Multi Platform Call OF Duty MWlll

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
IMG_5289.jpeg
IMG_5288.jpeg
Developer: Sledgehammer (multiplayer) & Infinity Ward (only story) & Treyrach (Zombies)
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: November 10, 2023
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
بله میدونستم این اتفاق افتاده، منظورم این بود که اگر کسی با نت ایران بازی کرده از تجربه شخصیش بگه
فعال باشه خیلی محسوس نیست البته بستگی به سرعت شما هم داره بیشتر حجم اینترنت گیگ میخوره :D
یعنی چی تکسچر مگه نباید تو دیتای خود بازی باشه ؟ تکسچر مگه باید دانلود بشه ؟!
تو چند سری از بازیها این مدل گذاشتن که در حین انجام بازی دانلود می‌کنه تکسچر را 🙂

• Like
Reactions: RaminZero21
فعال باشه خیلی محسوس نیست البته بستگی به سرعت شما هم داره بیشتر حجم اینترنت گیگ میخوره :D

تو چند سری از بازیها این مدل گذاشتن که در حین انجام بازی دانلود می‌کنه تکسچر را 🙂
مثل اینکه خیلی محسوسه و تو ردیت همه از packet burst حین بازی شاکین، اگه واسه اونا اینجوریه واسه ما دیگه هیچی :))

• Smile
Reactions: live is life
من مشکلی نداشتم.
تکسچر استریمینگ رو محدود کردم روزانه ۱ گیگ.

برای من پک مولتی پاک نشده بود، فقط مولتی رو نصب داشتم و وارزون رو نداشتم.

دوستان اوپراتور وودز رو تونستید با گیم پس باز کنید؟
فکر کنم فقط در صورتی میشه که گیم پس روی اکانت اصلی باشه که باهاش بازی میکنید و ظرفیتی نباید باشه. من اکانت هوم دارم و وودز برام اضافه نشده.

• Like
Reactions: live is life
فکر کنم فقط در صورتی میشه که گیم پس روی اکانت اصلی باشه که باهاش بازی میکنید و ظرفیتی نباید باشه. من اکانت هوم دارم و وودز برام اضافه نشده.
من خیلی وقت پیش گرفتمش (هر سه تاشو)

دقیقاً، گیم پس رو اکانت منه و راحت آنلاک شد.

• Like
Reactions: prop
من همین چهار پنج روز پیش دو تا سی گیگ دانلود کردم امروز دوباره یه ۳۴ گیگ آپدیت داده دیگه دارم عصبانی میشم
واقعا یکی از دلایلی که من خودم دیگه cod بازی نمیکنم همین حرکت های احمقانه هست که جدای حجم عجیب بازی این اپدیت و دانلود های احمقانه بازی که اصولا معلوم نیست چی هست و چه تاثیری میزاره به شدت پلیر رو خسته میکنه. امکان نداره شما بخوای بشینی cod بازی کنی اما قبلش با اپدیت سروکله زدن خسته نشده باشی.

واقعا یکی از دلایلی که من خودم دیگه cod بازی نمیکنم همین حرکت های احمقانه هست که جدای حجم عجیب بازی این اپدیت و دانلود های احمقانه بازی که اصولا معلوم نیست چی هست و چه تاثیری میزاره به شدت پلیر رو خسته میکنه. امکان نداره شما بخوای بشینی cod بازی کنی اما قبلش با اپدیت سروکله زدن خسته نشده باشی.
فکرشو بکن با احتساب این آپدیت من تو یک هفته نزدیک به 90 گیگ حجم برای این مصرف کردم ، بابا 90 گیگ حجم یه بازی تمام و کماله

فکرشو بکن با احتساب این آپدیت من تو یک هفته نزدیک به 90 گیگ حجم برای این مصرف کردم ، بابا 90 گیگ حجم یه بازی تمام و کماله
دقیقاً تمام حجم بین‌الملل به فنا میده این آپدیت ها :-w
درسته از وقتی ادغام شد این کال ها cod hq اومد گند خورد به بازی

حالا آپدیت تازه تموم شد اومدیم بازی کنیم برق رفت :eek:=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or