Call of Duty: WWII

eb0b2b57-508c-4f4e-a483-2b152305102c.jpg

اکتیویژن رسما نسخه بعدی بازی Call of Duty بنام Call of Duty: WWII را معرفی کرد. توسعه دهنده بازی استودیو Sledgehammer هست و بازی به زمان جنگ جهانی دوم برگشته.

Reveal Trailer
Download 1080p | Download 720p | Download 360p

===========================================

E3 2017 Trailer
news_e3_call_of_duty_wwii_reveals_its_multiplayer-19254.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

Call of Duty WWII: Story Trailer

news_call_of_duty_wwii_story_trailer-19524.jpg

Download HD 720p 60fps

تریلر رسمی مود زامبی بازی

catc_83d52509-c49b-4113-90cf-e6fd4effc33a.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

بازی در تاریخ 3 نوامبر (12 آبان) منتشر خواهد شد. همچنین بتای نسخه PS4 بازی در تاریخ 25 آگوست (3 شهریور) شروع میشه.

آخرین ویرایش:
ظهری چندین ساعت مد war بازی کردم خیلی هیجانش نسبت به کل مدها مخصوصا TDM بیشتره ولی با اینکه یه کلی کیل گرفتم بدیش اینه نسبت به زمانی که براش میذاری اصل لولت بالا نمیره و سیستم امتیاز دهیش خیلی ضعیف و محدود هست.اگر این وقتو برای مد دیگه ای میذاشتم خیلی سریع تر پیشرفت میکردم !

اون مرحله بکش برو جلو چون هنوز فرصت داری قطار چند دقیقه ای طول میکشه کامل حرکت کنه ( یک دایره هست روی قطار ک میبینی داره خالی میشه)
داش هرکاری میکنم بازم قطار دور میشه:|
یه راهنمایی با عکسی نوشته ی دقیقی با توصیفات:D
اگه هست بده من اینو رد کنم رو مخمه:| هیچوقت انقد گیر نمیکردما نمیدونم چرا اینجور میشه:|

سلام.من به شما اطمینان قاطع میدم دکمه R2 دسته ی شما مشکل پیدا کرده.ماشین زیر پای شما سرعت بسیار بالایی رو داره ولی چون r2 خراب شده حرکتش کنده.نبین میتونی شلیک کنی چون ربطی نداره و فقط واسه رانندگی اینجوره.پیشنهاد من به شما اینه دسته ی اسلیم نو بخری وگرنه هیچوقت نمیتونی این مرحله رو ببری و در اینده توی بازی های دیگه هم مشکل خواهی داشت.
داش من اصن به ماشین نرسیدم:|:|:|
ببین اونجاس که مخفیانه وارد پایگاه نازیا میشیم. بعد رد کردن دو سه قسمت میرسی به یه جایی که باقی افراد گروه کنارتن،نازیا میان سگاشونو ول میکنن،قطار از سمت راست داره حرکت میکنه،اینجا دقیقا چیکار کنم من نازیا زیادن تا بخوام بزنم قطار رد میشه:|

داش من اصن به ماشین نرسیدم:|:|:|
ببین اونجاس که مخفیانه وارد پایگاه نازیا میشیم. بعد رد کردن دو سه قسمت میرسی به یه جایی که باقی افراد گروه کنارتن،نازیا میان سگاشونو ول میکنن،قطار از سمت راست داره حرکت میکنه،اینجا دقیقا چیکار کنم من نازیا زیادن تا بخوام بزنم قطار رد میشه:|
والا چی بگم.درجه سختیت رو اوردی پایین؟؟؟ اصلا اونجا جوری نیست بخواد کسی گیر کنه:D دیگه پیشنهاد اخرم اینه برو ی/و/ت/ی/و/ب گیم پلی اون مرحله رو ببین

والا چی بگم.درجه سختیت رو اوردی پایین؟؟؟ اصلا اونجا جوری نیست بخواد کسی گیر کنه:D دیگه پیشنهاد اخرم اینه برو ی/و/ت/ی/و/ب گیم پلی اون مرحله رو ببین
درجه سختی رو نیاوردم پائین ولی خب مگه میمیرم که درجه سختی تاثیر داشته باشه:D قطار دور میشه،درجه سختیو بیارم پائین جون اون نازیا که کمتر نمیشه:D گوزتیوپ لینکی چیزی داری بده بیاد:D

ظاهراً مشکلات سرور حل شد
اون متن که صفحه پیش گذاشته بودی اون قسمت که گفته بود دیگه توی پایگاه بازیکن ها نیستن و تنهایی رو هم تاریخی گفته بود براش؟؟؟ من عصری هرچی توی بازی بودم یه کلی پلیر توی پایگاه همراهم بودن:D تازه یه دوءل هم گذاشتم با یکی بعد با بیل 3بار زدم توی ملاج طرف بعد اون بالا همش پلیرها برام کف میزدن :D

اون متن که صفحه پیش گذاشته بودی اون قسمت که گفته بود دیگه توی پایگاه بازیکن ها نیستن و تنهایی رو هم تاریخی گفته بود براش؟؟؟ من عصری هرچی توی بازی بودم یه کلی پلیر توی پایگاه همراهم بودن:D تازه یه دوءل هم گذاشتم با یکی بعد با بیل 3بار زدم توی ملاج طرف بعد اون بالا همش پلیرها برام کف میزدن :D
با بیل اخه:D وحشی بازیا چیه:D یکم لطیف تر=))

با بیل اخه:D وحشی بازیا چیه:D یکم لطیف تر=))

ردش کردم:)) مشکلم این بود همه نازیا رو با تفنگ میزدم وقت میگرفت:)) یه بار همه راهو بجز تیکه اخرش مخفیکاری استایل رفتم حل شد:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or