آخرین ویرایش:
چه کنیم fps بهتر از این که سراغ ندارم . موقع بازی هم خیلی مسخره وار قفل میکنن روتینی چون بقیه چیت میزنن توام میخوای بزنی؟![]()
دقیقا این cod HQ یک افتضاح کامل بود که همه را ادغام کرد جالبه که پکهای مولتی اینا بعد از آپدیت میپره و باز دانلود میخواداینا اصلا مریضن یه مشت روانی
یه آپدیت ۵۱ گیگی گرفتم یه پک مولتی ۱۵ گیگی یه ۱۰ گیگی جمعا نزدیک ۷۰ ۸۰ گیگ دیتا دانلود کردم رفتم تو بازی دیدم نمیزاره برم تو مولتی mw3 روش زدم دیدم باز یه پک ۱۲ گیگی دیگه آورده ، یعنی تا اینجا شد نزدیک ۹۰ گیگ دیتا ، حالا اصلا به فرض از این ۹۰ گیگ ۵۰ گیگش برای bo6 ، الان با ۴۰ گیگ چه کوفتی به mw3 اضافه شده !!!

علت چیهیه مولتی پک باید دانلود کنی سه تا shared content pack ، همه رو گرفتی ؟من تمام پکها مولتی را که پاک کرده بود آپدیت دانلود کردم اما تو HQ پنجاه درصد نشون میده و نمیراره وارد گیم بشیم![]()
علت چیه
همه دانلود شدهیه مولتی پک باید دانلود کنی سه تا shared content pack ، همه رو گرفتی ؟
یعنی کمپین را هم باید دانلود کرد باز
؟نه کمپین لازم نیست من هم دیتای کمپین رو ندارم ولی مولتی برام بازههمه دانلود شدهیعنی کمپین را هم باید دانلود کرد باز
؟

تخلیه عقدهMW3 دیگه عملا پر هکر تو shipment هر چند ثانیه swarm 15 کیل میزنن و آخرش هم![]()
![]()
![]()
دقیقاتخلیه عقده
خودشون هم مقصر هستن تا گیم جدید میاد قدیمی ها دیگه به فنا میره و ساپورتی نمیشه همین bo6 اول کار پر هکر شده بود 
خودم این روش رو تست نکردم ولی مثل اینکه باید COD HQ رو دانلود کرده باشی (از طریق وارزون یا BO6) بعد دیسک رو بذاری تو کنسول و لانچر رو باز کنی بعد صبر کنی تا لایسنس منتقل بشهسلام
میگم کسی میدونه وقتی disk بازی رو توی PS5 میزاری چطور میشه Campaign بازی رو دانلود کرد !؟
داخل بازی که میری وقتی روی mw 3 میزنی میره تو استور میگه 70پوند بدهخودم این روش رو تست نکردم ولی مثل اینکه باید COD HQ رو دانلود کرده باشی (از طریق وارزون یا BO6) بعد دیسک رو بذاری تو کنسول و لانچر رو باز کنی بعد صبر کنی تا لایسنس منتقل بشه