Call of Duty: WWII

eb0b2b57-508c-4f4e-a483-2b152305102c.jpg

اکتیویژن رسما نسخه بعدی بازی Call of Duty بنام Call of Duty: WWII را معرفی کرد. توسعه دهنده بازی استودیو Sledgehammer هست و بازی به زمان جنگ جهانی دوم برگشته.

Reveal Trailer
Download 1080p | Download 720p | Download 360p

===========================================

E3 2017 Trailer
news_e3_call_of_duty_wwii_reveals_its_multiplayer-19254.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

Call of Duty WWII: Story Trailer

news_call_of_duty_wwii_story_trailer-19524.jpg

Download HD 720p 60fps

تریلر رسمی مود زامبی بازی

catc_83d52509-c49b-4113-90cf-e6fd4effc33a.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

بازی در تاریخ 3 نوامبر (12 آبان) منتشر خواهد شد. همچنین بتای نسخه PS4 بازی در تاریخ 25 آگوست (3 شهریور) شروع میشه.

آخرین ویرایش:
با این‌وضع ما ایرانیا داریم بازی میکنیم. پینگ تک خط در برابر سه خط. واقع خارجیا در شرایط برابر حرفی برای گفتن ندارن در برابر گیمرای ایرانی ولی حیف ایران نت نداره...
51f9f7hyfv42.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
خب من که گفتم این پینگ بالا توی wwII از سرورهای اکتی هست من mwریمستر رو هم بازی میکنم راحت کیل میگیرم و مشکلی ندارم باهاش این جریان درست میشه نگران نباش

دوستان یه سوال فنی. یادمه زمان بازی مدال ps2 دو نفره بازی میکردم (اسپلیت اسکرین طوری) مد های مختلف هم داشت حالا با مپ های مختلف. خیلی وقت هم هست من تو این نسل و نسل قبلی تست نکردم و کلا از وقتی کال او زد سمت فضا و این داستانا کلا بازی نکردم . میخوام بدونم الان در حال حاضر همچین مودی داره بشینیم دو نفره آفلاین بقل دست هم دو نفره بازی کنیم یا نه؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی

؟؟

نه این بازی قسمت داستانیش تک نفره انجام میشه و دونفر و اسپلیت اسکرین نداره اما قسمت مولتی پلیر رو میتونید از قسمت لوکال بازی دو نفره اسپلیت اسکرین بازی کنید و با بات بجنگید مود وار هم جذابه دونفره برید اما یه چیز دیگه بلک آپس 3 رو میتونید قسمت داستانیشو اسپلیت اسکرین بازی کنید بازی ای که قبل از اینفینیتی وار امده بود

• Like
Reactions: ps34 and Arash.RG
نه این بازی قسمت داستانیش تک نفره انجام میشه و دونفر و اسپلیت اسکرین نداره اما قسمت مولتی پلیر رو میتونید از قسمت لوکال بازی دو نفره اسپلیت اسکرین بازی کنید و با بات بجنگید مود وار هم جذابه دونفره برید اما یه چیز دیگه بلک آپس 3 رو میتونید قسمت داستانیشو اسپلیت اسکرین بازی کنید بازی ای که قبل از اینفینیتی وار امده بود
دمت گرم داداش . داستانیش منظورم نبود، همون مورد دوم که گفتی سوالم بود. دمت گرم لطف کردی

• Like
Reactions: amir_k2m
روز اول عرضه بازی وقتی توی بیس بودم همونجا که سوم شخص نشون میده کلی بازیکن بود اما الان که میرم هیچکی نیست برای شما هم اینطوره؟
توی سرچم الان فقط جوین به ایرانیا میشه این احمقا همیشه همینطور گند میزنن به این بازی

Sent from my iPhone using Tapatalk

روز اول عرضه بازی وقتی توی بیس بودم همونجا که سوم شخص نشون میده کلی بازیکن بود اما الان که میرم هیچکی نیست برای شما هم اینطوره؟
توی سرچم الان فقط جوین به ایرانیا میشه این احمقا همیشه همینطور گند میزنن به این بازی

مورد اول رو من توی استریم دوستان خارجی هم دیدم ظاهرا همگانیه یه وقتایی اینجوری میشه
مورد دومم که خودم به شخصه توی اکثر کالافا باهش درگیر بود و خدارو شکر فقط محدود به همین بازی میشه این مشکل :D

