Call of Duty: WWII

eb0b2b57-508c-4f4e-a483-2b152305102c.jpg

اکتیویژن رسما نسخه بعدی بازی Call of Duty بنام Call of Duty: WWII را معرفی کرد. توسعه دهنده بازی استودیو Sledgehammer هست و بازی به زمان جنگ جهانی دوم برگشته.

Reveal Trailer
Download 1080p | Download 720p | Download 360p

===========================================

E3 2017 Trailer
news_e3_call_of_duty_wwii_reveals_its_multiplayer-19254.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

Call of Duty WWII: Story Trailer

news_call_of_duty_wwii_story_trailer-19524.jpg

Download HD 720p 60fps

تریلر رسمی مود زامبی بازی

catc_83d52509-c49b-4113-90cf-e6fd4effc33a.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

بازی در تاریخ 3 نوامبر (12 آبان) منتشر خواهد شد. همچنین بتای نسخه PS4 بازی در تاریخ 25 آگوست (3 شهریور) شروع میشه.

آخرین ویرایش:
دوستانی که مشکل ارور 1 و 5 دارن این راه رو برن 100% نتیجه می گیرن .
این ارور مربوط میشه به pre update قسمت مولتی و چیز خاصی نیست فایل آپدیت رو هاستی قرار داره که داخل ایران فیلتره شما باید اول همه روی لپ تاپ یه هات اسپات بریزین بعد با هات اسپات وصل بشین باقیش خیلی راحته با برنامه psx درست مثل زمانی که می خواین دیتا انتقال بدین به دستگاه وصل بشین بعد حتما مطمئن بشین که هات اسپات شیر شده وارد مرور گر کنسول بشین و یه سایت هیلتر شده رو باز کنین وتست کنین بعد وارد بازی بشین و اون مرحله رو رد کنید . ممکنه این کار یکبار جواب نده و بیشتر لازم باشه اینکار رو بکنید .
آیدی منم تو پی اس ان ادد کنید وار بزنیم .
smiladsm
راه دیگه نداره فکر نکنم فیلتر باشه من تست کردم نشد

دوستان عزیز آنلاین باز....می خواستم بدونم قسمت war mode بازی قابلیت افلاین بازی کردنو داره...یا نه...؟! به دلیل عدم دسترسی به نت و نداشتن پلاس می خوام ببینم مثله شماره های قبلی بازی حالت آفلاین در حالت چندنفره وجود داره یا نه...؟!

دوستان یه سوال فنی. یادمه زمان بازی مدال ps2 دو نفره بازی میکردم (اسپلیت اسکرین طوری) مد های مختلف هم داشت حالا با مپ های مختلف. خیلی وقت هم هست من تو این نسل و نسل قبلی تست نکردم و کلا از وقتی کال او زد سمت فضا و این داستانا کلا بازی نکردم . میخوام بدونم الان در حال حاضر همچین مودی داره بشینیم دو نفره آفلاین بقل دست هم دو نفره بازی کنیم یا نه؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی

دوستان چرا اینقدر سرورش بده و خیلی طول میکشه پیدا کنه و بره تو بازی کلا نصف عمرمو گذاشتم تا بتونم برم داخل بازی همش هم می افته با ایرانی ها راهی داره بشه مثل بتل با خارجی هم بازی کرد ؟

دوستان چرا اینقدر سرورش بده و خیلی طول میکشه پیدا کنه و بره تو بازی کلا نصف عمرمو گذاشتم تا بتونم برم داخل بازی همش هم می افته با ایرانی ها راهی داره بشه مثل بتل با خارجی هم بازی کرد ؟

دقیقا
سر حمع 10 تا مچ زامبی نرفتم هنوز
اصلا به زور میاره.

