آخرین ویرایش:
فعال باشه خیلی محسوس نیست البته بستگی به سرعت شما هم داره بیشتر حجم اینترنت گیگ میخورهبله میدونستم این اتفاق افتاده، منظورم این بود که اگر کسی با نت ایران بازی کرده از تجربه شخصیش بگه
تو چند سری از بازیها این مدل گذاشتن که در حین انجام بازی دانلود میکنه تکسچر رایعنی چی تکسچر مگه نباید تو دیتای خود بازی باشه ؟ تکسچر مگه باید دانلود بشه ؟!
مثل اینکه خیلی محسوسه و تو ردیت همه از packet burst حین بازی شاکین، اگه واسه اونا اینجوریه واسه ما دیگه هیچیفعال باشه خیلی محسوس نیست البته بستگی به سرعت شما هم داره بیشتر حجم اینترنت گیگ میخوره
تو چند سری از بازیها این مدل گذاشتن که در حین انجام بازی دانلود میکنه تکسچر را
من خیلی وقت پیش گرفتمش (هر سه تاشو)فکر کنم فقط در صورتی میشه که گیم پس روی اکانت اصلی باشه که باهاش بازی میکنید و ظرفیتی نباید باشه. من اکانت هوم دارم و وودز برام اضافه نشده.
آره خیلی زیاد بود این آپدیت نیم فصل حالا bo6 که بیاد هر روز آپدیت زورکی داریممن که دیگه دانلود نمیکنم حجمشو میزارم برای دانلود بلک یوبس ۶
واقعا یکی از دلایلی که من خودم دیگه cod بازی نمیکنم همین حرکت های احمقانه هست که جدای حجم عجیب بازی این اپدیت و دانلود های احمقانه بازی که اصولا معلوم نیست چی هست و چه تاثیری میزاره به شدت پلیر رو خسته میکنه. امکان نداره شما بخوای بشینی cod بازی کنی اما قبلش با اپدیت سروکله زدن خسته نشده باشی.من همین چهار پنج روز پیش دو تا سی گیگ دانلود کردم امروز دوباره یه ۳۴ گیگ آپدیت داده دیگه دارم عصبانی میشم
فکرشو بکن با احتساب این آپدیت من تو یک هفته نزدیک به 90 گیگ حجم برای این مصرف کردم ، بابا 90 گیگ حجم یه بازی تمام و کمالهواقعا یکی از دلایلی که من خودم دیگه cod بازی نمیکنم همین حرکت های احمقانه هست که جدای حجم عجیب بازی این اپدیت و دانلود های احمقانه بازی که اصولا معلوم نیست چی هست و چه تاثیری میزاره به شدت پلیر رو خسته میکنه. امکان نداره شما بخوای بشینی cod بازی کنی اما قبلش با اپدیت سروکله زدن خسته نشده باشی.
دقیقاً تمام حجم بینالملل به فنا میده این آپدیت هافکرشو بکن با احتساب این آپدیت من تو یک هفته نزدیک به 90 گیگ حجم برای این مصرف کردم ، بابا 90 گیگ حجم یه بازی تمام و کماله
درسته از وقتی ادغام شد این کال ها cod hq اومد گند خورد به بازیواقعا یکی از دلایلی که من خودم دیگه cod بازی نمیکنم همین حرکت های احمقانه هست که جدای حجم عجیب بازی این اپدیت و دانلود های احمقانه بازی که اصولا معلوم نیست چی هست و چه تاثیری میزاره به شدت پلیر رو خسته میکنه. امکان نداره شما بخوای بشینی cod بازی کنی اما قبلش با اپدیت سروکله زدن خسته نشده باشی.
یه جایگزین درست حسابی داشت همین الان بازی رو پاک میکردم تا ده سال دیگم اکتیویژن رو تحریم میکردم هیچ کدوم رو نمیخریدمدقیقاً تمام حجم بینالملل به فنا میده این آپدیت ها