آخرین ویرایش:
شاید این مسئله ۷۰ دلار بودن نسخه امسال خیلی خوشایند نباشه ولی خودم شخصا باهاش زیاد مشکلی ندارم ، به نظرم نکته مثبت اینه که کال آف همیشه یه حداقل استانداردهایی رو برای خودش تو هر نسخه حفظ میکنه چه تو بخش داستانی چه بخش آنلاین ، البته من از نسخه mw2019 وارد این بازی شدم و البته سه تا مدرن وارفیر اصلی رو هم فقط بخش داستانیشون رو بازی کردم ، در هر صورت مثلا یه انتقادهایی به بخش مولتی ونگارد بود همیشه و حتی همین mw2 (2022) ، با این حال باز هم خودم شخصا از مولتی همون ونگارد هم رضایت داشتم این جور نبود که بگم طراحی مپ هاش افتضاحه گان پلیش افتضاحه یا حالا هر چیز دیگه ای ، یه جور دیگه بخوام بگم حتی نسخه های متوسط کال آف هم کاره خودشونو میکننتمام مپ ها ریمستر هست؟ اگه اینطوریه چرا باید پول یه بازی کامل و بگیرن؟
از COD4 2007 مدرن وارفر اورجینال شرکت اینفینیتی تا به امروز همه استادیوها دنبال تقلید از این فرانچایز هستند اما هیچکدومشون حتی نزدیک به استانداردهای این بازی هم نتونسته بسازه.اوج تقلیدشونم MW2019 بود که با سیستم ریلودش کاری کرد همه انگشت به دهن بمونن و همه توی بازی هاشون از این سیستم استفاده کنن حتی سوم شخص ها !شاید این مسئله ۷۰ دلار بودن نسخه امسال خیلی خوشایند نباشه ولی خودم شخصا باهاش زیاد مشکلی ندارم ، به نظرم نکته مثبت اینه که کال آف همیشه یه حداقل استانداردهایی رو برای خودش تو هر نسخه حفظ میکنه چه تو بخش داستانی چه بخش آنلاین ، البته من از نسخه mw2019 وارد این بازی شدم و البته سه تا مدرن وارفیر اصلی رو هم فقط بخش داستانیشون رو بازی کردم ، در هر صورت مثلا یه انتقادهایی به بخش مولتی ونگارد بود همیشه و حتی همین mw2 (2022) ، با این حال باز هم خودم شخصا از مولتی همون ونگارد هم رضایت داشتم این جور نبود که بگم طراحی مپ هاش افتضاحه گان پلیش افتضاحه یا حالا هر چیز دیگه ای ، یه جور دیگه بخوام بگم حتی نسخه های متوسط کال آف هم کاره خودشونو میکنن
در واقع ما توی بلک آپس 4 فهمیدیم رزناو واقعا زنده مونده،توی یه فایل صوتی بین رزناو و میسن و وودز زنده بودنش معلوم میشهبعد تا جایی که یادمه اتفافات bo1 و waw کنون حساب میشن داخل ریبوت جدید. پس با این حساب این reznov قطعا اون reznov نیست
فرق داره و یکی نیستآقا این Ravenov با viktor reznov بلک اپس یکیه؟ اگه اره اسمش چرا فرق داره؟
دقیقا.بعد تا جایی که یادمه اتفافات bo1 و waw کنون حساب میشن داخل ریبوت جدید. پس با این حساب این reznov قطعا اون reznov نیست