مشکل اول سرویسهای اینترنت ایرانه، بعد psn ضعیف سونی
چون من بدون هیچ مشکلی بازی میکنم یک بار هم ارور نداده. نتم پارس آنلاینه و رو لایو بازی میکنم
تنها مشکلم پینگ تک خطه که واقعا ما ایرانیارو تو شرایط نابرابری میذاره

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

آخرین ویرایش:
مشکل اول سرویسهای اینترنت ایرانه، بعد psn ضعیف سونی
چون من بدون هیچ مشکلی بازی میکنم یک بار هم ارور نداده. نتم پارس آنلاینه و رو لایو بازی میکنم
تنها مشکلم پینگ تک خطه که واقعا ما ایرانیارو تو شرایط نابرابری میذاره

داداش هر ایرادی بازی داره متوجه سرورهای ضعیف خودش و به خصوص چون تازه ریلیز شده حجوم بیش از حد کاربرها هست. من psn هستم و نتم ایرانه و هر 3 خطمم سبزه و در عرض 5 ثانیه مچ پیدا میکنه.بیخیال عیب الکی روی سونی نزار که 4برابر مایکرو کنسول فروخته.هرکس مشکل داره نت خودش مشکل داره چون بازی سالمه فقط سرورهاش ضعیفن و نت قوی میخواد برای ران کردنش
شما چون پینگتون بالاست مشکل دارید چون من همش دارم به راحتی با خارجی ها بازی میکنم و 3سوت هم مچ رو پیدا میکنه.بتل رو نمیشه با این مقایسه کرد چون نوع سرور بتل اختصاصی هست ولی این آشغاله و به صورت هاست هستش

• Like
Reactions: amir_k2m
داداش هر ایرادی بازی داره متوجه سرورهای ضعیف خودش و به خصوص چون تازه ریلیز شده حجوم بیش از حد کاربرها هست. من psn هستم و نتم ایرانه و هر 3 خطمم سبزه و در عرض 5 ثانیه مچ پیدا میکنه.بیخیال عیب الکی روی سونی نزار که 4برابر مایکرو کنسول فروخته.هرکس مشکل داره نت خودش مشکل داره چون بازی سالمه فقط سرورهاش ضعیفن و نت قوی میخواد برای ران کردنش

شما چون پینگتون بالاست مشکل دارید چون من همش دارم به راحتی با خارجی ها بازی میکنم و 3سوت هم مچ رو پیدا میکنه.بتل رو نمیشه با این مقایسه کرد چون نوع سرور بتل اختصاصی هست ولی این آشغاله و به صورت هاست هستش
هزار برابر اکس باکسم بفروشه دیگه همه میدونن لایو به شدت از psnقوی تره. بحثی ندارم با شما درین یه مورد

هزار برابر اکس باکسم بفروشه دیگه همه میدونن لایو به شدت از psnقوی تره. بحثی ندارم با شما درین یه مورد

این جریان برای برای نسل7 و سال اول نسل8 بود و دیگه تمام شد.وقتی یه موضوعی یه مدت اینجور بوده قرار نیست تا اخر دنیا همونجور بمونه
آقا پینگها بالاست توی بازی حتی خارجیها نمیخوان درست کنن؟اصلا میدونن این جریانو؟
اره اصلا خودشون بیانیه دادن که همه چیز رو میدونن.الان میخوان یه کلی از بخش ها رو غیر فعال کنن که سرورهای بازی کششه لازم رو داشته باشم تا چند وقت دیگه هم مشکلات رو کامل رفع کنن هم یکم از حجوم کاسته شه

این مورد پینگ فکر نکنم به psn و live ربط داشته باشه چون سرورها برای سونی و مایکرو نیست مال اکتیویژنه مشکل از خودشونه باید دید توی آپ های بعدی چیکار میکنن البته برای من توی سرچ مشکلی نداره سریع بازی پیدا میکنه اما پینگ بالاست و داخل بازی تغریبا 6 یا 7 نفری هستن که پینگشون بالاست من تابحال با ایرانیا نیوفتادم فقط با خارجیها بازی کردم

• Like
Reactions: ps34
این مورد پینگ فکر نکنم به psn و live ربط داشته باشه چون سرورها برای سونی و مایکرو نیست مال اکتیویژنه مشکل از خودشونه باید دید توی آپ های بعدی چیکار میکنن البته برای من توی سرچ مشکلی نداره سریع بازی پیدا میکنه اما پینگ بالاست و داخل بازی تغریبا 6 یا 7 نفری هستن که پینگشون بالاست من تابحال با ایرانیا نیوفتادم فقط با خارجیها بازی کردم
دقیقا.حالا بعد از صد سال یه بازی مشکل پیدا کرده که تازه خوده سازنده هم بیانیه رسمی داده در حد بیست خط توضیح اونوقت چه منطقی هست که psn زیره سوال بره:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or