• Like
Reactions: mohamada
مورد اول رو من توی استریم دوستان خارجی هم دیدم ظاهرا همگانیه یه وقتایی اینجوری میشه
مورد دومم که خودم به شخصه توی اکثر کالافا باهش درگیر بود و خدارو شکر فقط محدود به همین بازی میشه این مشکل :D
تو بلک اپس 3 و Aw هم بعد یه مدت یه اپدیت دادن اینطور شد اینم روز اول خوب بود باز یه اپدیت داخل بازی دادن اینطور شد
حالا مثلا من میخوام S&D بازی کنم چون ایرانی توش نیست تکلیفم چیه؟!!
یعنی یه مشت احمق جمع کرده دور خودش اکتیویژن دارن مارو مسخره میکنن
اخه یکی نیست بهشون بگه ابله اینترنت یعنی ارتباط با دنیا یعنی منه ایرانی بتونم با اون ادم تو اروپا بازی کنم این کار احمقانه یعنی چی
قبلا تو Bo 2 یه گزینه گزاشتن هر کی دوس داشت فعالش میکرد سرچشو محلی میکرد نه اینطور که گند بزنن به بازی

به خاطر مشکل سرور ها فعلا این رو غیر فعال کردن و فقط میتونی دوستات رو اینوایت کنی و اونجا باشن
ولی گفتن بعدا فعال میشه دوباره

وضعیت بازی چطوره کسایی که تموم بخشارو بازی کردن؟ارزش خرید داره؟
سرورا که درست میشن بابت محتوا و کیفیت مولتی میخواستم بپرسم
درود بر ایلیای عزیزم:D:x
بخش داستانی که معرکه هست اصلا فیلم سینماییه.بخش زامبی بسیار نزدیک به بلک اوپس3 هستش و خیلی خوب کار شده.
میمونه بخش مولتی.بزار اینجور بهت بگم که بخش مولتی 4-5 قدم از بلک اوپس عقب تر ولی 20 قدم از اینفینیت وارفر و یا ادونس جلوتر هستش.مد war هرچند در سه تا مپ محدوده و شاید زود تکراری شه ولی خیلی جذابیت داره و توی هر مپش باید کارهای متنوعی رو برا شکست دشمن انجام بدی مثل اسورت تانک , تسخیر پایگاه , ترکوندن ضد هوایی , پیدا کردن بنزین , ساختن پل و...اما قول دادن war رو گسترشش بدن.بخش TDM که اصل کاری هستش هم شامل کلاس های مختلف هست که بسته به سلیقت میتونی انتخاب کنی مثل سلاح سنگین یا شات گان یا اسنایپر یا SMG یا رایفل.من متاسفانه فقط با کلاس ایربورن که محوریتش اسلحه های SMG هستن میتونم کار کنم چون تنها کلاسی هست که سربازیش خیلی سریعه.بقیه سنگین هستن و حتما نیاز به تاکتیک دارن و انچنان نمیشه باهاشون راش داد وگرنه زیاد کشته میشی اما ایبورن خوراکه راش دادنه.مد های دیگه ای هم داره مثل مد توپ که واقعا خیلی هیجانش بالاست و باید بزنی توی گل حریف و و عالی درستش کردن یا مدهای دیگه مثل فری فور ال یا کپچر کردن پرچم ها و یا مدی که کاملا تاکتیکال هستن و اگر بمیری رسپان نمیشی.سرورهاشم که والا برای من اصلا مشکل نداره و نه ارور میده و نه مشکل در زمینه پیدا کردن پلیر خارجی داره و خودتم که فرند اد لیست PSN من هستی حتما میبینی بکوب پاشم تازه ظهری ژنرال 5ستاره شدم فقط نمیدونم پس کی پرستیژ بهم میده اخه پاره کردم خودمو:D
در کل ارزش خرید قطعا داره ولی اگر فکر میکنی زیاد به COD علاقه نداری صبر کن ممکنه برای بلک فرایدی یا آذر که تخفیفات کریسمس میاد بازی تخفیف خوب بخوره البته اگر نمیخوای دیسک بگیری:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: robb stark

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or