Multi Platform Call OF Duty MWlll

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
IMG_5289.jpeg
IMG_5288.jpeg
Developer: Sledgehammer (multiplayer) & Infinity Ward (only story) & Treyrach (Zombies)
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: November 10, 2023
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
لابد این نسخه ام اینجوریه که باید بخش کمپینش رو دانلود کنیم آره؟! با این اینترنت بولشیت ایران واقعا چیز رو اعصابیه این موضوع. ای کاش کمپینش رو توی همون دیسکش ارائه کنن.

• Like
Reactions: mqg1387
🔴 | سازمان ESRB ضمن دادن درجه سنی +M17 به MWIII، در بخش توضیحات این عنوان جزییات جدیدی از مرحله حمله به استادیوم وردانسک منتشر کرد.
در توضیحات آمده که تروریست‌ها در قالب نیروهای پلیس و امدادگر به سمت مردم در حال فرار شلیک می‌کنند. ( remember no russian )

قبلا نیز کارگردان بخش روایت MWIII آقای Brian Bloom اشاره کرده بود که نیروهای Makarov یعنی Konni در پوشش نیروهای سایر کشورها اقدامات خود را انجام می‌دهند.

IMG_4024.jpeg

آخرین ویرایش:
خاندان زاخائف همیشه از دست مورد اصابت گلوله قرار میگیرند. هر جا باشن یکی اینا رو اسنایپ میکنه فقط هم میزنه به دستشون.
درباره بخش زامبی هم براش هیجان زده هستم و In Treyarch we trust
بخش زامبی همون outbreak عه ؟ اگه این که شخمی ترین حرکتی که زدن همین بود خیلی مسخرس نه داستانی داشتن نه ایستر اگ

پ.ن
امیدوارم این اخرین mw باشه و یه ریبوت هم برای سری black ops بزنن

• Like
بخش زامبی همون outbreak عه ؟ اگه این که شخمی ترین حرکتی که زدن همین بود خیلی مسخرس نه داستانی داشتن نه ایستر اگ

پ.ن
امیدوارم این اخرین mw باشه و یه ریبوت هم برای سری black ops بزنن
اره outbreak که هست ولی خود منم شبهه دارم که دوتا بخش زامبی داریم یا نه؟
چون انگاری ساپورت از dmz فعلی تموم میشه و تبدیل به مود زامبی مشابه همین میشه.
حالا آیا outbreak رو چسبوندند به بازی اصلی و پولیه کاملا یا اینکه تو فرم dmz چسبوندند به وارزون و رایگان هست یا نیست رو فعلا نمیدونم.

یک سوال داشتم من می‌خوام اپراتور alucard بعد خریداری کنم میخواستم بدونم اگر داخل warzone 2 خریداریش کنم می تونم در modern warfare lll ازش استفاده کنم یا نه؟

• Like
یک سوال داشتم من می‌خوام اپراتور alucard بعد خریداری کنم میخواستم بدونم اگر داخل warzone 2 خریداریش کنم می تونم در modern warfare lll ازش استفاده کنم یا نه؟
به طور کلی آره. اینجا خودشون به طور کامل همه مدل شرایط رو توضیح دادن که چطوری هست. حتما یه نگاه بنداز
Call of Duty: Modern Warfare II and Call of Duty: Modern Warfare III. Carrying Content Forward: Your Questions Answered

🔵 | بتا MWIII برروی PS5 دارای دو پک خواهد بود ؛

•Pack 1: 24.813 GB

•Pack 2: 1 MB (License Checker)

🗺️ | مپ Rust یکی از مپ‌های زمان بتا MWIII خواهد بود.

🔵 | آپدیت جدیدی در دیتابیس سونی برای MWII/WZ2.0 قرار گرفت.
با این آپدیت عبارت MWII از COD حذف خواهد شد.

🔴 | بصورت رسمی تایید شد که سیزن 6 تا لایو سیزن 1 MWIII در 16 آذر به طول خواهد انجامید.
همچنین پس از لانچ MWIII در 19 آبان، پلیرها می‌توانند با پلی دادن این عنوان بتل‌پس سیزن 6 را مکس کنند.

🔫 | براساس اطلاعات لیک شده، انتظار می‌رود MWIII در زمان لانچ دارای 45 گان باشد ؛

8 AR

7 SMG

5 LMG

4 BR

4 Launcher

4 MR

4 Pistol

4 Sniper

3 Shotgun

2 Melee

برای مقایسه MWII در زمان لانچ 51 گان داشت، البته فراموش نکنید تمامی گان‌های این عنوان نیز به MWIII منتقل خواهند شد.

🧟‍♂️ | تمامی مراحل اصلی بخش زامبی MWIII

•Resort

•Ranch

•APT

•Dam

•Port

•Chemical

این بخش در قالب 3 اکت روایت می‌شود، که در پایان هر اکت فقط شما و اسکوادتان به یک مپ خطی‌تر تلپورت و با پایان رساندن آن یک کاتسین سینماتیک برای شما نمایش داده می‌شود.

🔵 | بتا MWIII برروی PS5 دارای دو پک خواهد بود ؛

•Pack 1: 24.813 GB

•Pack 2: 1 MB (License Checker)

🔴 | برای پلی دادن بتا MWIII به CODHQ یا همان MWII/WZ2.0 نیاز دارید.
اگر یک نسخه از MWII یا WZ2.0 را داشته باشید پک بتا 24 گیگ خواهد بود در غیر اینصورت باید 106 گیگ دانلود کنید.

Modern Warfare 3 Beta Download, File Size & Content | NEW Rewards, Maps &  Weapons (MW3 Multiplayer) - YouTube

Modern Warfare 3 Beta Download, File Size & Content | NEW Rewards, Maps & Weapons (MW3 Multiplayer)​

The beta approaches

آخرین ویرایش:
به به عجب تریلری بنازم امینم 🔥
یعنی هر چیزی که IW برای مدرن۲ انجام داده Undo بشه، بازی برمیگرده به شرایط مطلوب.
امسال برای گیمینگ همه چیش کامله فقط مونده که مدرن ۳ قطعه نهایی این پازل فوق العاده باشه.
مپ های بتا:
Beta Maps:
• Favela
• Skidrow
• Estate
• Rust
• Highrise (Weekend 2)
کاد نکست هم 2 روز دیگه شروع میشه.
خلاصه که :
View attachment VID_20231003_180410_465.mp4

ببخشید یک سوال داشتم من بازی پیش خرید کردم وقتی که وارد قسمت pre order بازی warfare lll میشم قیمت بازی صفر شده میخواستم بدونم این مورد عادی یا نه ? دقیقاً مثل این عکس images.jpeg

• Like
ببخشید یک سوال داشتم من بازی پیش خرید کردم وقتی که وارد قسمت pre order بازی warfare lll میشم قیمت بازی صفر شده میخواستم بدونم این مورد عادی یا نه ? دقیقاً مثل این عکسView attachment 312474
بازی رو اگر با اکانت خودت خریدی که باید اینطور باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or