیش همون ۵ ساعته ؟

دوستان تنها چيزي كه براي من تو آنلاين مياد error. Code 5 من از ديروز كه بازي رو گرفتم وصل نشدم آنلاين چيكار كنم ؟
مشکل کد 5 از دیروز صبح تا عصری ساعت 16 برای همه هم psn هم ایکس باکس live بود ولی بعدش دیگه کلا رفع شد.عجیبه هنوز شما مشکل دارید !
داداش این تم رایگانه یا پولیه؟
یدونه تم رایگان فکر کنم باشه توی استور.البته افرادی هم که بازی رو قبل از ریلیز پیش خرید کردن یه تم جایزه بهشون داده.
آقا ما هم خریدیم:Dامشب میره برای دانلود انشالا فردا بازی میکنم:-bd
مبارکه انشالله به شادی<:-P

• Like
Reactions: amir_k2m
جالبه اکثر نقدای استیم بازی منفیه.شدیدا انتقاد کردن از بازی.
کلا کدوم بازی رو توی استیم نقدش منفی نیست؟؟؟ استیم رو نمیدونم ولی متای یوزر اسکور psn طرف بازی نکرده هم میتونه نمره بده.بعد یه مشت عقده ای که دستشون به بازی نمیرسه یا اینکه اصلا قصد ندارن بازی امتحان کنن یا اینکه فکر میکنن cod خیلی وقته مرده میان امتیار منفی میدن.یه سری ها هم کلا همه چیز براشون منفی انگار باید بازی از آسمون نازل شه و ادعای پیامبری کل بازی ها رو کنه.دیگه کلا بازی ها همینن ادم بخواد به حرف یوزرها گوش بده قطعا باید بشینه توی خونه دستش رو بزاره زیر چونش به دیوار نگاه کنه چون از نظر اون ها کل بازی های عالم چرتن !
آقا مد وار فقط همین یه دونه نقشه رو داره؟
نه باو 3 تان ! شاید بدشناسی اوردی فقط یدونش برات هی تکرار میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or